- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #9.421
Slm canım bende katılmak istiyorum ama kendi adıma değil ben evliyim.Taha süresi okumamız bitti kızlar..
Rabbim katında kabul etsin evlilik niyetimizi inşallah gerçekleştirsin hayırlı eşlerle amin...
1. esrazambak= 1 Taha Süresi
2. Frikadelle= 7 Taha Süresi
3. Neyisada = 2 Taha süresi
4. Redvelvetcake = 3 Taha süresi
5. Turta yağmuru = 3 Taha süresi
6. Nisa1234 = 1 Taha süresi
7. Huyluduygu = 1 Taha süresi
8. Perigunlugu = 1 Taha süresi
9. Namaria = 2 Taha süresi
Okunan=21
Kalan= 0
Yeni listemizi başlatalım inşallah.
100 salavati fatih ve 1000 ya latif okuyoruz..
1. Esrazambak = 100 ya latif
2. Frikadelle = 10 salavatı fatih, 100 ya latif
3. Nisa1234= 15 salavatı fatih, 150 ya latif
4. Turta yagmuru
5. Namaria
6. Lilruba
7. Redvelvetcake
8. Neyisada
...................................................................
salavati fatih
Okunan=25
Kalan= 75
ya latif
Okunan=350
Kalan= 650
erkek mi? erkekleri almasakmi duaya :) dunden beri cok kizginim. Dun biriyle tanistim, adam gec kaldi, bir saat, ve oturdugum yerde beni bulmamis bile, bakmamis, gecmis kahvesini almis oturmus. yanima geldi surati bir karis bir nasilsiniz bile demedi, bastan gideyim bitsin tanisma diye gelmis, cok acik belliydi. Okadar cok evlenmek isteyen bayan varki, gidip tanissinlar :) bizim kulturumuzde ilk adimi bayan atinca genelde basit biri diye algilaniyor, normal karsilayan binde bir :) gidip etraflarina baksinlar soylesinler cevresindekilere beni tanistirin birileriyle evlenmek istiyorum diye.Slm canım bende katılmak istiyorum ama kendi adıma değil ben evliyim.
Eşimin arkadaşı adına duaya katılmak istiyorum kabul ederseniz.
İsmi halis. Onun adını yazın listeye dua ederiz biz olurmu
Canım salavati fatih hangi dua acaba.kızlar merhaba...geçen hafta hem regl hem de yoğunluk nedeniyle giremedim pek.ama yeniden sizinleyim.ben de 300 ya latif 20 salavati fatih aliyorum
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedinil fâtihı limâ uğlika vel hatimi li mâ sebeka ven nâsırıl hakkı bil hakkı vel hâdi ila sırâtıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala âlihi ve ashâbihi hakka kadrihî ve mikdârihil aziymCanım salavati fatih hangi dua acaba.
Fatiha Suresi mi
Ekliyorum canımBende 10 salavati fatih 200 de ya latif alıyorum inşaallah. ..
Allah dualarimizi hayirlarla nasip etsin inşaallah. ..
Ekliyorum canımbende 200 ya latif 15 tane salavatı fatih alıyorum
Sağol canım. Bir arkadaş erkek katmayalım dedi, benim için problem yok ama ortak karar olsun ekle derlerse ekleyeyim:)Slm canım bende katılmak istiyorum ama kendi adıma değil ben evliyim.
Eşimin arkadaşı adına duaya katılmak istiyorum kabul ederseniz.
İsmi halis. Onun adını yazın listeye dua ederiz biz olurmu
Ekliyorum canım300 ya latif 20 salavati fatih aliyorum canlar
Allah razı olsun canım. Ne güzel ya Eyüp Sultan da etmişsin duanı. İnşallah Rabbim kabul etsin. Orada sabah namazı kılmak harika bir duygu, çok maneviyatlı ve kalabalık oluyor. Kadınlar günümüz kutlu olsun eveettyyy.. Ve ikinci sınıf insan muamelesi çok yanlış ama benim çevremde de öyle. Evlenen yuvasını devam ettiren kendini kurtarmış gibi oluyor malesef. Aslında bunu yapan yine kadın , kadın kadına yapıyor bu kötülüğü bakış açısını..kızlar dün size eyüp sultanda dua ettim.Allah hayırlı merhametli insanlarla karşılaştırsın,hayırlı yuvalar kurmayı nasip etsin bize inşallah.Toplumda maalesef evlenmeyen veya dul kadınlara 2.sınıf insan muamelesi yapıyorlar.Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim.Kadınlar gününüz de kutlu olsun bu arada
Hoşgeldin canım ekliyorum:)kızlar merhaba...geçen hafta hem regl hem de yoğunluk nedeniyle giremedim pek.ama yeniden sizinleyim.ben de 300 ya latif 20 salavati fatih aliyorum
Allahbrazı olsun canım tabi ki sana da ederimDUALARIN KABULU İÇİN;
Allahumme salli ve sellim ve barik alla seyidina muhammedil fatihi lima sebeke nesiril hakk-ı vel hadiyi illa sıratekel
mustekimi ve alla alihi ve eshabihi hakka kadrihi ve mikderihi azim ....
Ardından 1000 tane ya latif okunur
100 tane fatiha Suresi okunur
perşembeyi cumaya bağlayan gece
Ve pazarı pazartesiye bağlayan gece okunur sonra ne duanız varsa allah tan dilenir allah
kabul etsin benim içinde dua etmeyi unutmayiniz inşallahhh
Teşekkür ederim canim ben bebiş istiyorumAllahbrazı olsun canım tabi ki sana da ederim
İnşallah canım hayırlı tatlı meleklerin olur en hayırlı zamanda.. Bu devrin büyük imtihanlarından gerçekten bebepin geç gelmesi..Teşekkür ederim canim ben bebiş istiyorum
Allah razı olsun
Kızlar bir kaç gündür giremiyordum çünkü pasife alınmıştım ama yine aranızdayım :).Birkaç gündür okuyamadigim için 1000 ya Latif,100 salavatı fatih okudum hepimiz niyetine ALLAH kabul etsin isallah en kısa zamanda yuvalarımızı kuralım, bu yaz hepimiz teker teker gelin olalım yeni gelin adayları gelsin bu topige onlarında dualarda buluştuğu yer olsun burası bizlerde hayırlı bebeklerimiz olsun diye dua edelim (aminnnnnnnnn)
Canım sensiz olur mu hiç, çıkarılmadın canım benim yeni liste bu. Belki giremezsiniz diye yine söyleyenleri yazdık. Allah razı olsun okudukların için hemen ekliyorum ElacımAyrıca ben niye listede yokumiki gün giremedim diye listeden mi çıkarıldım
sagol CanımCanım sensiz olur mu hiç, çıkarılmadın canım benim yeni liste bu. Belki giremezsiniz diye yine söyleyenleri yazdık. Allah razı olsun okudukların için hemen ekliyorum Elacım
tabiiiiii biz beraberiz bu dua kardeşliğinde, inşallah kavuşacağız hayırlı yuvalara ve evlatlara, güzel salon takımlarına yumuşak koltuklaraasagol Canım.benim bikaç gün giremiyorum bazen ama ben hem sizleri hemde evlenmek isteyen bütün genç kızları dualarımdan eksik etmiyorum.sizlerde beni eksik etmeyin dualarinizdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?