• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Slm kizlar

Bizlere dua eden herkesten Allah razi olsun. Rabbim hepimizin dualarini hayirlisiyla kabul etsin insallah.

Ben Elittt kardesimin dualarini tamamladim Allahim hayirli imanli edepli hayali bir es nasip etsin.
Kendi I34anbul dualarimida tamamladim :) Allahim banada hayirli imanli edepli hayali bir es nasip etsin.
Minigmanig Duygucugum senin dualarinida tamamladim Allahim sanada hayirli imanli edepli hayali bir es nasip etsin.

Allahim kabul etsin insallah.
:nazar::54:

cok sagol canım Allah razı olsun Allah kabul eylesin cümlemize insallah:21::21::21:

3-Minigmanig-Duygu (için 01.09.2013)

KENDİM İÇİN OKUDUM ALLAH KABUL EYLESİN.

Ya Erhamerrahimin!Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed.
ALLAHIM GÖNLÜMDEKİNİ HAKKIMDA HAYIRLI EYLE HAYIRLI EVLİLİK YAPMAMIZI NASİP ET amin amin amin

Son düzenleme:
DUYGU (minigmanig) için duaların okunma durumu

1-Elittt (için 30.08.2013)
2-I34anbul (31.08.2013)-okudu
3-Minigmanig-Duygu (için 01.09.2013)-okudu
4-Aybirgen (için 02.09.2013)-okudu

5-Esmeralisa (için 03.09.2013)
6-Rainbyte (için 04.09.2013)
7-Facebook06 (için 05.09.2013)
8-Alone2 (06.09.2013)
9-Esrazambak (07.09.2013)-okudu
10-Assia_baby (08.09.2013)-okudu

11-suskun_sultan(09.09.2013)

Diğer arkadaşlar da tamamladı mı acaba, okuduğumuzda belirtirsek daha güzel olacak.

DUYGUCUM okudum canım Rabbim hayırlı bir yuva evlatlar nasip etsin sana ve bizlereee ...
ALLAHIM GÖNLÜMÜZDEKİNİ HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLE HAYIRLI EVLİLİK YAPMAMIZI NASİP ET amin amin amin

ARKADAŞLAR OKUYUPTA BURADA YAZMAMIŞ OLDUKLARIM VARSA SÖYLEDİN OKUDUĞUNU ATLAIKLARIM VARSA MESAJLARINIZA BAKTIKÇA YAZDIM.. SUSKUNSULTAN CANIM SEN DE AŞKAM OKUYACAĞINI YAZMIŞTIN, OKUDUYSA İŞARETLEYELİM

Son düzenleme:
[sıze=3] duygu (minigmanig) için duaların okunma durumu[/sıze]

1-elittt (için 30.08.2013)
2-ı34anbul (için 31.08.2013)-okudu
3-minigmanig-duygu (için 01.09.2013)-okudu
4-aybirgen (için 02.09.2013)-okudu
5-esmeralisa (için 03.09.2013)
6-rainbyte (için 04.09.2013)
7-facebook06 (için 05.09.2013)
8-alone2 (06.09.2013)
9-esrazambak (07.09.2013)-okudu
10-assia_baby (08.09.2013)-okudu

diğer arkadaşlar da tamamladı mı acaba, okuduğumuzda belirtirsek daha güzel olacak.

allah razı olsun allah kabul eylesin canım CÜMLEMİZE İNSALLAH amin amin amin:21::21::21:

Son düzenleme:
:124:teheccüd grubumuzun isimleri:124:
1. Aybirgen
2. Esrazambak
3. Minigmanig_duygu
4. Hümeyra
5. Rainbyte
6. Asinaz

________________________________________________________________________________________

:124:teheccüd de ibadetlerimizin listesi:124:

2 rekat teheccüd namazı kılınır ve içimizden geldiği gibi dua ederiz.. Listemizdeki tüm isimleri okuyarak

(hasta olanlar yalnızca dua eder)

bu gece teheccüd için kalkıyoruz inşallah canlar :109::16::16::16::16:

Son düzenleme:
:124:teheccüd grubumuzun isimleri:124:
1. Aybirgen
2. Esrazambak
3. Minigmanig_duygu
4. Hümeyra
5. Rainbyte
6. Asinaz

________________________________________________________________________________________

:124:teheccüd de ibadetlerimizin listesi:124:

2 rekat teheccüd namazı kılınır ve içimizden geldiği gibi dua ederiz.. Listemizdeki tüm isimleri okuyarak

(hasta olanlar yalnızca dua eder)

bu gece teheccüd için kalkıyoruz inşallah canlar :109::16::16::16::16:
Bu gece erken yatıcam canlar gece teheccüde kalkabilmek için, yarın sabah da erken kalkmam gerek, hepimize tek tek dua edicem, herkes ne için dua edeceğimizi tekrardan söyleyebilirse o niyetle dua ederiz daha güzel olur. Ben başlayım siz de devam edin canlar :16:

