- 4 Şubat 2015
- 6.208
- 12.528
- 448
- Konu Sahibi huzurolsun
- #14.621
Kızlar ben aniden yolculuk çıktı kimse başlamadıysa çevrenden çekilden olurmu.ama ben geç olsada bu listedeki herkes için okuyacagim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok cok ozur dilerim bi onceki duadaki esmalari bitiremedim ayetel kursi ve furkan suresi 74 ayeti okudum ama esmalarim bitmedim. yeni listede olmak isterim insaallahYENİ LİSTEMİZ
gulbera ----
C cansu_tr -----
O Ozzgeee ---
Emmaline ---
denizinmavisi ---
@pembe hayaller ---
rudecute ---
gecenin_resmi --
bahar2701 --
@Mavi siyah --
Elcinazra -----haber yok ?
M mrsfulya --- bu listede olmayacak dileyen dualarına dahil edebilir.
![]()
CEVŞENÜL KEBİR DUASI
http://fasiharapca.com/cevsen-latince-okunusu-ve-anlami/289197
kızlar boyle bır lınk buldum hem mealı hem turkce okunusu var dılersenız burdan okuyabılırsınız
http://www.hayrat.com.tr/icerik/kuran_hizmetlerimiz/cevsen_oku.aspx
buda arapçadan okumak ısteyen ıcın
hayır canım eklisin ama nedense ismini listeye yazınca etiketlenmiyor arada oluyor nedense bende anlamadım. başlayabilirsin okumayaYa ben ekli değil miyim isim değiştirmedim
ekledım canım listeye esmaları sonra tamamlarsın sendecok cok ozur dilerim bi onceki duadaki esmalari bitiremedim ayetel kursi ve furkan suresi 74 ayeti okudum ama esmalarim bitmedim. yeni listede olmak isterim insaallah
hakkinizi helal edin
canım cıkarmadım listeden not olarak yazdım musaıt oldugunda okuyup hbr verırsın hayırlı yolculuklarKızlar ben aniden yolculuk çıktı kimse başlamadıysa çevrenden çekilden olurmu.ama ben geç olsada bu listedeki herkes için okuyacagim
@pembe hayaller ---
M Mavi siyah --
kızlar sizi etiketleyemiyorum isim mi değiştirdiniz.
gerci etiket gitmeyince bunu nasıl okuyacaksınız bilmiyorum ama![]()
gulbera C cansu_tr O Ozzgeee
Emmaline
denizinmavisi @pembe hayaller
rudecute
bahar2701 M Mavi siyah --
Elcinazra M mrsfulya
gecenin_resmi
arkadaşlar listemiz başladı okuyabilirsiniz Rabbim kabul etsin
sizden ricam okuyamadıgınız zaman lutfen geç kalmadan haber verin![]()
ne diyosuuunKiz Allahtan buraya göz at misim yine bn sanıp başkasını etiketlemissin yani buraya girmesem ruhum duymayacak![]()
Cuma suresini atlete okutup giyenini tulbente okutup takanini falan duymustum da onu hic duymadim Nihat hatipoglu pek oyle seylere girmez ayet sure okuma falan onerir hep sasirdimArkadaşlar annem geçen gün kanalları gezerken İbrahim Hatipoğlu diye birinin Ful Tv diye bir kanalda bir telefon görüşmesine denk geldik. Adamı da ilk kez gördüm, kanalı da. Telefondaki kadın kızını evlendirmek istiyormuş kızı da istiyormuş ama bir türlü kısmet olmuyor falan dedi. Kız 33-35 yaşlarındaydı sanırım.
Adam mendili yaptın mı dedi? Yapmadım yapacağım dedi kadın. Herhangi bir gün ikindi vaktinden sonra koysun kızınız dedi mendili. Sonra diğer arayanlar da başka sorular sordu vs. konu dağıldı, kanalı değiştirdik. Merak ettim bende biraz netten araştırdım. Mendile Allah'ın isimlerinden biri okunduktan sonra göğsüne koyup onu o şekilde bi süre taşıyormuşsun falan ama ben asıl adamın kendi ağzından çıkanı ve detaylarını merak ediyorum bir türlü bulamadım.
Sizin bir bilginiz var mı? Valla çok merak ettim nasıl bişey olduğunu
Adamı yada bu uygulamayı daha önce duydunuz mu?
Açıkcası Allah'ın ismi olduğundan öyle büyü falan gibi bişey de olacağını sanmıyorum.
Teşekkür ederim muhakkak okurum.canım cıkarmadım listeden not olarak yazdım musaıt oldugunda okuyup hbr verırsın hayırlı yolculuklar
olur canım isim vermek isteyenler yazsınlar ekleyelimKuzum nicklerin yanına isimleri de yazsan öyle niyetlensek? :)