• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

"Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedinillezi tanhallu bihi`l-ukadu ve tenfericu bihi`l-kurebu ve tukda bihi`l-havaicu ve tunalu bihirregaibu ve husnu`l-havatimi ve yusteka`l-gamamu bivechi-hi`l-keriymi ve ala alihi ve sahbihi fiy kulli lemhatin ve nefesin biadedi kulli ma`lumin lek."

Teheccüd grubumuz 2 eylülde (yani bu pazar gecesi) kalkıyoruz inşallah.. O ZAMANA KADAR İSİMLERİNİZİ YAZDIRABİLİRSİNİZ

:124:TEHECCÜD GRUBUMUZUN İSİMLERİ:124:
1. Aybirgen
2. Esrazambak
3. Minigmanig_Duygu
4. Hümeyra
5. Rainbyte
6. ozelelif
7. AsiNaz

________________________________________________________________________________________

:124:TEHECCÜD DE İBADETLERİMİZİN LİSTESİ:124:

2 rekat teheccüd namazı kılınır ve içimizden geldiği gibi dua ederiz.. listemizdeki tüm isimleri okuyarak

(hasta olanlar yalnızca dua eder)

______________________________________________________________________________________________________________

canım okurdum sorun degıldı de simdi ölüm kalım var Allah korusun. tesekkur ederım sana da okudgun icin Allah denk getırsın ve kabul eylesin insallah:nazar:
bu arada teheccud e pazar kalkiyormusuz da ben dua ederim artik. o gunden itibaren her gun kalkiyor degil mi :16:

_______________________________________________________________________________________________________________
hergün mü kalkalım bilmiyorum ki ağır gelir mi acaba???
istişare edelim sizler ne dersiniz

canım benim o sorunlar herkeste oluyor evlenin ce kılarım demeside güzel bence.benimkide düzenli kılamıyo ama insallah düzene girecegini düsünüyorum bende acemiyim daha namaz konusunda ama insallah düzene girecek.bu arada canım benimkide kurban bayramından sonraki hafta söz yapmayı düsünyo aynı zamandamı gitcez yoksa kızzzz :1::1::1: Insallah canım ya hakkında hayırlısı olsun.allah hepimize mutlu hayırlı yuvamıza kavusmayı nasip etsin:21::21::21: Hepimize insallahcanlarım her duamda varsınız :16::16::16:
Canım belki de aynı zamanlarda olur, ben sana yetişebileceğimi hiç düşünmüyodum ama nasip kısmet bu işer, Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin :21:

Elitt Allah kabul etsin. taha süresini,ayetel kürsü ve diğer ayeti okudum ama salavati tamamlayamadım :(
Canım sen yanlış anladın galiba, Salat-ı Tefriciye'yi dün tamamlaman gerekmiyodu zaten, Cuma gününe kadar okuycaksın 444 taneyi.

Elitt için duaların okunma durumu

1-Elittt (için 30.08.2013)
2-I34anbul (için 31.08.2013)
3-Minigmanig-Duygu (için 01.09.2013)-okudu
4-Aybirgen (için 02.09.2013)-okudu
5-Esmeralisa (için 03.09.2013)-okudu
6-Rainbyte (için 04.09.2013)
7-Facebook06 (için 05.09.2013)
8-Alone2 (06.09.2013)
9-Esrazambak (07.09.2013)-okudu
10-Assia_baby (08.09.2013)-okudu
11-suskun_sultan(09.09.2013)-okudu

Diğer arkadaşlar da tamamladı mı acaba, okuduğumuzda belirtirsek daha güzel olacak.

Canım sen yanlış anladın galiba, Salat-ı Tefriciye'yi dün tamamlaman gerekmiyodu zaten, Cuma gününe kadar okuycaksın 444 taneyi.

iyi o zaman ben de üzülmüştüm sözümde duramadım diye :) Allah kabul etsin inşallah.

