• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

O duanda beni de andıysan, Rabbim senden razı olsun.:16:

anmaz olur muyum canim tabii ki andim ismimizi geciriyorum hep. 10 sn daha uzun suruyor sadece.
inaniyorum isim gecirince daha etkili olmasina. bununla ilgili cok tecrube var cevremde.Rabbim kabul eylesin insallah :nazar::nazar:

sağol tatlım. Allahım kabul etsin.[/QUOTE

kızlar benm size çok önemli bişey sormam lazım. Bi ablam bana eşimin dönmesi için bir takım dualar söyledi felak nas ayetel kürsi ve birde 1006 kez ya vedud deniyormuş. Buraya kdar dualarda bişey yok ama abla dedi ki bunları 7 renkli ipe okuyup yaş incirin içinden geçirip balkona asıp düğümlücen dedi. O noktada aklım karıştı. Bu büyüye giriyor gibi geldi. Girer mi girmez mi :s Evlenecek kızlar da bunu yapsın ddi. Çok kafam bulandı. Haşa yuvamı kurtarcam diye eşime hiç bişey musallat etmek istemem. Allah muhafaza istemeden büyü müyü yapmış olmak istemem. Ben sadece Rabbim çokça isteyin vereyim kulum diye ayet-i kelime indirdiğine güvenerek yatıp kalkıp dua ediyorum. Her türlü her an dua ediyorum da. Bu biraz farklı mı sizce? Kim yaptıysa tez aldı faydasını dedi. Sonuçta amaç kocamı döndrmek ama içinde sıkıntı olmasın ay kafam çok bulandı

kızlar benm size çok önemli bişey sormam lazım. Bi ablam bana eşimin dönmesi için bir takım dualar söyledi felak nas ayetel kürsi ve birde 1006 kez ya vedud deniyormuş. Buraya kdar dualarda bişey yok ama abla dedi ki bunları 7 renkli ipe okuyup yaş incirin içinden geçirip balkona asıp düğümlücen dedi. O noktada aklım karıştı. Bu büyüye giriyor gibi geldi. Girer mi girmez mi :s Evlenecek kızlar da bunu yapsın ddi. Çok kafam bulandı. Haşa yuvamı kurtarcam diye eşime hiç bişey musallat etmek istemem. Allah muhafaza istemeden büyü müyü yapmış olmak istemem. Ben sadece Rabbim çokça isteyin vereyim kulum diye ayet-i kelime indirdiğine güvenerek yatıp kalkıp dua ediyorum. Her türlü her an dua ediyorum da. Bu biraz farklı mı sizce? Kim yaptıysa tez aldı faydasını dedi. Sonuçta amaç kocamı döndrmek ama içinde sıkıntı olmasın ay kafam çok bulandı

Hiç duymamıştım böyle bir şey. Bilemiyorum, büyük konuşmak istemem ama ben yapmazdım herhalde Aira'cım.

Hiç duymamıştım böyle bir şey. Bilemiyorum, büyük konuşmak istemem ama ben yapmazdım herhalde Aira'cım.

Canım özel mesaj yollayamadım. buradan yazabiliyorum benim güzel kardeşim. Allah ne muradın varsa versin. Allah ölmüşlerinin ruhuna hediye eylesin inşallah. Cennet bahçelerinde efendimize komşu ol :'( Şuan en çok dualara ihtiyacım var. Allah sana da hayırlı peygamber efendimiz ahlaklı yusuf yüzlü ömer adaletli bir eş versin. Allah gani gani razı olsun senden canım.

Assia_baby (08.09.2013)

Assia_baby arkadaşımızın dualarını okudum. Mevlam yanlışlarımızı düzeltsin, eksiklerimizi tamamlasın, dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin..

Rabb'im gönlüne göre hayırlı bir eş, hayırlı bir yuva nasip etsin inşallah..

(amin)

Canım özel mesaj yollayamadım. buradan yazabiliyorum benim güzel kardeşim. Allah ne muradın varsa versin. Allah ölmüşlerinin ruhuna hediye eylesin inşallah. Cennet bahçelerinde efendimize komşu ol :'( Şuan en çok dualara ihtiyacım var. Allah sana da hayırlı peygamber efendimiz ahlaklı yusuf yüzlü ömer adaletli bir eş versin. Allah gani gani razı olsun senden canım.

Bil mukabele canım. Gönülden isteyerek okuyacağım. Gerçi özel günüm girmek üzere, ama dua niyetiyle okunabilir, deniliyor nette.
İnşallah gönlün ferahlasın.

