- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #8.841
Bu arada canım ihlas listesinin bitmesine az kaldı istersen sen okuyup bagıslayabılırsın, ama ayetel kürsi listemize ismini yazıyorum :) bu arada calısan arkadaslar ıcın demissin ben de avukatım ve ayrıca gönüllü öğretmenlik yapıyorum haftada uc gun benimki yetişiyor cok şükur :) insallah seninki de yetişirmerhaba arkadaşlar listenize sonradan katılan olabiliyor mu?
katılırsam bana düzeninizi kısacabir özetler misiniz?
bir de çalışan arkadaşlar nasıl yetişebiliyorlar mı? Yani şimdi sorumluluk alıp yetiştiremedim demek istemiyorum da.Sayılarınızı çalışanlara göre de uygun mu ayarladınız?
Çok soru sordum ama aranıza alırsnaız çok sevinirim
teşekkürler
olur sizin için okurumBu arada canım ihlas listesinin bitmesine az kaldı istersen sen okuyup bagıslayabılırsın, ama ayetel kürsi listemize ismini yazıyorum :) bu arada calısan arkadaslar ıcın demissin ben de avukatım ve ayrıca gönüllü öğretmenlik yapıyorum haftada uc gun benimki yetişiyor cok şükur :) insallah seninki de yetişir
Hoşgeldin canım, ayetel kürsiyi herkes için okuyoruz, 313 adette bir tur atlıyoruz, ikinci tura geliyoruz. Her 313 de bir tur atlıyoruz. İhlas o kişi için sırası gelene okunuyor.olur sizin için okurum
ayetel kürsi de de kaç tane canımız isterse o günkü sırası gelen arkadaşa okuyoruz demi? doğru anladım?
ben bu arada 2 gün daha reglim ama sonra katılabilirim ayetelkürsiye:)
ay çok sevindim aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Renkli listemize aktarıyorum okuduğunu canım sayın 250 ihlasta,70 tane okudun galiba. Diğer listemiz de var altında amaLİSTEMİZİN SON HALİ(12ŞUBAT2015)
evinamin için 10.000 ihlas okumaya başlıyoruz
10.000 ihlas suresi okunan miktar
1. Esrazambak =320
2.redvelvetcake =630
3.huyluduygu=700
4. elanur84=2060
5.evinamin=2500
6.frikadelle=2600
7.namaria=250
Ek olarak Lucia28=200
Ek olarak Perigunlugu =120
Ek olarak umutsuzcuk = 50
Ek olarak Buyrunbenim=140
OKUNAN=9.570
KALAN=430
canım 180 okumustum 70 daha okudum 250 oldu ona göre yazdım ama senin paylaştıgında 280 görünüyo yanlışlık olmasınRenkli listemize aktarıyorum okuduğunu canım sayın 250 ihlasta,70 tane okudun galiba. Diğer listemiz de var altında ama
CAnım Allah razı olsun amşn amşn amiiin hayırlısı ile hepimiz için mutlu huzurlucaKızlar hepimizin niyetine 313 fatiha okudum ALLAH'ım 313 ashabı Bedir hürmetine, 313 ehli beyt hürmetine, hz.MUHAMMED (s.a.s.) hürmetine 2015 yılında hepimize hayırlısıyla evlenmeyi nasip etsin isallah (amin)
Hemen değiştiriyorum canım yanlış olmuş evetcanım 180 okumustum 70 daha okudum 250 oldu ona göre yazdım ama senin paylaştıgında 280 görünüyo yanlışlık olmasın
KAydediyorum tatlım10 AYET-EL KÜRSİ okundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?