Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Toplam 740 adet okunmayan var.
hmbg hmbg rudecute rudecute C cansu_tr @Minik peri ve ben gönüllüyüz. 5e böldüm kişi başı 148 adet salavatı tefriciye okuyacağız kızlar. Cansucum senin durumunu biliyorum, hazırlıklar filan yoğun geçiyordur. Okuyamazsan haber et ben okurum seninkini canım. Hepinizden Allah razı olsun.
kuzum okudum Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı . Cansu okuyamazsa işi olursa sayısını ikimiz bölüşüp okuyabiliriz kuzum sen haber ver duruma göre :KK15:

Kizceler hafife aldiniz beni ammmaaa velakin bende bitirdim :) Allah kabul etsin insallah bu ara bizimde nisanlimla aramda bisiler var ama adini koyamiyorum tuhafiz ikimizde

Kizceler hafife aldiniz beni ammmaaa velakin bende bitirdim :) Allah kabul etsin insallah bu ara bizimde nisanlimla aramda bisiler var ama adini koyamiyorum tuhafiz ikimizde
Ay canım agzına sağlık, helal olsun vallahi:) hayır olsun inşallah, belki stresle ilgili bişeylerdir canım. Zor olur bu dönemler kırmamak anlayışlı olmak lazım. Hele bir düğününüz olsun her şey düzelir

Son düzenleme:
رَبِّ إِنِّي لِمَا أَنزَلْتَ إِلَيَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ
Rabbi innî limâ enzelte ileyye min hayrin fakîr(fakîrun)
(Rabbim! Doğrusu bana indireceğin hayra muhtacım.)

-Musa Aleyhisselâm, Mısır'ı terk etmek zorunda kalır. Yollara düşer, bir kuyu başına gelir, orada Hz. Şuayb'in iki kızını görür. Çobanlar onları kuyunun başına yanaştırmazlar. Hz. Musa onlara yardım eder, hayvanlarına su verır, sonra bir gölgeliye çekilir, oturur, şu duayı okur: "Yâ Rabbi, Senin indireceğin her hayra muhtacım." (Kasas, 28:24) O sırada kızlardan büyüğü, "Bizim yaşlı bir babamız var, hayvanlarımızı sulamanın ücretini sana vermek ister" der ve babasıyla tanışmasını isterler. Hz. Şuayb belli bir ücret karşılığında Hz. Musa'yı yanına alır ve sekiz on sene çalışmasından sonra kızlarından birisini kendisiyle nikâhlayacağını söyler. Duasının karşılığını gören Hz. Musa, hem bir peygamberin yanında eğitim görür, hem de daha sonra ona damat olur. -

Kasas Suresi 24.ayetin bir bölümü. Daha önceki sayfalarda bir arkadaş önermişti zaten, bu duayı 100 kere okuyabiliriz isterseniz.

Yanına esma belirleriz yine mesela aklıma gelen ya vedud ya mucib( 20+55=75 ebced değeri) okuyabiliriz. Aklınıza gelen başka dualar varsa her fikre açığım canlarım. Öneriniz varsa söyleyin.

Ay canım agzına sağlık, helal olsun vallahi:) hayır olsun inşallah, belki stresle ilgili bişeylerdir canım. Zor olur bu dönemler kırmamak anlayışlı olmak lazım. Hele bir düğününüz olsun her şey düzelir
Sorma mazeretli olunca dua edemiyorum namazda kilamiyorim seytanin vesvesesine kapılıyorum herhalde suan hic bi problem yok gibi gözüküyor ne bilim.düğün öncesi sendromu diye bisi herhalde

(Rabbim! Doğrusu bana indireceğin hayra muhtacım.)

