Hayırlı eş için birlikte dua edelim

1. golge1004-100 tane salati Tefriciyye-21.10.2013 OKUDU
2. AsiNaz => 41 Amener rasulü + Esmaül Hüsna.-22.10.2013
3. alabo (esra) / 100 kevser suresi + esma ul husna-23.10.2013
4.BizimdeBebisimizOlsun(duygu)-1 Yasin-i Şerif+Mübin Duası-24.10.2013 OKUDU
5. prenses1006(Ece)-21 taha suresi(ilk 12 ayeti)-25.10.2013 OKUDU
6. melancol-26.10.2013 OKUDU
7. buuju-27.10.2013- 21 taha suresinin (ilk 12 ayeti)
8. yorgunkalp-28.10.2013
9. aybirgen-1 Yasin-i Şerif+21 Ayetel Kürsi-29.10.2013 OKUDU
10. pupilla34-30.10.2013
11. Rainbyte => 41 Fatiha + 1 Esmaül Hüsna 31.10.2013
12. elanur84 => Hz. Yunus'un Duası + Esmaül Hüsna 01.11.2013 OKUDU
13.yaslikiz-41 salatı tefriciye -02.11.2013 OKUDU

OKUYAN ARKADASLAR KENDİSİNİ OKUDU DİYE YAZSINLAR LÜTFEN ALLAH KABUL ETSİN AMİN:21:

Ne kadar açıklayıcı ve güzel bir şekilde istiyorsunuz kızlar ben hiç sizin gibi değilim bir özellıgı sölesem dıgerını unutuyorum Allahım hayırlısını ver deyip dua edıyorum ... bu konuyu görmem cok ıyı oldu inş Hakkımızda hayırlısı olur dualarınız kabul olsun.. son kararlarınız hep mutluluk versin :8:

Ne kadar açıklayıcı ve güzel bir şekilde istiyorsunuz kızlar ben hiç sizin gibi değilim bir özellıgı sölesem dıgerını unutuyorum Allahım hayırlısını ver deyip dua edıyorum ... bu konuyu görmem cok ıyı oldu inş Hakkımızda hayırlısı olur dualarınız kabul olsun.. son kararlarınız hep mutluluk versin :8:

ben de önceden senin gibi diyodum ama bişeyler göre duya, özellikle forumda okuduğum olaylardan sonra neler için dua etmeyi öğrendim... geröek duayı öğrendim... ama aklına gelmiyosa dualarında , aklıma gelen gelmeyen bütün güzellikleri hayırlı bi şekilde kabul et Allahım diyerek sonlandırabilirsin... Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah

hepimizin eline saglık canım asinaz yapmıstı zaten listeyi canım :16::29:

Bu arada canın niye sıkkın hayırmı kuzum :26: Allah yardımcın olsun allah kolaylık versin işlerinde amin

Canım senin için 7 inşirah,7 ayetel kürsi okudum..Rabbim kalbindeki sıkıntıları tez zamanda alsın,
moralin bir an önce düzelsin,gönlünden geçen her şey su gibi gerçekleşsin inşallah...Amin..

Umarım çok kötü şeyler değildir moralini bozan..paylaşmak istersen de dinleriz tatlım:16::16:

3 ayetel kursu okudum senın ıcın ay bırgen ferahlamanı dılıyorum Allahtan..

canım benim noldu niye moralin bozuk?

Canlarım Allah razı olsun hepinizden, Allah sizin de bütün dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin. Canımı sevgilimin beni yerli yersiz eleştirmesi sıkmıştı epey, kendisine de söyledim bu durumdan rahatsız olduğumu, beni böyle sev seveceksen dedim:) ben onun bi eksiğini kusurunu falan gördüğümde yüzüne vurmamak için uğraşırken onun en ufak hatayı kusuru söylemesi çok rahatsız etti beni, kaldı ki davranışlarımla ilgili olsa neyse, dış görünüşümle ilgili. Neyse ona da söyledim ben alınıyorum diye o da tamamen şaka yaptığını söyledi, inşallah bundan sonra daha ince düşünceli olur bu konuda, bi de namaz kılmamasına falan üzülüyorum işte, dua edenlerden halimi soranlardan Allah razı olsun, gönlünüze göre versin Allah'ım:16::16::16:

Asinaz canım dualarını birazdan abdest alıp okuycam inşallah, bu arada esrazambak ne yaptı acaba, onu da merak ediyorum:44::44:

