• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

canım okudugun ıcın tesekkurler. yarından ıtıbaren ben kendım okuyabılecegım:16:
yalnizzzz dur bakalim neler olmus yukarda oyle yaaa. aybirgen 1 sen 2 :23:
insallah hakkinizda hayirlisi olur canlarim acayyiiipppppp derecede heyecanliyim yaaa.
darisi minigmanigimle bana ve diger kardeslerimize olsuunnnnn :1:
benim olay da cok umutsuz vakaa , persembe gunu bakalim arkadaslik teklif edicem hoslandigim kisiye.
nasil olur nice olur bilinmez. sizin bu gelismelere bakarsak, dualarimizin gucune sasmamak elde degil :nazar:
Rabbime sukurler olsun, nolur benim su olay da hayirla sonuclansin. uzulmeyeyim sonunda. kili kirk yararak dusundum tasindim,
acele etmemeye calistim umarim sabrin sonu selamet olur.:nazar:
ben birazdan bi gusul tazeleyip dualarima devam edicem. dua eden agizlariniza saglik canlarimm :16:

Allah kabul etsin bende namaz kılıp dua edicem dualarımdasınız öpüyorum

Hadi bakalım dualara devammmm, Allah'ımıza sonsuz şükürler olsun, inşallah gelişmeler de güzel olur:nazar:, bizi habersiz bırakma:52:

inşallah canım güzel gelişmeler olur tamam anlatırım:16::16:
Rabbim hepimizi nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar::nazar:
dua etmeye de nazar değebilir Rabbim azmimizi artırsın nazardan korusun..

bu gece inşallah TEHECCÜD GECESİ VE NAMAZI VAKTİİİİİİİİİİİ:46::16::34::64::81::124::129:

$8149_10200302947430796_1086367562_n.webp

ey yar;
.."bekar insanın imanı yarım olur evlenince tam olur"...
"var mısın imanımızı tamamlamaya...????"...

(erkek olsaydım böyle evlilik teklifi ederdim)

Canlarım sizi kendi durumumdan da haberdar edeyim, gerçekten hayatın ne getireceği hiiiiiç belli olmuyor, bi anda hiç beklemediğimiz gelişmelerle karşılaşabiliyoruz, bahsettiğim kişiyle konuşmaya devam ediyoruz, bazen içime sinmeyen durumlar olabiliyor tabiki ama hiçbirşeyin de dört dörtlük olmasını beklemememiz lazım zaten, beni üzen noktalardan bi tanesi de görüştüğüm kişi şu an namaz kılmıyor ama evlenirsek kılarım diyor, keşke şimdi de kılsa :50: Ona dua ediyorum, Allah nasip etsin ona da namazı :21: Kurban bayramı tatilinde istemeye gelmeyi düşünüyolar, hatta söz de yapabiliriz, ben hep hayırlısı için dua ettim, inşallah bundan sonra da öyle yapıcam, Allah'ın bana hakkımda hayırlı olan neyse onu nasip edeceğine inanıyorum, sizden de dua istiyorum dua kardeşlerim, eğer birbirimize hayırlıysak Allah kalplerimizi birbirine daha da ısındırsın, mutlu-huzurlu, birlikte namaz kıldığımız bir yuva, hayırlı evlatlar nasip etsin, birbirimize olan sevgimiz bizi Allah'a daha da yakınlaştırsın ama eğer birbirimiz için hayırlı değilsek kimse üzülmeden kolaylık içerisinde bir şekilde bitsin.
Allah hepinizin gönlüne göre versin canlarım, sizi çok seviyorum :16::16::16: Dua edenlerden Allah razı olsun, Allah dualarınızın kat kat güzelini size yaşatsın. Amin amin aminn :21::21::21:

Aybirgrn cnm Allah hayırlı uğurlu şekilde nasip etsin inş. Amin

Aybirgrn cnm Allah hayırlı uğurlu şekilde nasip etsin inş. Amin
Amin canım darısı senin başına inşallah, Allah tez zamanda karşına gönlüne göre hayırlı bi insan çıkarsın. Amin amin amin :21:

canım cok sıkıldı kızlar :14: annesi babasına aradıgımı anlatmıs gayet iyi yorum yapmıslar.babası demişki ne zaman gelin kızı istemeye gidiyoruz nasip demiş:14: ben ekime hazırlamıstım kendimi kendi dedi ekimde diye diom ekime hazırladım kendimi askım diyom nasip diyor.anladım uzayacak ekimde bos yere ümitlenmiyim biletimi bile alacagım geliş gidiş biletimi simdiden kendi bilir.anlamadım ne düsünüyo.ya varya kızlar ben kendimi artık akısına bırakıcam bişeyi bekleyince olmuyor anladım kendi bilir ne zaman hazır olursa o zaman benle evlenmek ister.ya seviyosa benle mutlu olacagına inanıyosa gelsin istesin yoksada istemesin.insanın ümitlenip böyle supp diye oturması cok kötü.sesiz kalmak istiyorum cok mücadele ettim cok Allah bilyo.ben kadar sevecegi bulursa bulsun ama zor.:18:ben evlilik derdinide gectim ya sevgisinden eminse karsıma gecip duygu ben eminim desin.ben isterdimki benden önce kendi can atsın.yoruldum sanırım tükendim,tükendim ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy tükenmişlik sendromuna girdim iyimi:1::1::1:

