- Konu Sahibi huzurolsun
- #15.441
bugün mazeretim başladı. yazılan sayılardan çok daha fazla okumayı planlıyorum ama belirli bir süre sınırımız yok değil mi. bitince ancak başlayabilirim çünkü mecburen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım mazeretin bitince okursun, belli bir süremiz yok.bugün mazeretim başladı. yazılan sayılardan çok daha fazla okumayı planlıyorum ama belirli bir süre sınırımız yok değil mi. bitince ancak başlayabilirim çünkü mecburen.
Allah kabul etsin canım, amin inşallahBen okudum cok şükür Rabbim hepimize hayirli insanla hayırlı yuva kurmayi hayirli evlat sahibi olmayi nasip eder inşallah
Duayı 500 defa okudum. 75 defa Ya Vedud 75 defa Ya Mucib okudum. Allah hepimizin duasını kabul etsin hakkımızda hayırlısını versin inşallah.C cansu_tr (Cansu)-okundu.
denizinmavisi (Selin)-okundu.
rudecute (Gizem)
hmbg -okundu.
esoss88
ebruli-- okundu.
Nara87 (Gülnar)
@Minik peri (Leyla)-okundu.
Selenofil
demlikbardakcay
@Seridina
orjinal19
miyomim -okundu.
@Yildiz5255
megos
Yeni duamız başladı hanımlar. Tüm arkadaşlar adına niyetleniyoruz.
رَبِّ إِنِّي لِمَا أَنزَلْتَ إِلَيَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ
Rabbi innî limâ enzelte ileyye min hayrin fakîr(fakîrun)
(Rabbim! Doğrusu bana indireceğin hayra muhtacım.) Bu duayı 100 kere okuyoruz, isteyen daha fazla da okuyabilir.
Ayrıca ya vedud ya mucib 75adet ( 20+55=75 ebced değeri) okuyoruz. İsteyen daha fazla da okuyabilir.
Allah kabul etsin canlarım.