Allah hayırlı bir eş, mutlu bir yuva, yuvayı şenlendirecek hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin amin amin :21::21::21:

Teheccüd grubumuz 2 eylülde (yani bu pazar gecesi) kalkıyoruz inşallah.. O ZAMANA KADAR İSİMLERİNİZİ YAZDIRABİLİRSİNİZ

1. Aybirgen
2. Esrazambak
3. Minigmanig_Duygu
4. Hümeyra
5. Rainbyte
6. ozelelif
7. AsiNaz

________________________________________________________________________________________

2 rekat teheccüd namazı kılınır ve içimizden geldiği gibi dua ederiz.. listemizdeki tüm isimleri okuyarak

______________________________________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________________________________________
hergün mü kalkalım bilmiyorum ki ağır gelir mi acaba???
istişare edelim sizler ne dersiniz

Bilmem ki acaba 2-3 gecede 1 mi kalksak :44:

Son düzenleyen: Moderatör:

Günü olana 313 Ayetel Kürsi (Herkes 30 ar tane, kendi günü olan 43 tane.)
3) 21 Taha Suresinin ilk 12 Ayeti (Herkes 2 şer tane okuyacak-kendi günü olan 3 )
4) Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen). (Hergün 41 er defa)

OKUDUM CANIM ALLAH KABUL EYLESİN.
Ya Erhamerrahimin!Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed.I34anbul arkadasımızın Allah hayırlı kısmetini en yakın zamanda karsısına cıkarsın ve hayırlı mutlu mesut huzurlu bir ömür sürecek yuvası salih saliha saglıklı tatlı cocuklarıyla şenlensin insallah.amin amin amin
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed.

canım ben derimki persembe yada cuma gecesi kesin kalkalım

olur canım cuma gecesi özellikle çok güzel olur..
bu pazartesi gecesi ilk olarak kalkalım inşallah

I34anbul Dualarını Okudum inşallah Rabbim sana ve bizlere en kısa zamanda hayırlı eş hayırlı yuvalar hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canımcımmm çok sevileceğimiz ve çok sevecğimiz hayırlı eşler nasip etsin bizlere :16::16::16:

1 defa Cuma suresi
2 defa Ta Ha Suresinin ilk 12 adeti
30 defa Ayetel Kürsi
41 defa Furkan Suresi 74. ayeti okudum I34anbul arkadaşımız için (tüm kardeşlerimiz içinde tabi dua ettim)

Rabbim eksiklerimizi tamamlasın yanlışlarımızı düzeltsin, dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlı bir şekilde en kısa sürede (amin)

kızlar zor bir dönemden geçiyorum iş ve şehir değişikliği yapıcam 5 senelik ilişkim bitti şu ara hayatım düzensiz ve çok garip kimseye tutamayacağım sözü vermek istemem.ben o dediğiniz duaları bilmiyorum şu ara adetim yarın falan biter bitince sizede kendimede dua edicem inşallah.bol bol ayetel kürsi okucam ve ihlas suresi okucam 4444 dilek duası değil mi onuda okumak istiyorum.seher vaktinde yapılan dua önemliymiş.rabbim kabul eylesin dualarımızı hepimize mutlu yuvalar hayırlı evlilikler nasip eylesin:16:

kızlar zor bir dönemden geçiyorum iş ve şehir değişikliği yapıcam 5 senelik ilişkim bitti şu ara hayatım düzensiz ve çok garip kimseye tutamayacağım sözü vermek istemem.ben o dediğiniz duaları bilmiyorum şu ara adetim yarın falan biter bitince sizede kendimede dua edicem inşallah.bol bol ayetel kürsi okucam ve ihlas suresi okucam 4444 dilek duası değil mi onuda okumak istiyorum.seher vaktinde yapılan dua önemliymiş.rabbim kabul eylesin dualarımızı hepimize mutlu yuvalar hayırlı evlilikler nasip eylesin:16:

gerçekten çok zor bir dönem.. Allah yar ve yardımcın olsun canımm. beş sene dile kolay gerçekten .. ama Rabbimiz kaldıramayacağımız yükü vermez inan buna.duaların kabul olsun canım.. içini ferah tut bu bir dönem ve geçecek sadece imtihanlardasın.. sabredersen çok güzel mükafat olur inşallah senin için.. isyan etmeden bu dönemi geçirirsin inşallah.. memleket de değiştiriyormuşsun tebdili mekanda ferahlık ve hayir vardir.. o omuzlarına kaldıramayacağın yükü vermez Allah emin ol.. bu arada canım seni teheccüd grubundan çıkarayımmı?

