• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Suskun_sultan dün dualarını okudumm canımm rabbim tez vakitte hayırlı bir eş nasip eder inşallah :) bu arada yeni listeniz hayırlı olsuuun kızlaar:16::16::16::16: kızlaar ben artık listelerde yokumm :( belki daha sonra görüşmek üzeree:5::5:

Suskun_sultan dün dualarını okudumm canımm rabbim tez vakitte hayırlı bir eş nasip eder inşallah :) bu arada yeni listeniz hayırlı olsuuun kızlaar:16::16::16::16: kızlaar ben artık listelerde yokumm :( belki daha sonra görüşmek üzeree:5::5:
Neden yoksun canım, ekleyelim seni de :55:

Listemizdeki kardeşlerim herkes dualarını, isteklerini söylesin de ona göre dua edelim birbirimiz için :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
AİRA: Kızlaaaar :1: yüce Rabb'imizin izni ve rızasıyla yarın dualarımıza başlıyoruz. Sizden öncelikle Allah razı gelsin çok teşekkür ediyorum. Burası inşallah bana çok iyi gelcek. Dualarınızı ederken Canan kardeşiniz de size duacı olcak. Kızlar Eşimin adı Musa Emre. Annesinin adı ayşe. Dualarınızı ederken Mehmet'ten olma Ayşeden doğma Musa Emre kardeşimiz Canan kardeşimizle barışsın. Allah hayırlı güzel yuvalar nasip etsin. Ailelerine ve musa kardeşimize de güzel huy ve sadakat versin. İnşallah tez vakitte barışırlar. Bir ömür mutlu olur çoluuk çocuklarıyla yaşarlar derseniz çok mutlu olurum. Malum kayınvalidem ve benim ailem de birbirlerine kötü oldular inşallah bu kibir ve gururu bırakırlar. Allah kibri ve gururu sevmez. Tek istediğim eşime kavuşmak. Acılar bitsin eski ruya gibi imrenilen hayatımıza geri dönelim. Allah nefsini köreltsin ve başka kadınlardan korusun. İnşallah sağ sağlim barışır yuvamızı baştan tez vakitte kurarız. Bolca sabır ve aşk dileyin :14:

Aybirgen:
Şu an birlikte olduğum kişi benim için hayırlıysa Allah kalplerimizi birbirine daha da ısındırsın, birbirimizi daha çok sevelim, Allah'a yakınlaşabilmek, Allah rızası doğrultusunda güzel işler yapabilmek için birbirimize vesile olalım, her türlü günahtan, haramdan uzak durabilelim, mutlu huzurlu bir yuvamız, hayırlı evlatlarımız olsun, Allah bize dünyada da iyilik vegüzellik versin, ahirette de iyilik ve güzellik versin, Allah kalbimize ferahlık, huzur versin, rızasından ayırmasın, bizi sevdiği kullarından eylesin. Ama bu kişi benim için hayırlı değilse kolaylıklar içinde, kimse üzülmeden bir bahaneyle bitsin ve bir an önce karşıma benim için hayırlı olan insan çıksın ve az önce saydığım güzellikleri benim için hayırlı olan kişiyle yaşayabileyim. Amin amin amin :21::21::21:

buujuu:kızlar ismim burcu.kendi ekmegini kazanan Allahtan korkan kuldan utanan hayırlı bir insanla tez zamanda sevgi dolu huzurlu mutlu yuva kurmam için dua istiyorum bende.şimdiden Allah razı olsun .Rabbim isteyen herkese mutlu huzrlu evliligi nasip etsin amin.