Aybirgen: Şu an birlikte olduğum kişi benim için hayırlıysa Allah kalplerimizi birbirine daha da ısındırsın, birbirimizi daha çok sevelim, Allah'a yakınlaşabilmek, Allah rızası doğrultusunda güzel işler yapabilmek için birbirimize vesile olalım, her türlü günahtan, haramdan uzak durabilelim, mutlu huzurlu bir yuvamız, hayırlı evlatlarımız olsun, Allah bize dünyada da iyilik ve güzellik versin, ahirette de iyilik ve güzellik versin, Allah kalbimize ferahlık, huzur versin, rızasından ayırmasın, bizi sevdiği kullarından eylesin. Ama bu kişi benim için hayırlı değilse kolaylıklar içinde, kimse üzülmeden bir bahaneyle bitsin ve bir an önce karşıma benim için hayırlı olan insan çıksın ve az önce saydığım güzellikleri benim için hayırlı olan kişiyle yaşayabileyim. Amin amin amin :21::21::21: Canlarım biraz uzun oldu ama Allah'tan istememizde sınır yok, O'nun gücü her şeye yeter, O ol der ve hemen oluverir. :16::16::16:

Rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşallah..Rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin.. ömür boyu son nefesimize kadar huzurlu mutlu olacağımız hayırlı eşler nasip etsin bizlere.. karşımıza çıkanlar eğer dünya ve ahiret hayatımız için hayırlı ise geleceğimiz için hayırlı ise nasip olsun değilse def olup gitsinler ve en hayırlıları karşımıza çıksın.. namazlarını kılsın eşimiz ve evlatlarımız da namazlarını kılsınlar.. Rabbim bizleri göz açıp kapayıncaya kadar bile nefsimizle bizi başbaşa bırakmasın.. bizimle ilgilenen hep çok seven çok sayan ve bizim de çok sevip çok sayacağımız eşler nasip etsin.. sigara alkol kullanmayan ve kumar oynamayan bilgisayar oyunlarına takılmayan ve tv başında bilgisayar başında çok vakit geçirmeyen eviyle ilgilenen , beraber ahiretimizin güzel olması için çalışacağımız hayırlı yakışıklı eşler nasip etsin Rabbimiz bizlere amin amin amin :124:

Son düzenleme:
1 defa Cuma suresi
2 defa Ta Ha Suresinin ilk 12 adeti
30 defa Ayetel Kürsi
41 defa Furkan Suresi 74. ayeti okudum DUYGU (minigmanig) arkadaşımız için (tüm kardeşlerimiz içinde tabi dua ettim)

Rabbim eksiklerimizi tamamlasın yanlışlarımızı düzeltsin, dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlı bir şekilde en kısa sürede (amin)

5-Esmeralisa (için 03.09.2013)
8-Alone2 (06.09.2013)

okudum

Diğer arkadaşlar da tamamladı mı acaba, okuduğumuzda belirtirsek daha güzel olacak.

DUYGUCUM okudum canım Rabbim hayırlı bir yuva evlatlar nasip etsin sana ve bizlereee ...
ALLAHIM GÖNLÜMÜZDEKİNİ HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLE HAYIRLI EVLİLİK YAPMAMIZI NASİP ET amin amin amin

ARKADAŞLAR OKUYUPTA BURADA YAZMAMIŞ OLDUKLARIM VARSA SÖYLEDİN OKUDUĞUNU ATLAIKLARIM VARSA MESAJLARINIZA BAKTIKÇA YAZDIM..

SUSKUNSULTAN CANIM SEN DE AŞKAM OKUYACAĞINI YAZMIŞTIN, OKUDUYSA İŞARETLEYELİM

okudum canım işaretleyebilirsin.

5-Esmeralisa (için 03.09.2013)-okudu
8-Alone2 (06.09.2013)

11-suskun_sultan(09.09.2013)-okudu

$971616_621598654529536_1465064844_n.webp $1174818_382468068547121_172898933_n.webp

RABB'im ol de oluversin sana sığınıyoruz senden istiyoruz...

İnşallah 2014 yılına sözlü, nişanlı, evli olarak gireriz hayırlısı ile tabiki :D

Birbirimizle evlilik hazırlıkları olan, hamilelik heyecanı yaşanan sayfalardan merhaba deyip ordan muhabbet edip, huzurumuzun daim olması için o başlıklar altında dua ederiz.

Hayırlı bir şekilde lütfen dualarımızı kabul eyle (amin) (amin) (amin)

Eki Görüntüle 791253 Eki Görüntüle 791256

RABB'im ol de oluversin sana sığınıyoruz senden istiyoruz...

İnşallah 2014 yılına sözlü, nişanlı, evli olarak gireriz hayırlısı ile tabiki :D

Birbirimizle evlilik hazırlıkları olan, hamilelik heyecanı yaşanan sayfalardan merhaba deyip ordan muhabbet edip, huzurumuzun daim olması için o başlıklar altında dua ederiz.

AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİNAMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN
İNŞALLAH RABBİM İNŞALLAH SEN KABUL ET DUALARIMIZIIIII:21::21::21:

inşallah canım çok güzel dualar.. evlendik mutluyuz dualarımız kabul oldu hamileyiz topiklerinde buluşuruz inşallah en kısa zamanda 2014 yılı içindeeeeeee:21::21::21:

[Ya Erhamerrahimin!Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin
ALLAHIM GÖNLÜMDEKİNİ HAKKIMDA HAYIRLI EYLE HAYIRLI EVLİLİK YAPMAMIZI NASİP ET amin amin amin
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed.[/QUOTE]

dUYGUCUM ...aLLAH gÖNLÜNDE BİRİ VARSA YADA AKLINDA BİRİ VARSA hAKKINDA HAYIRLI EYLESİN. Allah sana ve burda dua edip elllerine göğe açan güzel insanlara hayırlı eşler nasip etsin. Ailelerine uygun ruh eşleri nasip etsin amin ... amin.. amin

“Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle”

Son düzenleme:

AMİN AMİN AMİN İNŞALLAH

Eki Görüntüle 791253 Eki Görüntüle 791256

rabb'im ol de oluversin sana sığınıyoruz senden istiyoruz...

Inşallah 2014 yılına sözlü, nişanlı, evli olarak gireriz hayırlısı ile tabiki :d

birbirimizle evlilik hazırlıkları olan, hamilelik heyecanı yaşanan sayfalardan merhaba deyip ordan muhabbet edip, huzurumuzun daim olması için o başlıklar altında dua ederiz.

[allah dualarımızı kabul etsin

Son düzenleme:
ASR SURESİ

Bismillahirrahmânirrahîm
Velasri innel insane lefi husr İllallezine amenu veamilus salihati vetevasav bil hakki vetevasav bissabr.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla…
Ant olsun zamana ki, insan gerçekten ziyan içindedir.
Ancak, iman edip de sâlih ameller işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye edenler, birbirlerine sabrı tavsiye edenler başka… (Onlar ziyanda değillerdir).

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Zararda olmayanların sahip olduğu dört özellik acaba nedir? Allah bunları peşpeşe şöyle sıralamaktadır:

Allah’a ve O’nun bildirdiklerine iman etmek
Salih amel, yani Allah rızasına uygun yararlı işler ve çalışmalar yapmak
Sürekli doğrudan yana olmak ve doğruluğu yaygınlaştırmaya çalışmak
Sabırlı ve kararlı olmak ve bunu yaygınlaştırmaya çalışmak

Son düzenleme:
GÖNLÜNÜZDE BİRİ VARSA YADA AKLINDA BİRİ VARSA hAKKINDA HAYIRLI EYLESİN. Allah SİZLER ve burda dua edip elllerine göğe açan güzel insanlara hayırlı eşler nasip etsin. Ailelerine uygun ruh eşleri nasip etsin amin ... amin.. amin

“Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle”

kızlar ayetel kursıler tamamdır.
esrazambak cım ben bugun de okuyamadım taha suresını. yarın abdestımı alabılırım umarım:17:
ıkı gundur dugundeydım gıremedım haber veremedım kusura bakmayın cok yogundum kızlar.
Dualarınızda bana da yer vermeyı unutmayın. allah hepımızın dualarını kabul etsın
hayırlısıyla ruhesımıze kavusalım ve mutlu olalım ınsallah:nazar:
ee bu gece kalkıyoruz degil mi tam olarak nasıl yapacagız?
ben duayla katılacagım bu gece. ha bir de her gun yapmak cok yorucu olur gecmisi oluyamadım ama hangi sklıkta dusunuyorsunuz?

kızlar ayetel kursıler tamamdır.
esrazambak cım ben bugun de okuyamadım taha suresını. yarın abdestımı alabılırım umarım:17:
ıkı gundur dugundeydım gıremedım haber veremedım kusura bakmayın cok yogundum kızlar.
Dualarınızda bana da yer vermeyı unutmayın. allah hepımızın dualarını kabul etsın
hayırlısıyla ruhesımıze kavusalım ve mutlu olalım ınsallah:nazar:
ee bu gece kalkıyoruz degil mi tam olarak nasıl yapacagız?
ben duayla katılacagım bu gece. ha bir de her gun yapmak cok yorucu olur gecmisi oluyamadım ama hangi sklıkta dusunuyorsunuz?

tamam canım ben okudum seninkileri Taha Surelerinin 12 ayetini inşallah.. yarın da okuyamazsan okurum canım :21:
bu gece kalkıyoruz teheccüde inşallah 2 rekat namaz kılacak hasta olmayanlar inşallah.. hasta olanlarda kalkıp içinden geldiği gibi dua edecek isim isim sayıp da:21::21: hergün kalkarmıyız bilmiyorum canım ağır gelebilir evet:26: karar veririz ona .. sabah namazına yakın kalkabiliriz bi 10 dakika önce filan sonra sabah namazı vakti girince de sabah namazımızı kılar yatarız.. gün sıklığını konuşuruz inşallah iki gündemi üç gündemi bir istişare ederiz:21:

Back
X