• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

Allah kabul etsin kızlar.. Çok teşekkür ederim dualarınızda yer almak beni çok mutlu etti.. Güzel dilekleriniz hele .... :16::16::16:

Tekrarda sağolun, varolun. Dualarımızı Rabb'im kabul eylesin.. Hepimiz birer birer güzel haberlerle gelelim bu sayfaya inşallah

(amin) (amin) (amin)

Bu arada Duygu arkadaşım dua ederken seni de aklıma getirdim. Senin sorununu Mevla'm hayırlı bir şekilde çözsün, dilediğin gibi bir hal alsın inşallah...[/

Allah razı olsun canım Allah sanada güzel hayırlı huzurlu bir yuva nasip etsin en kısa zamanda insallah:21::21::21:dualarınız sayesinde iyiyim kızlar sükür barıstık Allah razı olsun sizlerden.:13::29:Allah sevenleri ayırmasın Sizlerinde karsısına cok seveceginiz ve sevecek insanları cıkarsın Rabbim.amin amin amin:21::21::21:
Ohh çok şükür, maaşallah:nazar::nazar::nazar::nazar: Allah sizi hayırlısıyla birbirinize daha da sevdirsin, evlilik yolunda kolaylıklar içinde ilerleyin inşallah :21::21::21:

Minigmanig-Duygu

Allah gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin ve Allah mutlu bir yuva kurmak nasip etsin. hayırlı bir eş ile güzel bir yuva kurmak nasip olsun sana.
Ailene uygun dürüst temiz bir güzel bir oğlan çocuğu nasip etsin sana .
güzel bakışlı güzel huylu duygu dolu bir eşin olsun :D.

aybirgen
Allah gönlünde biri varsa hakkında hayırlı eylesin ve Allah mutlu bir yuva kurmak nasip etsin. hayırlı bir eş ile güzel bir yuva kurmak nasip olsun sana. Ailene uygun dürüst temiz bir güzel bir oğlan çocuğu nasip etsin sana
güzel bakışlı güzel huylu olsun
ay gibi parlak geleceğiniz olsun.

esrazambak

Allah gönlünde biri varsa hakkında hayırlı eylesin ve Allah mutlu bir yuva kurmak nasip etsin. hayırlı bir eş ile güzel bir yuva kurmak nasip olsun sana. Ailene uygun dürüst temiz bir güzel bir oğlan çocuğu nasip etsin sana .
Mis kokulu zambaklar olsun evinizin bahçesinde

Rainbyte
Allah gönlünde biri varsa hakkında hayırlı eylesin ve Allah mutlu bir yuva kurmak nasip etsin. hayırlı bir eş ile güzel bir yuva kurmak nasip olsun sana. Ailene uygun dürüst temiz bir güzel bir oğlan çocuğu nasip etsin sana .
güzel bakışlı güzel huylu olsun.
Gökkuşağı gibi renkli olsun yuvanız.

Assia_baby
Allah gönlünde biri varsa hakkında hayırlı eylesin ve Allah mutlu bir yuva kurmak nasip etsin. hayırlı bir eş ile güzel bir yuva kurmak nasip olsun sana. Ailene uygun dürüst temiz bir agüzel bir oğlan çocuğu nasip etsin sana .
bebek gibi saf ve temiz olsun sevginiz.

Allah hepimize huzurlu yucalr nasip etsin. Güzel günler arkadaşlar.

Esmer alisa Allah sana edilen bu gün bütün güzel duaları geri çevirmesin tez vakitte gönülünün sultanını alnına yazı olarak yazsın.