Son düzenleme:
AYBİRGEN için duaların okunma durumu

1-Elittt (için 30.08.2013)
2-I34anbul (31.08.2013)
3-Minigmanig-Duygu (için 01.09.2013)-okudu
4-Aybirgen (için 02.09.2013)-okudu5-Esmeralisa (için 03.09.2013)
6-Rainbyte (için 04.09.2013)
7-Facebook06 (için 05.09.2013)
8-Alone2 (06.09.2013)
9-Esrazambak (07.09.2013)-okudu
10-Assia_baby (08.09.2013)-okudu
11-suskun_sultan(09.09.2013)-okudum :D

Aybigen için 30 Ayetel Kürsi
3 Taha Süresi
Bol ihlas okuyarak dua ediyorum Allah tez vakitte gönülene göre, ailesine göre, huyu ahlakı güzel huyu , bir eş... mutlu huzurlu bir yuva nasip etsin. Allah dularını kabule ertsin Aybirgen. Gelin olduğunun haberini alırız inşallah.

-Elittt
-I34anbu -
Minigmanig-Duygu
Allah sizlere de ve bana da :46:gelin olmak naisp etsin. Tekrar sizlere de duamda yer vermek istedim.

2-I34anbul (31.08.2013)
8-Alone2 (06.09.2013)

3 Taha Süresi
Bol ihlas okuyarak dua ediyorum Allah tez vakitte gönülene göre, ailesine göre, huyu ahlakı güzel huyu , bir eş... mutlu huzurlu bir yuva nasip etsin. Allah dularını kabule ertsin Aybirgen. Gelin olduğunun haberini alırız inşallah.

-Elittt
-I34anbu -
Minigmanig-Duygu
Allah sizlere de ve bana da :46:gelin olmak naisp etsin. Tekrar sizlere de duamda yer vermek istedim.

Allah razı olsun gülüm insallah:14::14::14:

canım cok sıkıldı kızlar :14: annesi babasına aradıgımı anlatmıs gayet iyi yorum yapmıslar.babası demişki ne zaman gelin kızı istemeye gidiyoruz nasip demiş:14: ben ekime hazırlamıstım kendimi kendi dedi ekimde diye diom ekime hazırladım kendimi askım diyom nasip diyor.anladım uzayacak ekimde bos yere ümitlenmiyim biletimi bile alacagım geliş gidiş biletimi simdiden kendi bilir.anlamadım ne düsünüyo.ya varya kızlar ben kendimi artık akısına bırakıcam bişeyi bekleyince olmuyor anladım kendi bilir ne zaman hazır olursa o zaman benle evlenmek ister.ya seviyosa benle mutlu olacagına inanıyosa gelsin istesin yoksada istemesin.insanın ümitlenip böyle supp diye oturması cok kötü.sesiz kalmak istiyorum cok mücadele ettim cok Allah bilyo.ben kadar sevecegi bulursa bulsun ama zor.:18:ben evlilik derdinide gectim ya sevgisinden eminse karsıma gecip duygu ben eminim desin.ben isterdimki benden önce kendi can atsın.yoruldum sanırım tükendim,tükendim ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy tükenmişlik sendromuna girdim iyimi:1::1::1:

canım üzme kendini :14: sen elinden geleni yaptın.. hem fiili hem kavli duanı yaptıysan artık gerisini Allah'a bırak canım.. inşallah sevdiğinde vesvese varsa kalksın ve gerçeği görsün.. ama bak o kadar dua ediyoruz elimizden daha fazlası da gelebilir belki ama biz çok şey yapmaya çalışıyoruz Rabbimizden hep hayırlısını istiyoruz.. belki bu da o duaların sonucudur bilemeyiz ki.. ertelemesi de dualarımızın sonucudur belki biz hakkımızda hayırlısını istemiyormuyuz.. inşallah çok mutlu olursun çok istiyorum emin ol mutlu olmanı hayırlı bir evlilik yapmanı.. sevdiğin inşallah kendinden emin olur ve hayırlı bir karar verir.. sen dualarını bırakma sakın isyan etme sonucu neden böyle oldu diye dur bakalım;

Hakk şerleri hayreyler,

Zannetme ki gayreyler,

Arif anı seyreyler,

Mevlâ görelim neyler,

Neylerse güzel eyler.

Sen Hakk’a tevekkül kıl,

Teslim ol rahat bul,

Her işine râzı ol,

Mevlâ görelim neyler,

Neylerse güzel eyler.

Deme niçin şu şöyle,

Yerindedir ol öyle,

Bak sonunu seyreyle,

Mevlâ görelim neyler,

Neylerse güzel eyler.

Her işleri fâyıktır.

Birbirine lâyıktır.

Neylerse muvafıktır.

Mevlâ görelim neyler,

Neylerse güzel eyler.