gerçekten çok zor bir dönem.. Allah yar ve yardımcın olsun canımm. beş sene dile kolay gerçekten .. ama Rabbimiz kaldıramayacağımız yükü vermez inan buna.duaların kabul olsun canım.. içini ferah tut bu bir dönem ve geçecek sadece imtihanlardasın.. sabredersen çok güzel mükafat olur inşallah senin için.. isyan etmeden bu dönemi geçirirsin inşallah.. memleket de değiştiriyormuşsun tebdili mekanda ferahlık ve hayir vardir.. o omuzlarına kaldıramayacağın yükü vermez Allah emin ol.. bu arada canım seni teheccüd grubundan çıkarayımmı?

cnm benim içime su serptin:16:..umarım benimde kıymetimi bilen el üstünde tutan bırakamayacak kadar çok seven hayırlı bir eşim olur ne deyim..tabi şu an buna hazır mıyım değilim ama yaşım geçiyor yıllarımı verdim erkek arkadaşıma ondan başkası olmadı olmayacakmış gibide güvendim herşeyimle ona:14:..ne deyim Allahtan hayırlısını dilemekten başka..beni çıkar tatlım gruptan elimden geldiğince edicem kendime ve sizlere..:42:

cnm benim içime su serptin:16:..umarım benimde kıymetimi bilen el üstünde tutan bırakamayacak kadar çok seven hayırlı bir eşim olur ne deyim..tabi şu an buna hazır mıyım değilim ama yaşım geçiyor yıllarımı verdim erkek arkadaşıma ondan başkası olmadı olmayacakmış gibide güvendim herşeyimle ona:14:..ne deyim Allahtan hayırlısını dilemekten başka..beni çıkar tatlım gruptan elimden geldiğince edicem kendime ve sizlere..:42:

Allah yardımcın olsun canım Allah sevdigimizin yokluguyla sınamasın bizi amin amin amin:21::21::21:

I34anbul için duaların okunma durumu

1-Elittt (için 30.08.2013)
3-Minigmanig-Duygu (için 01.09.2013)-okudu
4-Aybirgen (için 02.09.2013)-okudu
5-Esmeralisa (için 03.09.2013)-okudu
6-Rainbyte (için 04.09.2013)
7-Facebook06 (için 05.09.2013)
8-Alone2 (06.09.2013)
9-Esrazambak (07.09.2013)-okudu
10-Assia_baby (08.09.2013)
11-suskun_sultan(09.09.2013)

Diğer arkadaşlar da tamamladı mı acaba, okuduğumuzda belirtirsek daha güzel olacak.

1. Aybirgen
2. Esrazambak
3. Minigmanig_Duygu
4. Hümeyra
5. Rainbyte
6. AsiNaz

________________________________________________________________________________________________________

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun canım Allah sevdigimizin yokluguyla sınamasın bizi amin amin amin:21::21::21:

ozelelif çıkardım canım inşallah en kısa zamanda kendini toparlarsın.. Rabbim hepimize tereddüt etmeden evet diyeceğimiz ve bize de teredüüt etmeden evet diyecek hayırlı eşler nasip etsin amiiiinnnn en kısa zamanda şeytan araya girmeden ... sakın kendini üzme canım.. kendimizi bunun için mi üzeceğiz boşver daha neler çıkar karşına neler gün doğmadan neler doğar.. zaman akıyor yıllarımı verdim ben de ama o naptı gitti evlendi boş yere zamanımı vermişim ama kader bu kadere iman etmemiz gerekiyor canım teslim olmak gerekiyor.. bak senin için şarkı paylaşayım keyfin yerine gelsin..
Nil Karaibrahimgil - Seviyorum Sevmiyorum (Şarkı Sözleri / Lyrics) - YouTube

Back
X