-Musa Aleyhisselâm, Mısır'ı terk etmek zorunda kalır. Yollara düşer, bir kuyu başına gelir, orada Hz. Şuayb'in iki kızını görür. Çobanlar onları kuyunun başına yanaştırmazlar. Hz. Musa onlara yardım eder, hayvanlarına su verır, sonra bir gölgeliye çekilir, oturur, şu duayı okur: "Yâ Rabbi, Senin indireceğin her hayra muhtacım." (Kasas, 28:24) O sırada kızlardan büyüğü, "Bizim yaşlı bir babamız var, hayvanlarımızı sulamanın ücretini sana vermek ister" der ve babasıyla tanışmasını isterler. Hz. Şuayb belli bir ücret karşılığında Hz. Musa'yı yanına alır ve sekiz on sene çalışmasından sonra kızlarından birisini kendisiyle nikâhlayacağını söyler. Duasının karşılığını gören Hz. Musa, hem bir peygamberin yanında eğitim görür, hem de daha sonra ona damat olur. -

Kasas Suresi 24.ayetin bir bölümü. Daha önceki sayfalarda bir arkadaş önermişti zaten, bu duayı 100 kere okuyabiliriz isterseniz.

Yanına esma belirleriz yine mesela aklıma gelen ya vedud ya mucib( 20+55=75 ebced değeri) okuyabiliriz. Aklınıza gelen başka dualar varsa her fikre açığım canlarım. Öneriniz varsa söyleyin.
Ben 1000 tane okurum diyorum anlamini cok begendim hemde ezberlemis olurum

Sorma mazeretli olunca dua edemiyorum namazda kilamiyorim seytanin vesvesesine kapılıyorum herhalde suan hic bi problem yok gibi gözüküyor ne bilim.düğün öncesi sendromu diye bisi herhalde
Aynen canım şeytanın vesvesesidir. Bir de evlilik hazırlıkları, yeni bir hayata adım atma, korku, heyecan, stres, mutluluk her duygu var. Çok normal böyle hissetmen. Dualara devam edelim canımmmm:)

C cansu_tr (Cansu)
denizinmavisi denizinmavisi (Selin)
rudecute rudecute (Gizem)
hmbg hmbg
esoss88 esoss88
ebruli-- ebruli--
Nara87 Nara87 (Gülnar)
@Minik peri (Leyla)
@Hazal
demlikbardakcay demlikbardakcay
@Seridina
orjinal19 orjinal19
miyomim miyomim
@Yildiz5255
megos megos

Yeni duamız başladı hanımlar. Tüm arkadaşlar adına niyetleniyoruz.

(Rabbim! Doğrusu bana indireceğin hayra muhtacım.) Bu duayı 100 kere okuyoruz, isteyen daha fazla da okuyabilir.

Ayrıca ya vedud ya mucib 75adet ( 20+55=75 ebced değeri) okuyoruz. İsteyen daha fazla da okuyabilir.
Allah kabul etsin canlarım.

C cansu_tr (Cansu)
denizinmavisi denizinmavisi (Selin)
rudecute rudecute (Gizem)
hmbg hmbg
esoss88 esoss88
ebruli-- ebruli--
Nara87 Nara87 (Gülnar)
@Minik peri (Leyla)
@Hazal
demlikbardakcay demlikbardakcay
@Seridina
orjinal19 orjinal19
miyomim miyomim
@Yildiz5255
megos megos

Yeni duamız başladı hanımlar. Tüm arkadaşlar adına niyetleniyoruz.

(Rabbim! Doğrusu bana indireceğin hayra muhtacım.) Bu duayı 100 kere okuyoruz, isteyen daha fazla da okuyabilir.

Ayrıca ya vedud ya mucib 75adet ( 20+55=75 ebced değeri) okuyoruz. İsteyen daha fazla da okuyabilir.
Allah kabul etsin canlarım.
Canim 75 tane ya vedud, 75 tane ya mucib okucaz.dogru mu.

bugün mazeretim başladı. yazılan sayılardan çok daha fazla okumayı planlıyorum ama belirli bir süre sınırımız yok değil mi. bitince ancak başlayabilirim çünkü mecburen.

Back
X