Bir işi murad etme,

Olduysa inad etme,

Hakk’tandır o, reddetme,

Mevlâ görelim neyler,

Neylerse güzel eyler.

canım üzme kendini :14: sen elinden geleni yaptın.. hem fiili hem kavli duanı yaptıysan artık gerisini Allah'a bırak canım.. inşallah sevdiğinde vesvese varsa kalksın ve gerçeği görsün.. ama bak o kadar dua ediyoruz elimizden daha fazlası da gelebilir belki ama biz çok şey yapmaya çalışıyoruz Rabbimizden hep hayırlısını istiyoruz.. belki bu da o duaların sonucudur bilemeyiz ki.. ertelemesi de dualarımızın sonucudur belki biz hakkımızda hayırlısını istemiyormuyuz.. inşallah çok mutlu olursun çok istiyorum emin ol mutlu olmanı hayırlı bir evlilik yapmanı.. sevdiğin inşallah kendinden emin olur ve hayırlı bir karar verir.. sen dualarını bırakma sakın isyan etme sonucu neden böyle oldu diye dur bakalım;

Hakk şerleri hayreyler,

Zannetme ki gayreyler,

Arif anı seyreyler,

Mevlâ görelim neyler,

Neylerse güzel eyler.

Sen Hakk’a tevekkül kıl,

Teslim ol rahat bul,

Her işine râzı ol,

Mevlâ görelim neyler,

Neylerse güzel eyler.

Deme niçin şu şöyle,

Yerindedir ol öyle,

Bak sonunu seyreyle,

Mevlâ görelim neyler,

Neylerse güzel eyler.

Her işleri fâyıktır.

Birbirine lâyıktır.

Neylerse muvafıktır.

Mevlâ görelim neyler,

Neylerse güzel eyler.

Bir işi murad etme,

Olduysa inad etme,

Hakk’tandır o, reddetme,

Mevlâ görelim neyler,

Neylerse güzel eyler.
Olmayacak diye düşünüp korkma... Allah nasip eder inşallah . ...

ben Allaha bıraktım canım kendisinede dedim.beni seviyosan bana tarih verme duygu ben gelecegim de gel.ben artık hayallenip hayallerimin suya inmesini istemiyorum dedim.ben senle sevdigim için birlikteyim.ben artık Allaha bıraktım herseyi dedim.kendi umutlandırmayacagım dedim.ailesinin ılımlı bakıp kendisinin nasip demesi canımı sıktı kızlar.

Canım biz dua edelim hakkında hayırlısı için, gönlüne göre güzel bi hayat yaşaman için dua edelim inşallah, dualarımız kabul olacak Allah'ın izniyle ama sakın üzülme, bizim dua gibi güçlü bi silahımız var, dert etmeyelim dua edelim:13: Nereye geliş gidiş biletini alacaksın canım onu tam anlamadım :44:

2-I34anbul (31.08.2013)
8-Alone2 (06.09.2013)

3 Taha Süresi

-Elittt
-I34anbu -
Minigmanig-Duygu
Allah razı olsun canım, Allah senin de gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin :21:

1 defa Cuma suresi
2 defa Ta Ha Suresinin ilk 12 adeti
30 defa Ayetel Kürsi
41 defa Furkan Suresi 74. ayeti okudum aybirgen arkadaşımız için (tüm kardeşlerimiz içinde tabi dua ettim)

Rabbim eksiklerimizi tamamlasın yanlışlarımızı düzeltsin, dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlı bir şekilde en kısa sürede (amin)

$998123_622138564475545_1114292002_n.webp$1044795_621761637846571_789999659_n.webp$1236703_621754557847279_332672429_n.webp$1237977_622242037798531_944815106_n.webp$1240318_622106261145442_1035972425_n.webp

simdi arıycam yatıo tarstısıcaz biliyorum

canım çok üzüldüm senin adına gerçekten:43::43: kendini üzme bak dualarımızdasın Rabbim inşallah hakkında hayırlısını verir.. sen çok iyi niyetli bir kızsın.. dur bakalım hemen giderim filan deme belki böyle daha iyi o uzayan süreçte aranızdaki bir problemi gidereceksiniz ve herşey daha güzel olacak bilemezsin.. duaların sonucu da olabilir.. bir de onun penceresinden bak empati kur ben aranızdaki muhabbeti bilemem ama inşallah hakkınızda hayırlısı olur

canım çok üzüldüm senin adına gerçekten:43::43: kendini üzme bak dualarımızdasın Rabbim inşallah hakkında hayırlısını verir.. sen çok iyi niyetli bir kızsın.. dur bakalım hemen giderim filan deme belki böyle daha iyi o uzayan süreçte aranızdaki bir problemi gidereceksiniz ve herşey daha güzel olacak bilemezsin.. duaların sonucu da olabilir.. bir de onun penceresinden bak empati kur ben aranızdaki muhabbeti bilemem ama inşallah hakkınızda hayırlısı olur

Hayrola canım konuyu kaçırdım galiba minigmanig arkadaşımızın olayı ne? Hayrolsun inşallah :26:

Back
X