ipe üflemek düğümlemek işin aslı aklımı bulandırdı. Vesveseye düştüm biliyor musun. Halbuki hep ettiğim dualar

korktum ne bileyim. Bu adam iflahımı kesti kör olmayasıca. Bazen diyorum kızlar bırak bu pısırığı. Seni çok sevse bu kadar süründürmez. Namusu olan kadını böle 3 kuruşluk insanların arkadaşlarının aklıyla haraket etmez. kızım bırak.. Ama o tisortunu alıyorum o kokusunu içime çekiyorum ya. Sanki nefesi sesi kokusu yanımda. Anasını satarım kız ölürüm ben bu adam için diyorum.

Allahım sanki bi an dua etmesem adamı elimden kaybetcem gibi geliyor minig :'( Allahım bana sabır selamet versin artık nasıl bir sınavdır hikmetinden sual olunmaz :'( Efendimiz şefaatçi olsun insallah hepimize de dualarıma önce o amin desin[/QUO
oyyy kuzum benim minig elinden gelse o adamı kolundan tutsa getirse.insan içinden neler dio ama osevgi varya işte hepsi sönüyor fıss die bence kuzu dualara devam et Allah büyük umudunu yitirme.insallah hersey düzelir.sende haklısın insan kızıyor ama iste sevdiğn için unutuyosun hepsini.simdi yatsı namazını kılıcam ve sana dua edecegim.insallah esin tıpış tıpış döner yuvasına.ama arayı acma.Allah yardımcın olsun hadi uyu güzelcem.cok öpyom seni.