Canlarım Allah razı olsun hepinizden, Allah sizin de bütün dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin. Canımı sevgilimin beni yerli yersiz eleştirmesi sıkmıştı epey, kendisine de söyledim bu durumdan rahatsız olduğumu, beni böyle sev seveceksen dedim:) ben onun bi eksiğini kusurunu falan gördüğümde yüzüne vurmamak için uğraşırken onun en ufak hatayı kusuru söylemesi çok rahatsız etti beni, kaldı ki davranışlarımla ilgili olsa neyse, dış görünüşümle ilgili. Neyse ona da söyledim ben alınıyorum diye o da tamamen şaka yaptığını söyledi, inşallah bundan sonra daha ince düşünceli olur bu konuda, bi de namaz kılmamasına falan üzülüyorum işte, dua edenlerden halimi soranlardan Allah razı olsun, gönlünüze göre versin Allah'ım:16::16::16:

canım benim insallah en yakın zamanda namaza baslar sevdigin:21:evlenince sen teşvik edersin onu canım insallah oda kılar özenip:21:onlar düzelir canım sen rahatsızlıgını belirtmişssin insallah düzelir canım.erkekler bizim kadar hassas degil:31:sen iyi olda datlım.Allah sendende razı olsun.evet esrazambak naptı bende merak ediyorum:26:

Son düzenleme:
Allah'ım asinaz ile sevdiği birbirlerine hayırlı iseler, kalplerini birbirine daha çok ısındır, yakınlaştır. Ikisinin de işlerini kolaylaştır, helalinden bol para kazanmak için hayırlı kısmetler ver. çeyizlerini hayırlısıyla ve kolaylıkla yapabilmelerini nasip et. Aileleri de hayırlı zamanda tanışsınlar ve birbirlerini sevsinler. Iki ailenin de kalplerini hoşgörü, anlayış, sevgi ve muhabbet ver. Asinaz'a ve sevdiğinin kalbine sevgi, saygı, aşk, muhabbet, huzur ver. Asinaz'a şafi isminin hürmetine şifa ver. Gönlündeki derdine karşı bakış açısını değiştirmesi için hayırlı sebepler yarat. Amin.

Canım senin için 1 Yasin i Şerif ve 21 Ayetel Kürsi okudum, Allah ım dualarını tez zamanda hayırlısıyla kabul etsin. Amin :21:

canım benim insallah en yakın zamanda namaza baslar sevdigin:21:evlenince sen teşvik edersin onu canım insallah oda kılar özenip:21:onlar düzelir canım sen rahatsızlıgını belirtmişssin insallah düzelir canım.erkekler bizim kadar hassas degil:31:sen iyi olda datlım.Allah sendende razı olsun.evet esrazambak naptı bende merak ediyorum:26:
:16::16::16:Çok sağol canım yorumların içimi ferahlatıyo, inşallah her şey güzel olur, Allah ın izniyle namaza da başlar inşallah :21:

2. AsiNaz => 41 Amener rasulü + Esmaül Hüsna.-22.10.2013
8. yorgunkalp-28.10.2013
10. pupilla34-30.10.2013

OKUYAN ARKADASLAR KENDİSİNİ OKUDU DİYE YAZSINLAR LÜTFEN ALLAH KABUL ETSİN AMİN:21:

asinaz için 3 ayetel kursi okudum dileğin tez vakıtte kabul etsın rabbım..

Dualarınızı ettim canlarım..Kurban olduğum Allah'ım kabul ettiği dualardan eylesin..
Gönüllerinize göre versin inşallah..Amin..

Asinaz için 100 tefriciye okudum canim bugün siradaki arkadasim içinse uyumadan önce edecem duasini sizleri seviyorum kizlar ben de 2 ay önce sevgilimle ne kadar mutluydum bugün onu düşündüm ağladım ağladım bitmeseydi tahammül edemeyeceğim sorunlar vardi ama yanimda olmasi bile yetiyordu mutlu olmama şimdi ise yok RABBİM kaldıramayacagimiz yükü yüklemez inşallah bundan sonra mutlu oluruz kızlar

Golge1004, Asinaz, Alabo-esra ve de Duygu'nun dualarini yaptim canlar.
Allahim kabul eylesin insallah dualarimizi. ayrica hepimizin adini gecirdim dualarimi ederken.
icinizdeki o boslugu, yalnizlik hissini ve sevme- sevilme ihtiyacini coook iyi anliyorum.
hamdolsun, ailemin varligi ve saglikli olmam en buyuk zenginlik elbette ama, bu kalbi de Allah vermis,
ihtiyac duyuyorsak insallah tez vakitte o ihtiyacimizi giderir Rabbim..