Minigmanig-Duygu

Allah gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin ve Allah mutlu bir yuva kurmak nasip etsin. hayırlı bir eş ile güzel bir yuva kurmak nasip olsun sana.

aybirgen
Allah gönlünde biri varsa hakkında hayırlı eylesin ve Allah mutlu bir yuva kurmak nasip etsin. hayırlı bir eş ile güzel bir yuva kurmak nasip olsun sana. Ailene uygun dürüst temiz bir güzel bir oğlan çocuğu nasip etsin sana

esrazambak

Rainbyte

Assia_baby
Allah gönlünde biri varsa hakkında hayırlı eylesin ve Allah mutlu bir yuva kurmak nasip etsin. hayırlı bir eş ile güzel bir yuva kurmak nasip olsun sana. Ailene uygun dürüst temiz bir agüzel bir oğlan çocuğu nasip etsin sana .

Esmer alisa Allah sana edilen bu gün bütün güzel duaları geri çevirmesin tez vakitte gönülünün sultanını alnına yazı olarak yazsın.
Allah razı olsun canımmm :16::16::16 Allah sana da gönlüne göre hayırlı bir eş hayırlı evlatlar nasip etsin hayırlısıyla :21::21::21:

Merhaba kızlar,

bu gece teheccüde kalkıp her birinize dua edeceğim, sizler de beni dualarınızdan eksik etmeyin. Daha öncede yazmıştım, benim 2,5 yıldır devam eden bir ilişkim var. İnşallah birbirimize layık ve hayırlıyızdır, bunun için dualarınızı bekliyorum.

Bu arada minigmanig için hesap pasiftir, diyor. Neden acaba?

Minigmanig-Duygu

aybirgen

esrazambak

Rainbyte

Assia_baby

süpersin suskun_sultancımmmm..:52: inşallah amin amin amin Allah razı olsun hepimiz için Rabbim kabul etsin dualarımızııııı:16::16::16:

SUSKUN_SULTAN
Allah gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin ve Allah mutlu bir yuva kurmak nasip etsin. hayırlı bir eş ile güzel bir yuva kurmak nasip olsun sana. Ailene uygun dürüst temiz bir güzel bir oğlan çocuğu nasip etsin sana .güzel bakışlı güzel huylu SENİ YUVANIZIN SULTANI YAPACAK bir eşin olsun :21::21:

Merhaba kızlar,

bu gece teheccüde kalkıp her birinize dua edeceğim, sizler de beni dualarınızdan eksik etmeyin. Daha öncede yazmıştım, benim 2,5 yıldır devam eden bir ilişkim var. İnşallah birbirimize layık ve hayırlıyızdır, bunun için dualarınızı bekliyorum.

Bu arada minigmanig için hesap pasiftir, diyor. Neden acaba?

ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM TAMAM DUA EDİYORUM SENİN İÇİN SAAT 03:11 ŞUANDA inşallah Rabbim kabul etsin dualarımızııı:21::21: Görüştüğün kişiyle herşey hayır olsun, dünya hayatın ahiret hayatın ve geleceğin için onunla evlenmek hayırlı ise nasip olsun işlerinizi kolaylaştırsın Allah ım; eğer hayırsız ise ise tez zamanda uzaklaştırsın.. hakkında ne hayırlı ise onu gönlüne razı etsin Rabbim amin amin amin:16::16::16:

suskun sultanim dualarin icin tesekkur ederim canim cook sag ol.
Allahim sana da insallah gonlune gore, sadik, seni Allaha daha cok yaklastiracak, sefkatli, merhametli, deger kiymet bilen, Allahtan korkan hemi de yakisikli bir es nasip etsin insallah :))
ve insallah dua grubundaki tum kardeslerimle bana da AMINNN:nazar::nazar:

kizlar, bugun benim dua gunum. Herseyden once elbette ki hayirli bir es istiyorum Rabbimden. bunun yaninda,
yarin aksam isyerine gidip, aksamina da hayirli bir is icin :9: isyerindeki kisiye mesaj atacagim.
hem cok korkuyorum sonunda uzulmekten ve reddedilmekten hem de bir umut dunyasi, icimde bir heyecanli ki kipir kipir :52:
Benim icin ayrica bu konuda da dua ederseniz Allah gani gani razi olsun sizlerden.