Bizimdebebisimizolsun(Duygu):Gönlümdekiyle Bir Ömür Geçireceğim Hayırlı Huzurlu Mutlu Çocuklu Bir Yuva İçin

Sizlerden Dua İstiyorum Canlarrrr
:16::16::16::16::16:

Saskinn:Benim de esim beni aldatıyor cok üzülüyorum dayanamıyorum artık hic huzurum yok cocuklsrimla ilgilrnemiyorum kafam darmadagik dualarinixi bekliyorum arkadaşlar

Rainbyte:Kizlar su aralar en buyuk sikntim cok bahsetmemis olsam da maalesef okulum. 2 yildir oyle bir sinavin icerisindeyim ki hepsi birikti ve en sonunda okulum uzadi. Rabbim nasip ederse bu yeni donemde cok calisip, basarip da okulumun 1 sene degil de yarim sene uzamasini saglayabilirim ama bunun icin calismak tek basina yetmiyor. Rabbim bana oncelikle calisma azmi, istegi versin insalllah.Rabbim once kolaylik versin, daha sonra da bu calismam dogrultusunda guzel notlar, hayirli mezuniyet ve sonucunda guzel bir is nasip etsin insallah.
Ikinci bir skntim da bildiginiz uzere, platonik olarak birini seviyorum. her ne kadar gozumden irak olsa da henuz gonlumden irak degil. Rabbimden oncelikle ona hayirlisiyla kavusabilmeyi istiyorum, eger Rabbim onu bana vermeyecekse de gonlumu buna razi etsin ve beni sasirtmasin. Onun yerine hakkimdaki esas "hayirli" insana hayirli, tez ve dogru vakitte kavusabilmeyi, birbirimize hayirli, helal ve mutlu eylemesini diliyorum Rabbimden. Dedigim gibi oncelikli 2 siktnim okul ve gonul derdim-hayirli kismetim. Simdiden dualariniz icin cok tesekkur ederim. Allah hepinizden razi olsun.

yaptigimiz dua tek basina karsi tarafa edilmis olmuyor. aslinda kendimize de dua etmis sayiliyoruz. Soyle yani, okursaniz anlayacaginizdan eminim:

(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace]

Canlarım siz de aşağıya dualarınızı ekleyin lütfenn, listemizdeki herkese günü olmasa bile dualarımızda yer verelim, günü olmasa bile hepimizin adı dualarımızda en azından günde 1 defa geçsin

"Bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse Cenab-ı Hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki her dua edişte o görevli melek "Amin bir o kadar da senin için" der" (Müslim Zikr: 87)

"En çok kabul edilen dua birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır" (Buhari Mezalim: 9; Müslim Zikr: 88 Ebu Davud Salat: 364; Tirmizi Birr: 88)

AİRA: Kızlaaaar :1: yüce Rabb'imizin izni ve rızasıyla yarın dualarımıza başlıyoruz. Sizden öncelikle Allah razı gelsin çok teşekkür ediyorum. Burası inşallah bana çok iyi gelcek. Dualarınızı ederken Canan kardeşiniz de size duacı olcak. Kızlar Eşimin adı Musa Emre. Annesinin adı ayşe. Dualarınızı ederken Mehmet'ten olma Ayşeden doğma Musa Emre kardeşimiz Canan kardeşimizle barışsın. Allah hayırlı güzel yuvalar nasip etsin. Ailelerine ve musa kardeşimize de güzel huy ve sadakat versin. İnşallah tez vakitte barışırlar. Bir ömür mutlu olur çoluuk çocuklarıyla yaşarlar derseniz çok mutlu olurum. Malum kayınvalidem ve benim ailem de birbirlerine kötü oldular inşallah bu kibir ve gururu bırakırlar. Allah kibri ve gururu sevmez. Tek istediğim eşime kavuşmak. Acılar bitsin eski ruya gibi imrenilen hayatımıza geri dönelim. Allah nefsini köreltsin ve başka kadınlardan korusun. İnşallah sağ sağlim barışır yuvamızı baştan tez vakitte kurarız. Bolca sabır ve aşk dileyin :14:

