8)Asinaz:Allahım AsiNaz'ı birlikte olduğu kişiyle birbirlerine hayırlı eyle. Bu ilişki ikisinin de hakkında hayırlı ise devam etsin ve evlilikle sonuçlansın (hayırlısıyla) İkisi de helalinden bol para kazansınlar ve çeyizlerini yapsınlar. Kolaylıkla, mutlulukla evlilik aşamasına geçilsin inşallah. Aileler de birbirlerini sevsin, birbirine ısınsın. Saygı ve hoşgörü ikisinin de ailesinden eksik olmasın. Ayrıca, AsiNaz'a, yeğenine ve hasta olan diğer sevdiklerine hayırlı şifa ver Rabbim. AsiNaz'ın hayırlısıyla spor yapabilmesini ve zayıflayabilmesini nasip et, ona hakkında hayırlı olacak, gönlündeki gibi bir iş nasip et.
9)Prenses1006:Evleneceğim,seveceğim,sevileceğim,eşim diyeceğim hayırlı insanın tez zamanda hayatıma girmesi,
tez zamanda hayırlı,huzurlu,mutlu,sevgi dolu bir yuvamın ve sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlarımın olmasını diliyorum..
Allah dualarınızı kabul etsin.Allah gönlünüzdekileri ol emri ile hayırlısı ile oldursun.amin amin amin

Bir kişi daha var biliyodum fazla okumusum onuda listedeki herkes için okudum dua ettim.Allahım Habibinin hürmetine dualarımızı kabul eyle.amin