Kızlaaaar selamın aleyküm tatlılar.Epeydir yoktum. size anlatacak çok şeyim var. bu arada dualarınızı telefonuma kaydetmiştim sıradan hepinizinkini okudum. Hiç birinizn eksik kalmadı elhamdurullah. :) malum en son evdeydim ve evim felaketti. Bu arada yıllık iznim de bitmişti. Adam da eve sadece1 günlüğüne gelip finlandiyaya gitmişti. Size o günden itibaren anlatayım. Sabahın köründe kalktım musa kartını bana bırakmış giderken. sen misin giden. Hemen ikinci elcilere gittim eve çağırdım bütüüüüüün ev esyalarımı koltuk takımı yatak odası tabi sadece hepsini sattııım

gittim mis gibi yenilerini aldım. evi boyadım kuzenimle temizikçi bir abla çağırdım yardımıma Allaha şükür heeerşeyi yaptık onunla. bu arada hergn eşimi aradım gurur yapmıcam dedim. oda ben aradıkça mutlu olmuş

ordayken eve gelcem müsade edersen dedi. bu arada kayınpederim buna bagırıp çağırmış orda. böyle hayırlı kızı nerden bulacaksın. senin o arkadaşların seni içki masalarına oturtacağına aranızı düzeltsin. nasıl ev geçindiriyorsun nasıl adamsın. bende kocaym sende adam gibi koca ol kmsenin evladını ezemezsin demiş. Anneni de karıştırma git karınla konus problemlerini demiş. Ay bnmki de babası destek verdi diye sevinmiş. geldi işte eve ben hiç bişey söylemedim. Zaten o hayatı zindan edeceğim diye gelmekten korkuyormuş. Çok perişandı ama neler düşünüyordu bilmiyorm ama surekli kendini suçladığı belliydi kızlar. nasıl bir ıstırap çekiyodu anlatamam. hiç knusmuyor hep mahçup. annesi göndermemiş başta kavga edip gelmş annesiyle çocuk mu göndermiyosun sen nası annesin evladını içki masalarına gönderip zina işlesin diye baska kızlarla tanıştırıyosun demiş. Annesi de küsmüş buna. 2 gün önceye kadar konuşmuyrdu. kayınpederim kızmış sen nası evladının yuvasını dagıtmaya çalısırsın boşarım seni demiş mi! ablası aradı beni bz seni affettk tarznda knusştu. bnde musa üzülmesin diye ses çıkarmadım artık yoksa diyeceğimi derdim de... Sırf musaya bak biz aradık o neler dedi demesinler diye dişimi sıktım. Bundan sonra oyun nası oynanıyo görsüner. eve gelince hayret etti ama bişey demedi.geçen de avukat davayı geri çektiklerini artık yapılcak bişi olmadıgını söyledi. 3 yıl dava açamazmış bidaha

Düzelmeye başladık bakalm ama bnm tabi güven problemim sürüyor oda farkında. Herşeyi düzelteceğine yemin etti. Hep bunlar sizin dualarınızla oldu kızlar. Allah öyle büyük mucizelerin sahibi ki. Taha suresini okumadan uyumuyorm kızlar. Siz de ismi azam ve tahayı sürekli okuyun. Dualarım hep sizinle. Evi anca yerlestrdm sayılır. ama burdayım yine Rabbimin izniyle. szi çok merak ediyorum neler yaptınız