Aybirgen:
Şu an birlikte olduğum kişi benim için hayırlıysa Allah kalplerimizi birbirine daha da ısındırsın, birbirimizi daha çok sevelim, Allah'a yakınlaşabilmek, Allah rızası doğrultusunda güzel işler yapabilmek için birbirimize vesile olalım, her türlü günahtan, haramdan uzak durabilelim, mutlu huzurlu bir yuvamız, hayırlı evlatlarımız olsun, Allah bize dünyada da iyilik vegüzellik versin, ahirette de iyilik ve güzellik versin, Allah kalbimize ferahlık, huzur versin, rızasından ayırmasın, bizi sevdiği kullarından eylesin. Ama bu kişi benim için hayırlı değilse kolaylıklar içinde, kimse üzülmeden bir bahaneyle bitsin ve bir an önce karşıma benim için hayırlı olan insan çıksın ve az önce saydığım güzellikleri benim için hayırlı olan kişiyle yaşayabileyim. Amin amin amin :21::21::21:

buujuu:kızlar ismim burcu.kendi ekmegini kazanan Allahtan korkan kuldan utanan hayırlı bir insanla tez zamanda sevgi dolu huzurlu mutlu yuva kurmam için dua istiyorum bende.şimdiden Allah razı olsun .Rabbim isteyen herkese mutlu huzrlu evliligi nasip etsin amin.

Bizimdebebisimizolsun(Duygu):Gönlümdekiyle Bir Ömür Geçireceğim Hayırlı Huzurlu Mutlu Çocuklu Bir Yuva İçin

Sizlerden Dua İstiyorum Canlarrrr
:16::16::16::16::16:

Saskinn:Benim de esim beni aldatıyor cok üzülüyorum dayanamıyorum artık hic huzurum yok cocuklsrimla ilgilrnemiyorum kafam darmadagik dualarinixi bekliyorum arkadaşlar

Canlarım siz de aşağıya dualarınızı ekleyin lütfenn, listemizdeki herkese günü olmasa bile dualarımızda yer verelim, günü olmasa bile hepimizin adı dualarımızda en azından günde 1 defa geçsin

ben de duamı yazmıstım ama eklenmemıs :30:

ben de duamı yazmıstım ama eklenmemıs :30:
Canım özür dilerim o sayfadaki mesajları hiç görmemişim ben :44: Gözümden kaçmış heralde :18: Duanı ekledim üstteki mesajıma :13:

"Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî'il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi's-seyyiât ve terfe'unâ bihâ a'lâ'd-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ'l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî'l-hayâti ve ba'del-memât birahmetike Yâ erhame'r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni'mel vekîl, ni'mel mevlâ ve ni'me'n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr."

"Allahım! Efendimiz Muhammed'e (sav) ve onun ehli beytine salât at. Bu salâvat o derece değerli olsun ki: Onun hürmetine bizi bütün korku ve belalardan kurtarsın. Bizim ihtiyaçlarımızı o salâvat hürmetine yerine getirsin, bizin bütün günahlardan bu salâvat hürmetine temizlersin, o salâvat hürmetine bizi derecelerin en üstüne yüceltirsin, o salâvat hürmetine hayatta ve öldükten sonra düşünülebilecek bütün hayırlar konusunda gayelerin en sonuna kadar ulaştırsın. Ey merhametlilerin merhametlisi bize bunları merhametinle nasip et. Allah Tealâ bize kafidir ve ne iyi bir dost, ne iyi bir vekildir. Ey Rabbimiz, senin mağfiretini dileriz, dönüş yalnız sanadır."

Allah gönlüne huzur ve mutluluk versin, eşinle tez vakitte barışın, mutlu huzurlu bir yuvanız olsun, eşinin sana olan sevgisi eskisinden de çok olsun, Allah ona hidayet versin, kadınların şerrinden korusun onu, ailenin de ona karşı kalbi yumuşasın, aileleriniz arasındaki sorunlar çözülsün, sımsıcak, sevgi dolu bir yuvanız olsun ve yuvanız bebişlerinizle daha da şenlensin, Allah eşinle birlikte güzel, mutlu günler yaşatsın ve bu güzel günlerinızde Allah'ı unutan değil, şükürle Allah'a daha çok yaklaşan, Allah'ın sevdiği, razı olduğu kullarından olun. Amin amin amin :21::21::21:

