1)Aybirgen:Şu an birlikte olduğum kişi benim için hayırlıysa Allah'ım birbirimize olan sevgimizi daha da artırsın, Allah'a yakınlaşabilmekte birbirimize vesile olalım. Allah bizi harama girmekten korusun, helal daire içerisinde evlilik yolunda kolaylıkla ilerleyebilelim, birbirimizin ailelerini de sevelim, onun ailesi beni sevsin, beğensin, benim ailem de onu sevsin, beğensin, Allah aileler arasına da sevgi ve muhabbet versin, evlilik aşamalarımız kolaylıklar içinde ilerleyebilsin (şu an ki planımız bayramda söz olması) herhangi bir aksilik yaşamayalım, her şey hayırlısıyla gönlümüze göre olsun, Allah şeytanın vesvesesinden muhafaza etsin. Hayırlısıylaevlilik yolunda kolaylıklar içinde ilerleyip evlenebilmeyi ve hayırlı evlatlar sahibi olabilmeyi nasip etsin Allah. Sonrasında da mutlu olup şükredebilelim. Eğer bu kişi benim dünyam ve ahiretim için hayırlı değilse bir şekilde bir bahane çıksın ve kolaylıklar içinde kimse üzülmeden bitsin. Allah bu güzellikleri benim için hayırlı olan kişi kimse onunla yaşamayı nasip etsin. Amin amin amin.
ALLAH GÖNLÜNDEKİLERİ OL EMRİYLE HAYIRLISI İLE OLDURSUN AMİN AMİN AMİN