aybirgencim sorununuzun hallolmasina cok sevindim, insallah gozler, gonuller tum duyu organlarinizla seversiniz birbirinizi hayirlisiyla.
taviz vermemen iyi olmus ;) bazen sakayi kakayi ayirt edemiyorlar kadinlik gururu denen bisey var saka yapmasinlar bazi konularda
valla mumkunse:36: insallah namaz hidayeti de tez gelir de kilmaya baslar mustakbel esin.

esmeralisa cim annenin iyilesmesine cook sevindim sukurler olsun.
ana gibi yar olmaz, Allah analarimizi basimizdan eksik etmesin, ailemizi de tabi ki.
mutlu huzurlu gunler sizinle olsun canimmm :16::16::16:

Son düzenleme:
3. alabo (Esra)
Ey öfkelendiğimde beni yatıştıran, ey felâkete uğradığımda imdadıma yetişen, ey yalnızhğimdaki dostum, ey gurbetimdeki arkadaşım, ey geçinmemi sağlayan velinimetim, ey muskillerimi çözmede yardımcım, ey fakirlikten kurtarıcım, ey çaresizliğimde sığınağım, ey şaşırıp ne yapacağımı bilemediğimde yardımcım, ey hayrete düştüğümde yol göstericim. Ey kendisinden başka ilâh olmayan Allahım, Seni tenzih ederim. İmdat diliyoruz Senden. Esranın Üniversitede istediği bölüme girmesini ve o bölümü dereceyle bitirmesini nasip et ona ve onu yalnızlıktan kurtar. Tez zamanda eşi olacak insanı çıkar karşısına. Her yönüyle gönlüne ve gözüne hitap eden birini nasip eden ona. Onları her türlü beladan ve nazardan koru.
Rabbim! Affetmediğin hiçbir günahımız, kaldırmadığın hiçbir sıkıntımızı bırakma! Rızana uygun olan her türlü dileğimizi yerine getir! Hangi amelden razı isen onu ver.
AMİN AMİN AMİN
5. prenses1006(Ece)=Evleneceğim,seveceğim,sevileceğim,eşim diyeceğim ,ömür boyu aynı yastığa baş koyacağım, gönlüme göre hayırlı bir insanın tez zamanda hayatıma girmesini,tez zamanda hayırlı,huzurlu,mutlu,sevgi dolu bir yuvamın ve sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlarımın olmasını diliyorum..
Amin..
6. melancol: Allah gönlündekileri hayırlısı ile ol emri ile oldursun hayırlı yuvana en yakın zamanda kavus insallah amin

7. buuju
inançlı ekmegini kazanan sadık hayırlı bir insanla huzurlu mutlu herkesin imrenecegi aşk dolu bir yuva kurmak istiyorum

Canlarım dualarınızı okudum Allah gönlünüzdekileri ol emri ile hayırlısı ile oldursun ve hayırlı yuvanıza en yakın zamanda kavusun insallah amin

Son düzenleme:
allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed

1. Golge1004
[sıze=3]rabbim seni bilen kendini bilen peygamber efendimizi bilen, seni ve peygamber efendimizi seven, senin emir ve yasaklarına uyan vicdanı merhameti olan, güzel ahlak sahibi, ailesi aileme uygun çok iyi anlaşabileceğimiz, cömert, alçak gönüllü, hoşgörülü, edepli, saygılı, ailesi beni çok sevecek benim ailem onu çok sevecek, cennete giden yolum olacak bu dünyamı cennete çevirecek, iyi aile babası, beni çok sevecek saygı duyacak benim onu çok sevebileceğim saygı duyacağım, onun için dünyadaki tek kadınbenim içinse dünyadaki tek erkek olacak, yakışıklı, hayırlı bir eş istiyorum tez zamanda mutlu bir yuva kurmak istiyorum.
[/sıze]