Allah gönlüne huzur ve mutluluk versin, eşinle tez vakitte barışın, mutlu huzurlu bir yuvanız olsun, eşinin sana olan sevgisi eskisinden de çok olsun, Allah ona hidayet versin, kadınların şerrinden korusun onu, ailenin de ona karşı kalbi yumuşasın, aileleriniz arasındaki sorunlar çözülsün, sımsıcak, sevgi dolu bir yuvanız olsun ve yuvanız bebişlerinizle daha da şenlensin, Allah eşinle birlikte güzel, mutlu günler yaşatsın ve bu güzel günlerinızde Allah'ı unutan değil, şükürle Allah'a daha çok yaklaşan, Allah'ın sevdiği, razı olduğu kullarından olun. Amin amin amin :21::21::21:

Aybirgenim saol kuzum. Allah sana benmkinden daha hayırlı bir eş ve yuva nasip etsin. Gıptayla bakılsın inşallah. Hayırlı neşeli sağlıkli evlatlarınızı bereketli rızıklı yuvanızda yetiştirmeyi nasip etsin İnşallah :21: Tez zamanda dua kapılarımız açılsın Rabb'im sükür dualarını daha çok ettirsin inşallah burda hayırlı haberler verelim birbirimize. :1: :34: :38: :48:

Cok sagol canım benim allah razı olsun hepinizden ağzına sağlık cnm yarın senin icin içten bir sekilde dua edeceğim

Canım arkadaşım dualarını ettim. İnşallah Rabb'im kabul buyurur. Efendimiz amin der. Bolca edeceğim sana. Diğer kızlara da hayırlı yuvalar için ediyorum sürekli. Evlatlarına sağlık sıhhat ve hayırlı nasipler diliyorum.

yok canım benim aldığım karar artık listelere katılmıcam... size bi dua buldum belki yapmak isteyenleriniz olur:16::16:

sizlerle paylaşmak istediğim iki uygulama var. ikiside hem benim hem arkadaşlarımın isteğinde başarılı oldu benim gafleteim olunca , onu çok bunaltmamak için okumalara ara verdim ve etkisi kısa sürdü

ilki Yasin süresi ile ilgili... gece yaparsanız daha hayırlı... ben yatsı sonrası iki rekat hacet namazı kılarak uygulamıştım diğer arkadaşlarda öyle yaptı önce hacet namazınızı kılın ve dileğinizi isteyin ardından yasın süresinin (ilk mübin e kadar) ilk 12 ayeti 70 kez okuyun...

ilk akşam biraz zorlayabilir ama inat edip okuyun tamamlanıyor, etkisini göreceksiniz ve her gece ( özel gün harici) aralıksız devam edin

ikincisi de bende okuduğum anda araması gibi gibi bir etki oluşturuyor ama arkadaşım okuyup evlendi bu dua şirinlik duası diye geçsede daha da etkili...bunu ben abdestli değilken bile sokakta işte evde o 3 hyada 7 kez okusam faydasını gördüm...aradı döndü, özür diledi

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Gulutullahe evirrahman ey yamen tedu felehül esmail hüsna ve la techer bi selatike ve la tu ha fid biyha vep degi beyne zalike sebile ve gulul hamdi lilla illezi lem yeddehiz veleden velem ye kül lehü şerikül fil mülk ve liyyü minez zillü ve kebbürü tek bira.

ama arkadşım her akşam abdestli 21 defa okudu , evlendi nişanlanana kadar okudu hergece arkadaşlar , yasını okurken halvet bir yerde okumaya gayret edin allah sevenleri tez kavuştursun
:1::1:

cok sagol canım benim allah razı olsun hepinizden ağzına sağlık cnm yarın senin icin içten bir sekilde dua edeceğim

allah yardımcın olsun insallah esin dogru yolu bulur.nasıl bir midedir bu.erkeklerin cogu böyle.yazık degilmi bizlere.biz onlar için canımızı kalbimizi ömrümüzü verelim ya vicdan vicdan..el vicdan.ama nediyim hepimizin yapabildigimiz dua etmek.insallah hak yoluna geri döner

yok canım benim aldığım karar artık listelere katılmıcam... Size bi dua buldum belki yapmak isteyenleriniz olur:16::16:

sizlerle paylaşmak istediğim iki uygulama var. Ikiside hem benim hem arkadaşlarımın isteğinde başarılı oldu benim gafleteim olunca , onu çok bunaltmamak için okumalara ara verdim ve etkisi kısa sürdü

ilki yasin süresi ile ilgili... Gece yaparsanız daha hayırlı... Ben yatsı sonrası iki rekat hacet namazı kılarak uygulamıştım diğer arkadaşlarda öyle yaptı önce hacet namazınızı kılın ve dileğinizi isteyin ardından yasın süresinin (ilk mübin e kadar) ilk 12 ayeti 70 kez okuyun...