Seviyorum sizleri , iyi ki varsiniz. dualarimdasiniz her daim..

canlarr teheccüte hangi geceler kalkıyoruz ben anlamadım :44::44: ama ben her gece kalkıyorum artık:21::21::21: bu gecede dualarım sizinleydi rabbim hepinizie hayırlı eşler hayırlı yuvalar naspi etsin öyle bir sevgi versin ki bir ömre yetmesin ahirete kadar devam eden bir sevgi olsun inşallah :54::54::54: bu arada salavatı tefriciyeleriniz ne kadar kaldı? benim ki 65 bitiremicek varsa yardım edebilirim kızlarr :42::42: rainbyte canımm dualarını okudumm rabbim tez vakitte hayırlı bir eş hayırlı bir yuva nasip etsin inaşşah :))

Son düzenleme:
Kızlar ben eşimle evleneli 2buçuk yıl oldu. 1 hafta önce aramızda ççok şiddetli bir tartışma oldu ve başta küçük olan tartışma kırıcı sözler ve ailelerin araya girmesiyle çözümsüz bir noktaya geldi. Dün eşim benden ayrılmak istediğini söyledi. Ailesi beni istemiyormus benm ailem de ayrılmamızı destekliyro. ama ben istemiyorum. Birbirimize yaptığımız yanlışların çözümsüz yanı yok. Ölümden başka her derdin bir dermanını vermiş Mevlam. Eşim normalde ibadetlerine düşkün efendi ahlaklı Kuran'ı hatim etmiş bir adamdır. Haşa benzetmek doğru mu bilmem ama peygamber ahlaklıydı. ama son 10 gündür içki ve sigara bar ve publardan çıkmıyor. Kötü arkadaşlar edinmiş. Ve etrafında aklını bulandıran çok insan var. İş için sık sık yurt dışına çıkardı. Bu önmzdeki aylarda 3aylıgına yine gidecekms bu sureçte görüşmeyelm birbrmzi özlersek ve biraz kendimizi cezalandırrsak dönüşte bir bebek sahibi olmayı önerdi. Ama o böyle gezerken nefsimizi nasıl terbiye edeceğiz? sizden ricam Allah rızası için bana bir duanızda yer verin. Etmem gereken dua var mı bilmiyorum. çok mutsuzum. Rabbim gücenmesin çok büyük dertler var biliyoruum ama vallahı ve billahi Muhammed efendimiz şahidimdir çok üzgünüm. Bir parça ruhumun huzur bulması için siz karderdeşlermin duasını bekliyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. :44:

Asinaz sen benim bir başka dua topiğinde ismini zikrettiğim dua arkadaşımsın aklımdan sende geçiyordun . ister istemez dil alışkanlığı sende duamda dilimden dökülüyorusun rumuzsun aklımda kalmış.

Allah gönlündeki delikanlıyı hakkında hayırlı eylesin. Karşındaki insan seni mutlu edecek üzmeyecek her zaman el üstünde tutacaksa nikahla şenlendirsin seni. Bu akşam dualarımı yaptıktan sonra senin içinde dua edicem asinazcım. Aileni ve seni hoş tutacak bir damat olur inşallah . Hakkında evlilik yazılı olsun inşallah mutlu olun damat aday adayı ile :D:54:

arkadaşlar neredesiniz :) topik bu akşam boş kalmış Rainbyte senin için duamı ettim. İnşallah bu gün çok güzel bir gün olur senin için. Hayırlı olacak kişi bir an nce çıkar karşına. düşlediğin evlilik tez vakitte gerçekleşsin inşallah.

arkadaşlar neredesiniz :) topik bu akşam boş kalmış Rainbyte senin için duamı ettim. İnşallah bu gün çok güzel bir gün olur senin için. Hayırlı olacak kişi bir an nce çıkar karşına. düşlediğin evlilik tez vakitte gerçekleşsin inşallah.

