- 26 Şubat 2008
- 341
- 324
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #9.381
Kızlar taha suresi çok uzun olduğu için okuyamiyorumama her cuma olduğu gibi bu cumada hepimizin niyetine 313 fatiha okudum ALLAH'ım 313 ashabı Bedir hürmetine, 313 ehli beyt hürmetine, hz.MUHAMMED ( s.a.s. ) hürmetine hayırlısıyla evlenip yuva kurmamizi nasip etsın işallah (AMİNNNN)
Allahbrazı olsun canım ekliyorumselam kızlar, aldığım 3 taneyi oudum, 1 tane de ekstra okudum, toplam 4 okumuş oldum..
Canım bugüne kadardı ama bitmedi. Uzayacak malesef yine de zamanı önemli değil artık bitirelim de. 2 tane yazıyorum sana o zamancanım bu liste gelecek cumaya kadar ise ben de 2 tane alayım gecen listeye katılamadım perşembe sohbet olunca
kızlar ben 2 taneyi okudum şimdi ama bugün son olduğunu tahmin edemedim diğer cuma sanıyordum diğer arkadaşlarda öyle anlamış olabilir
Allah razı olsun canım ekliyorumBen bir tane daha alayım. Bugün bir tanesini zor okudum valla :)
Ben ederim, 50 tane okurum senin icin, isim olmasaydi daha cok okurdum, galiba bebek icin okuyorsun, insallah o resimdeki gibi guzel, saglikli, hayirli bir evladin olur en kisa zamanda :)Fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azıym ....
Eğer yüz çevirirlerse de ki: "Bana Allah yeter. O'ndan başka hiçbir ilah yoktur. Ben ancak O'na tevekkül ettim. O, yüce Arşın sahibidir."
bu duayı cumartesi 1900 kere okuyup dileği gerçekleşen çok insan varmış.. bende bu cumartesi yapayım dedim bir günlük okunması gerekiyor yardım etmek ister misiniz arkdşlarm
cnm dua btti okumana gerek kalmadı ama çoooook teşekkr ederim inşallahhh öyl bir bebeğim olurrBen ederim, 50 tane okurum senin icin, isim olmasaydi daha cok okurdum, galiba bebek icin okuyorsun, insallah o resimdeki gibi guzel, saglikli, hayirli bir evladin olur en kisa zamanda :)
Kızlar Taha süresi 3 tane kaldı.. Biz o arada yeni listemizi oluşturalım. Biraz daha kolay dualara mı geçsek
Canim ben 1 Taha suresi daha alayim,
yeni listeye de ekler misin canim?
Yeni listemizi başlatalım inşallah. ne okuyalım fikirler?
1. Esrazambak
2.
Bitmiş duan Allah kabul rtsin canım hauırlı evlatlatın olur inşallahFe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azıym ....
Eğer yüz çevirirlerse de ki: "Bana Allah yeter. O'ndan başka hiçbir ilah yoktur. Ben ancak O'na tevekkül ettim. O, yüce Arşın sahibidir."
bu duayı cumartesi 1900 kere okuyup dileği gerçekleşen çok insan varmış.. bende bu cumartesi yapayım dedim bir günlük okunması gerekiyor yardım etmek ister misiniz arkdşlarm
Ekliyorum canım Taha süresini ve yeni listeye de..Ustteki msj yanlis oldu
Bir Taha suresi daha alayim
Yeni listeye de ekleyebilir misin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?