Aira bilmedigin seylere bulasma, sen isteyecegini Allahtan isteyeceksin. o ipli mipli seyi de yapsan Allah degil mi zaten sana istedgini verecek olan. o "ol" derse olur zaten. o yuzden , boyle hic bilinmedik seylermis falan itibar etme boyle seylere :20:

Son düzenleme:
Hayırlı eşler için dua edin de..
Bence eşlerden önce anaları iyi olsun diye dua edin.. :27:

ben büyü oldugunu düsünmüyom canım cünkü okudugun dualar bizimde okudugumuz dualar ve YA VEDUDU C.C bende cekerim hep sevgi için bunlar büyü degil kuzu.ip de vesile.mesela küs ciftlere bunu okuyup esinize yedirin diolar bu büyü degil bence:16: ozaman sen sadece oku ipi felan yapma okusanda olur bence kuzu niyet önemli

Son düzenleme:
asibaby canım dualarını okudum Allah kabul eylesin Allah gönlündekini hayırlı etsin insallah.hayırlı degilsede hayırlı kişiyi en yakın zamanda karsına cıkarsın amin amin amin:21::21::21:

ben büyü oldugunu düsünmüyom canım cünkü okudugun dualar bizimde okudugumuz dualar ve YA VEDUDU C.C bende cekerim hep sevgi için bunlar büyü degil kuzu.ip de vesile.mesela küs ciftlere bunu okuyup esinize yedirin diolar bu büyü degil bence:16: ozaman sen sadece oku ipi felan yapma okusanda olur bence kuzu niyet önemli

ipe üflemek düğümlemek işin aslı aklımı bulandırdı. Vesveseye düştüm biliyor musun. Halbuki hep ettiğim dualar :20: korktum ne bileyim. Bu adam iflahımı kesti kör olmayasıca. Bazen diyorum kızlar bırak bu pısırığı. Seni çok sevse bu kadar süründürmez. Namusu olan kadını böle 3 kuruşluk insanların arkadaşlarının aklıyla haraket etmez. kızım bırak.. Ama o tisortunu alıyorum o kokusunu içime çekiyorum ya. Sanki nefesi sesi kokusu yanımda. Anasını satarım kız ölürüm ben bu adam için diyorum. :( Allahım sanki bi an dua etmesem adamı elimden kaybetcem gibi geliyor minig :'( Allahım bana sabır selamet versin artık nasıl bir sınavdır hikmetinden sual olunmaz :'( Efendimiz şefaatçi olsun insallah hepimize de dualarıma önce o amin desin

ipe üflemek düğümlemek işin aslı aklımı bulandırdı. Vesveseye düştüm biliyor musun. Halbuki hep ettiğim dualar :20: korktum ne bileyim. Bu adam iflahımı kesti kör olmayasıca. Bazen diyorum kızlar bırak bu pısırığı. Seni çok sevse bu kadar süründürmez. Namusu olan kadını böle 3 kuruşluk insanların arkadaşlarının aklıyla haraket etmez. kızım bırak.. Ama o tisortunu alıyorum o kokusunu içime çekiyorum ya. Sanki nefesi sesi kokusu yanımda. Anasını satarım kız ölürüm ben bu adam için diyorum. :( Allahım sanki bi an dua etmesem adamı elimden kaybetcem gibi geliyor minig :'( Allahım bana sabır selamet versin artık nasıl bir sınavdır hikmetinden sual olunmaz :'( Efendimiz şefaatçi olsun insallah hepimize de dualarıma önce o amin desin[/QUO

oyyy kuzum benim minig elinden gelse o adamı kolundan tutsa getirse.insan içinden neler dio ama osevgi varya işte hepsi sönüyor fıss die bence kuzu dualara devam et Allah büyük umudunu yitirme.insallah hersey düzelir.sende haklısın insan kızıyor ama iste sevdiğn için unutuyosun hepsini.simdi yatsı namazını kılıcam ve sana dua edecegim.insallah esin tıpış tıpış döner yuvasına.ama arayı acma.Allah yardımcın olsun hadi uyu güzelcem.cok öpyom seni.

Hayırlı eşler için dua edin de..
Bence eşlerden önce anaları iyi olsun diye dua edin.. :27:

:9::9:çok güzeldi :D
Evet zaten büyü yapmak o ... büyü zaten kuran ayetlerinden yapılıyor. ip bağlama da büyüye giriyor.
ipe üflemek düğümlemek işin aslı aklımı bulandırdı. Vesveseye düştüm biliyor musun. Halbuki hep ettiğim dualar :20: korktum ne bileyim. Bu adam iflahımı kesti kör olmayasıca. Bazen diyorum kızlar bırak bu pısırığı. Seni çok sevse bu kadar süründürmez. Namusu olan kadını böle 3 kuruşluk insanların arkadaşlarının aklıyla haraket etmez. kızım bırak.. Ama o tisortunu alıyorum o kokusunu içime çekiyorum ya. Sanki nefesi sesi kokusu yanımda. Anasını satarım kız ölürüm ben bu adam için diyorum. :( Allahım sanki bi an dua etmesem adamı elimden kaybetcem gibi geliyor minig :'( Allahım bana sabır selamet versin artık nasıl bir sınavdır hikmetinden sual olunmaz :'( Efendimiz şefaatçi olsun insallah hepimize de dualarıma önce o amin desin

Sakın yapma çok daha kötüsü olur aman Allah saklasın.
Begenme tuşum gitmiş nerde bu tuş :43:

Canlarım hangi duaları okuyacağımıza karar verelim, önerisi olanlar varsa söylesin :16::16::16:

YENİ LİSTEMİZ (Katılmak isteyenler söyleyebilir.):nazar::nazar::nazar:
1)Aira-10.09.2013
2)Golge1004-11.09.2013
3)Suskun_sultan-12.09.2013
4)Aybirgen-13.09.2013
5)Minigmanig (Duygu)-14.09.2013
6)Rainbyte-15.09.2013
7)Esrazambak-16.09.2013
8)Buujuu-17.09.2013

Back
X