Canım Allah razı olsun amıın ınsallah. yarın benim icin onemli bir gün. bir onceki sayfada yazmistim :)))
insallah hayirli haberlerimi verebilirim size yarin bu saatlerde. pek umudum yok hatta hic ama dualarimdan cok sizlerin dualarina
guveniyorum. insallah mutlu olurum yarin bakalim :16::16:

ben buraya yazamasam da nolur akliniza gelirsem dua edin bana, Rainbyte mutlu ve hayirli haberle donsun diyee :1:
zorlama gibi algilanmasin da :17:

ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM TAMAM DUA EDİYORUM SENİN İÇİN SAAT 03:11 ŞUANDA inşallah Rabbim kabul etsin dualarımızııı:21::21: Görüştüğün kişiyle herşey hayır olsun, dünya hayatın ahiret hayatın ve geleceğin için onunla evlenmek hayırlı ise nasip olsun işlerinizi kolaylaştırsın Allah ım; eğer hayırsız ise ise tez zamanda uzaklaştırsın.. hakkında ne hayırlı ise onu gönlüne razı etsin Rabbim amin amin amin:16::16::16:

Ahh canım benim, beni mahcup ettin. Allah razı olsun, ağzına sağlık. Rabbim kat kat fazlasını hayırlısıyla sana ve diğer kardeşlerime versin. Ders çalıştığım için uzun süre online olamıyorum, ama takip etmeye çalışıyorum bu topiği. Özellikle okunacak bir dua olduğunda bana özelden mesaj gönderirseniz daha iyi olur. En azından gözümden kaçmaz. :34:
Sizleri seviyorum. Bu topik gönlümü ferahlattı, sağolun
.

suskun sultanim dualarin icin tesekkur ederim canim cook sag ol.
Allahim sana da insallah gonlune gore, sadik, seni Allaha daha cok yaklastiracak, sefkatli, merhametli, deger kiymet bilen, Allahtan korkan hemi de yakisikli bir es nasip etsin insallah :))
ve insallah dua grubundaki tum kardeslerimle bana da AMINNN:nazar::nazar:

kizlar, bugun benim dua gunum. Herseyden once elbette ki hayirli bir es istiyorum Rabbimden. bunun yaninda,
yarin aksam isyerine gidip, aksamina da hayirli bir is icin :9: isyerindeki kisiye mesaj atacagim.
hem cok korkuyorum sonunda uzulmekten ve reddedilmekten hem de bir umut dunyasi, icimde bir heyecanli ki kipir kipir :52:
Benim icin ayrica bu konuda da dua ederseniz Allah gani gani razi olsun sizlerden.

Seviyorum sizleri , iyi ki varsiniz. dualarimdasiniz her daim..

Hakkında hayırlısı olsun tatlım, duamda olacaksın.

Kızlar ben eşimle evleneli 2buçuk yıl oldu. 1 hafta önce aramızda ççok şiddetli bir tartışma oldu ve başta küçük olan tartışma kırıcı sözler ve ailelerin araya girmesiyle çözümsüz bir noktaya geldi. Dün eşim benden ayrılmak istediğini söyledi. Ailesi beni istemiyormus benm ailem de ayrılmamızı destekliyro. ama ben istemiyorum. Birbirimize yaptığımız yanlışların çözümsüz yanı yok. Ölümden başka her derdin bir dermanını vermiş Mevlam. Eşim normalde ibadetlerine düşkün efendi ahlaklı Kuran'ı hatim etmiş bir adamdır. Haşa benzetmek doğru mu bilmem ama peygamber ahlaklıydı. ama son 10 gündür içki ve sigara bar ve publardan çıkmıyor. Kötü arkadaşlar edinmiş. Ve etrafında aklını bulandıran çok insan var. İş için sık sık yurt dışına çıkardı. Bu önmzdeki aylarda 3aylıgına yine gidecekms bu sureçte görüşmeyelm birbrmzi özlersek ve biraz kendimizi cezalandırrsak dönüşte bir bebek sahibi olmayı önerdi. Ama o böyle gezerken nefsimizi nasıl terbiye edeceğiz? sizden ricam Allah rızası için bana bir duanızda yer verin. Etmem gereken dua var mı bilmiyorum. çok mutsuzum. Rabbim gücenmesin çok büyük dertler var biliyoruum ama vallahı ve billahi Muhammed efendimiz şahidimdir çok üzgünüm. Bir parça ruhumun huzur bulması için siz karderdeşlermin duasını bekliyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. :44:

