Hayırlı eş için birlikte dua edelim

evet kuzum oyalanmak için oda cok güzel olur kanevce yapanlar var degişik seyler yapanlar var.düzelmesine sevindim canım allah aranızı dahada iyi etsin uzadıkca üzüleceksin yıpranacaksınız.en güzelini yapmıssın.allah içindeki acını azaltsın gecirsin insallah dedenin mekanı cennet olsun amin

Sağol canım kardeşim. Rabbim seni de sevdiğinle birbirinize hayırlı kılsın. :)

Arkadaşlar sizden ricam annem için 131 defa ''ya selam ya kuddüs celle celalühü'' zikrini çekebilir mi? Ruh ve sinir bozukluğuna karşı okunan esmalarmış bunlar.. Şimdiden okuyan kardeşlerime teşekkür ederim.. Rabbim razı olsun herkesten inşallah..

Vakit bulup okursanız eğer çok mutlu olurum..

Annen için 131 adet "Ya Selam Ya Kuddüs Celle Celalühü " okudum Allahım şifa versin.

Annen için 131 adet "Ya Selam Ya Kuddüs Celle Celalühü " okudum Allahım şifa versin.

amin amin amin..

Allah razı olsun canım.. Rabbim hepinizden sonsuz kere razı olsun..

Hala annem için dualarınıza ihtiyacımız var.. Lütfen duanızı eksik etmeyin canlarım

Allah'a emanet olun..

5)BizimdeBebisimizOlsun(Duygu): Allahım önce Senin rızan sonra Duygunun dileği olan; Duygunun Gönlündekiyle Bir Ömür Geçireceği Sevgi Dolu Hayırlı Huzurlu Mutlu Çocuklu Bir Yuva nasip et hayırlısı ile ve onları birbirlerine hayırlı ve helal eyle Allahım. Ya Rabbi ! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak , Senden istiyorum.Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle ! Onun hürmetine duâmı kabul et .Amin

ALLAH GÖNLÜMDEKİLERİ OL EMRİ İLE HAYIRLISI İLE OLDURSUN ALLAHIM SEVDİGİMİ HAKKIMDA HAYIRLI VE HELAL EYLE AMİN

DUA EDEN BÜTÜN ARKADASLARIMDAN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH DUALARINIZI KABUL ETSİN AMİN

Canım senin için 41 Salat-ı Tefriciye ve Esmaül Hüsna okudum Allahim gönlünden geçen bütün dualarini tez zamanda kabul etsin, sizin de bebişiniz olsun inşallah. Amin amin amin.

canım senin için 41 salat-ı tefriciye ve esmaül hüsna okudum allahim gönlünden geçen bütün dualarini tez zamanda kabul etsin, sizin de bebişiniz olsun inşallah. Amin amin amin.

allah kabul etsin canım insallah sizinde olsun bebişleriniz.allah razı olsun canım

Memlekete tatile gidecegim icin Butun arkadaslarima okudum.İnternete giremeyecegim bir sure cunku :)
Allah hepimizin dualarini ulu Kabede yapilan dualardan eyleyip kabul etsin insallah :) Guzel haberler bulmak ve getirmek uzere :-) Kendinize iyi bakin kizlar :) Hakkinizi helal edin.Benden yana helaldir.

Canim ben,yasin-i serif ihlas suresi esma
Ablamda tefriciye ve esma okudu..
Allahim ol emri ile gonlunde olan her istegi kabul eder insallah..:16:

Memlekete tatile gidecegim icin Butun arkadaslarima okudum.İnternete giremeyecegim bir sure cunku :)
Allah hepimizin dualarini ulu Kabede yapilan dualardan eyleyip kabul etsin insallah :) Guzel haberler bulmak ve getirmek uzere :-) Kendinize iyi bakin kizlar :) Hakkinizi helal edin.Benden yana helaldir.

Allah razi olsun canim.cok tesekkurler.helal olsun tabiki hersey gonlunce olsun

Canim ben,yasin-i serif ihlas suresi esma
Ablamda tefriciye ve esma okudu..
Allahim ol emri ile gonlunde olan her istegi kabul eder insallah..:16:

canlarım Allah razı olsun Allah kabul etsin insallah hepimiz güzel haberlerle mutlu edelim birbirimizi insallah :29::29:

Alabo, nurten, emine , aybirgen ve duygunun dualarini ettim.
Allah kabul etsin insallah canlar..
sikintilarim suruyor, her gun sinirlerim mahvoluyor.
elimden geldigince gunu gününe okumaya gayret edicem hakkinizi helal edin geciktim

elimden geldigince gunu gününe okumaya gayret edicem hakkinizi helal edin geciktim

helal olsun Allah kabul etsin canım canını sıkan ne canım hayır mı?:26:

Allah razı olsun canım benim.illada günü gününe olacak diye bişey yok ki canm sağolasın okuyorsun Allahım kabul etsin..Sıkıntını stresini alsın Rabbim selamet versin inşallah ya

helal olsun Allah kabul etsin canım canını sıkan ne canım hayır mı?:26:

Mezuniyet projemin yolunda gitmemesi, en yakin arkadaşımla yasayip durdugumuz sinir bozuklukları.. projeyi beraber aldigimiz için
var olan can sikkinkigi 2ye katlaniyor.
annem cok ustume geliyor, tum siniri benden cikiyor.
Saglik sorunlarım var bir turlu doktora gidemedim.
yarin da bayram dolayısıyla is buldum cikolata isi. Ona gidicem.
paraya ihtiyacim var.. ders calismam lazim ne kendimi verebiliyorum ne vakit yaratabiliyorum.
bir de gonul derdim eklenince nefes alamaz hale geldim. Cidden hic mutlu degilim ya hic....

Back
X