• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Arkadaslar beni esim bir kay ay içinde evi terk edecek, ne şekilde dua etmeliyim,neler yapabilirim. Yardımcı olur musunuz?
Bence onun üzerine ya halim esmasi okuyabilirsin günde 88 tane sakinlesmesini saglar bol bol namaz kilip dua et Rabbinden iste eşler arasındaki muhabbet icin duhan suresinin ayeti var kacinci ayetti simdi hatirlamiyorum " kem tereku min cennatin ve uyun " diye onuda arastirip okuyabilirsin bol bol ayetelkursi oku , günlük 51 tane salati mecule duasini okuyabilirsin olmazlari olduran çözülmez dugumleri çözen dua diye geçiyor ve ben suanda okuyorum bol bol fetih süresi oku ben 101 tane fetih süresi okumaya basladim aklima gelenler bunlar Rabbim kolaylik versin huzur versin

gulbera gulbera pazartesi hangi duayla baslicaz
DUA LİSTEMİZ
1-“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr” “Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır” (okundu)
2-Cuma suresi (okundu)
3-kenzul ars
4- 19 sekine duasi
5-313 ayetel kursi ( 170 A.Kürsi 3000 Ya KafiYa Gani Ya Fettah Ya Rezzak)
6-cevsenül kebir

7- 1001 fatiha
8- salavati kubra ( uzun bir salavat adetken okunmuyor )
9- Yasin Suresinin 58. ayeti hayırlı isteğin gerçekleşmesi için (Selamün gavlen mir rabbir rahim ) 1479 defa
10- salavatı fatih 4444 adet
11- Veysel Karani duası
12- Rahman suresi

canım sırada Fatiha suresi var ama sırayı değiştirebiliriz de

gulbera gulbera ---- okudu
C cansu_tr ----- okudu
O Ozzgeee --- okudu

Emmaline Emmaline ---
denizinmavisi denizinmavisi --- okudu
@pembe hayallerr --- okudu ( yeni listede olmayacak)
rudecute rudecute --- (Gizem) .
bahar2701 bahar2701 -- okudu
M Mavi siyah --
Elcinazra Elcinazra ----- okudu
M mrsfulya --- bu listede olmayacak dileyen dualarına dahil edebilir.
gecenin_resmi gecenin_resmi -- yolculuk dolayısıyla duaları daha sonra okuyacak
index.php

CEVŞENÜL KEBİR DUASI
http://fasiharapca.com/cevsen-latince-okunusu-ve-anlami/289197
kızlar boyle bır lınk buldum hem mealı hem turkce okunusu var dılersenız burdan okuyabılırsınız
http://www.hayrat.com.tr/icerik/kuran_hizmetlerimiz/cevsen_oku.aspx
buda arapçadan okumak ısteyen ıcın

DUA LİSTEMİZ
1-“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr” “Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır” (okundu)
2-Cuma suresi (okundu)
3-kenzul ars
4- 19 sekine duasi
5-313 ayetel kursi ( 170 A.Kürsi 3000 Ya KafiYa Gani Ya Fettah Ya Rezzak)
6-cevsenül kebir

7- 1001 fatiha
8- salavati kubra ( uzun bir salavat adetken okunmuyor )
9- Yasin Suresinin 58. ayeti hayırlı isteğin gerçekleşmesi için (Selamün gavlen mir rabbir rahim ) 1479 defa
10- salavatı fatih 4444 adet
11- Veysel Karani duası
12- Rahman suresi

canım sırada Fatiha suresi var ama sırayı değiştirebiliriz de
Ben merak ettigim icin sordum canim gerek yok degistirmeye

Canım ben mazeretlendim yarım kaldı bu listeye yetişemicem sanırım arkadaşlar bitiriyor kusura bakmayın. İlk defa okuyordum hızlı gidemedim.

arkadaslar daha öncede belirttim cevsen duası mazeretliyken de okunur yarım bırakmanıza gerek yok ayet degıldır cevsen okuyabılırsınız

gulbera gulbera ---- okudu
C cansu_tr ----- okudu
O Ozzgeee --- okudu

Emmaline Emmaline ---
denizinmavisi denizinmavisi --- okudu
@pembe hayallerr --- okudu ( yeni listede olmayacak)
rudecute rudecute --- (Gizem) .
bahar2701 bahar2701 -- okudu
M Mavi siyah --
Elcinazra Elcinazra ----- okudu
M mrsfulya --- bu listede olmayacak dileyen dualarına dahil edebilir.
gecenin_resmi gecenin_resmi -- yolculuk dolayısıyla duaları daha sonra okuyacak

okuyamayan arkadaslar eksıklerınızı tamamyalamazsanız yardım edelim pazartesi yeni duamıza geçelim haftaya aşure günü geliyor yeni bir duayla başlayalım inşaAllah

arkadaslar daha öncede belirttim cevsen duası mazeretliyken de okunur yarım bırakmanıza gerek yok ayet degıldır cevsen okuyabılırsınız
Cnm 1001 fatihayi katilim sayisina bolecegiz dimi kisi basi 1001 dersek bana agir gelir acikcasi

Back
X