Rabbimiz yardımcın olsun ve gönlünü ferahlatsın inşallah. Çok üzüldüm:(

Asinaz sen benim bir başka dua topiğinde ismini zikrettiğim dua arkadaşımsın aklımdan sende geçiyordun . ister istemez dil alışkanlığı sende duamda dilimden dökülüyorusun rumuzsun aklımda kalmış.

Allah gönlündeki delikanlıyı hakkında hayırlı eylesin. Karşındaki insan seni mutlu edecek üzmeyecek her zaman el üstünde tutacaksa nikahla şenlendirsin seni. Bu akşam dualarımı yaptıktan sonra senin içinde dua edicem asinazcım. Aileni ve seni hoş tutacak bir damat olur inşallah . Hakkında evlilik yazılı olsun inşallah mutlu olun damat aday adayı ile :D:54:

İnanılmaz utandım, bu zamana kadar benim için dua eden biri varmış da haberim yokmuş. Hakkını helal et. Rabbim inşallah benim için dilediğin güzel dileklerin kat kat fazlasını hayırlısıyla sana da nasip etsin. Sıkıntılı anlarında Hızır (a.s) yardımcın olsun.
İnan ne diyeceğimi bilemedim. Sen de benim dualarımdasın artık.
Bu arada o dediğin topik hangi topik? "Dua edelim tüm kalbimizle ama" diye başlayan topik mi yoksa? :))

burdayız canım :)

sen yenisin galiba buralarda, hosgeldin topigimize :8:

asinaz cim sag ol tatlim dualarin icin, eksik olma.
sizin de hakkinizda hayirlisi olur insallah sevgilinle, uzun soluklu bir iliskiymis.
eger ki hayirliysaniz insallah hayirlisiyla resmiyete dokmek de nasip olur size :)

rainbyte canım okudum dualarını canım.canım Rabbim hayırlı bir yuva evlatlar nasip etsin sana sevdigini hakkında hayırlı eylesin insalalh güzel seyler olur...
Ya Erhamerrahimin!Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed.
ALLAHIM GÖNLÜMÜZDEKİNİ HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLE HAYIRLI EVLİLİK YAPMAMIZI NASİP ET amin amin amin

rainbyte canım okudum dualarını canım.canım Rabbim hayırlı bir yuva evlatlar nasip etsin sana sevdigini hakkında hayırlı eylesin insalalh güzel seyler olur...
Ya Erhamerrahimin!Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin
ALLAHIM GÖNLÜMÜZDEKİNİ HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLE HAYIRLI EVLİLİK YAPMAMIZI NASİP ET amin amin amin

minicikmanigim sag ol canim dualarin icin Allah razi olsun :16: hepimize en guzel esler nasip olur insallah, Rabbim hepimizin gonlundeki hakkinda hayirli eylesin ya da hakkimizda hayirli olani gonlumuze yerlestirsin insallah..
yarin benim icin buyuk gun biliyorsun. nolur dualarini eksik etme :17:

bugun topik biraz sessiz kizlar, ben yatayim sabah erken kalkicam zaten.
hepinize iyi geceler, Allah rahatlik versin :8:

Back
X