Ilk akşam biraz zorlayabilir ama inat edip okuyun tamamlanıyor, etkisini göreceksiniz ve her gece ( özel gün harici) aralıksız devam edin

ikincisi de bende okuduğum anda araması gibi gibi bir etki oluşturuyor ama arkadaşım okuyup evlendi bu dua şirinlik duası diye geçsede daha da etkili...bunu ben abdestli değilken bile sokakta işte evde o 3 hyada 7 kez okusam faydasını gördüm...aradı döndü, özür diledi

bismillahirrahmanirrahim gulutullahe evirrahman ey yamen tedu felehül esmail hüsna ve la techer bi selatike ve la tu ha fid biyha vep degi beyne zalike sebile ve gulul hamdi lilla illezi lem yeddehiz veleden velem ye kül lehü şerikül fil mülk ve liyyü minez zillü ve kebbürü tek bira.

Ama arkadşım her akşam abdestli 21 defa okudu , evlendi nişanlanana kadar okudu hergece arkadaşlar , yasını okurken halvet bir yerde okumaya gayret edin allah sevenleri tez kavuştursun

cok sagol canım bende okuyacagım insallah allah kabul etsin

bari arada gel konusalım yanlız koyma bizi:14:

Aybirgenim saol kuzum. Allah sana benmkinden daha hayırlı bir eş ve yuva nasip etsin. Gıptayla bakılsın inşallah. Hayırlı neşeli sağlıkli evlatlarınızı bereketli rızıklı yuvanızda yetiştirmeyi nasip etsin İnşallah :21: Tez zamanda dua kapılarımız açılsın Rabb'im sükür dualarını daha çok ettirsin inşallah burda hayırlı haberler verelim birbirimize. :1: :34: :38: :48:
Amin canım, Allah razı olsun :21: inşallah çok güzel haberler vericez birbirimize,inanalım buna :16:

yok canım benim aldığım karar artık listelere katılmıcam... size bi dua buldum belki yapmak isteyenleriniz olur:16::16:

sizlerle paylaşmak istediğim iki uygulama var. ikiside hem benim hem arkadaşlarımın isteğinde başarılı oldu benim gafleteim olunca , onu çok bunaltmamak için okumalara ara verdim ve etkisi kısa sürdü

ilki Yasin süresi ile ilgili... gece yaparsanız daha hayırlı... ben yatsı sonrası iki rekat hacet namazı kılarak uygulamıştım diğer arkadaşlarda öyle yaptı önce hacet namazınızı kılın ve dileğinizi isteyin ardından yasın süresinin (ilk mübin e kadar) ilk 12 ayeti 70 kez okuyun...

ilk akşam biraz zorlayabilir ama inat edip okuyun tamamlanıyor, etkisini göreceksiniz ve her gece ( özel gün harici) aralıksız devam edin

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Gulutullahe evirrahman ey yamen tedu felehül esmail hüsna ve la techer bi selatike ve la tu ha fid biyha vep degi beyne zalike sebile ve gulul hamdi lilla illezi lem yeddehiz veleden velem ye kül lehü şerikül fil mülk ve liyyü minez zillü ve kebbürü tek bira.

ama arkadşım her akşam abdestli 21 defa okudu , evlendi nişanlanana kadar okudu hergece arkadaşlar , yasını okurken halvet bir yerde okumaya gayret edin allah sevenleri tez kavuştursun
Neden katılmıyosun canım artık listelere, ne güzel dua ediyodukk:29:

Back
X