2. Asinaz :
[sıze=3]allah'ım asinaz ile sevdiği birbirlerine hayırlı iseler, kalplerini birbirine daha çok ısındır, yakınlaştır. Ikisinin de işlerini kolaylaştır, helalinden bol para kazanmak için hayırlı kısmetler ver. çeyizlerini hayırlısıyla ve kolaylıkla yapabilmelerini nasip et. Aileleri de hayırlı zamanda tanışsınlar ve birbirlerini sevsinler. Iki ailenin de kalplerini hoşgörü, anlayış, sevgi ve muhabbet ver. Asinaz'a ve sevdiğinin kalbine sevgi, saygı, aşk, muhabbet, huzur ver. Asinaz'a şafi isminin hürmetine şifa ver. Gönlündeki derdine karşı bakış açısını değiştirmesi için hayırlı sebepler yarat. Amin.[/sıze]

3. Alabo (esra)
[sıze=3]ey öfkelendiğimde beni yatıştıran, ey felâkete uğradığımda imdadıma yetişen, ey yalnızhğimdaki dostum, ey gurbetimdeki arkadaşım, ey geçinmemi sağlayan velinimetim, ey muskillerimi çözmede yardımcım, ey fakirlikten kurtarıcım, ey çaresizliğimde sığınağım, ey şaşırıp ne yapacağımı bilemediğimde yardımcım, ey hayrete düştüğümde yol göstericim. Ey kendisinden başka ilâh olmayan allahım, seni tenzih ederim. Imdat diliyoruz senden. Esranın üniversitede istediği bölüme girmesini ve o bölümü dereceyle bitirmesini nasip et ona ve onu yalnızlıktan kurtar. Tez zamanda eşi olacak insanı çıkar karşısına. Her yönüyle gönlüne ve gözüne hitap eden birini nasip eden ona. Onları her türlü beladan ve nazardan koru.
Rabbim! Affetmediğin hiçbir günahımız, kaldırmadığın hiçbir sıkıntımızı bırakma! Rızana uygun olan her türlü dileğimizi yerine getir! Hangi amelden razı isen onu ver.
Amin amin amin
[/sıze]

4.bizimdebebisimizolsun(duygu)=[sıze=3]allahım duygunun gönlündekiyle beraber yaşlanacakları ve bir ömür birbirlerini sevip sayıp cok mutlu olacakları hergün sana şükür edecekleri çocuklu huzurlu hayırlı bir yuva nasip et hayırlısı ile ve onları birbirlerine hayırlı ve helal eyle allahım.cuma ve cumartesi gününün güzel geçmesini, hayırlısıyla bi problem olmadan herşeyin gönüllerine göre olmasını, ailelerin birbirini sevmesini, ailelerinde duygu ve sevdigini sevmesi için kolaylık ver yardım et allahım. Ya rabbi ! Sana yalvarıyorum. Sevgili peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak , senden istiyorum.ey çok sevdiğim peygamberim muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya rabbi, bu yüce peygamberi bana şefaatçı eyle ! Onun hürmetine duâmı kabul et .amin
[/sıze]

5. Prenses1006(ece)=[sıze=3]evleneceğim,seveceğim,sevileceğim,eşim diyeceğim ,ömür boyu aynı yastığa baş koyacağım, gönlüme göre hayırlı bir insanın tez zamanda hayatıma girmesini,tez zamanda hayırlı,huzurlu,mutlu,sevgi dolu bir yuvamın ve sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlarımın olmasını diliyorum..[/sıze]
amin..

6. Melancol

7. Buuju[sıze=3]
inançlı ekmegini kazanan sadık hayırlı bir insanla huzurlu mutlu herkesin imrenecegi aşk dolu bir yuva kurmak istiyorum
[/sıze]

8. Yorgunkalp(makbule)
[sıze=3]ya rabbi sana yalvarıyorum.alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum.ey çok sevdiğim peygamberim muhammed aleyhisselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum.senin hatırın için kabul etmesini istiyorum.ya rabbi bu yüce peygamberi şefaatçi eyle.makbulenin hakkında hayırlı olacak bir insanla kendi yuvasını kurmasını ona nasip eyle.sen herşeye gücü yetensin.ol dersin olur. Ol de olsun ya rabbim tez günden yakın vakitten hayırlı bir insanla hayırlı bir evlilik yapmasını nasip eyle.yarabbi yüce peygamberin hürmetine duamı kabul et ...amın amın amın [/sıze]

9. Aybirgen: allah'ım gönlündekiyle onları birbirine hayırlı eyle, sana yakınlaşabilmekte birbirlerine vesile olabilsinler, birbirlerine olan sevgileri artsın, haramdan uzak durabilsinler, evlilik yolunda kolaylıklar içerisinde ilerlesinler ve hayırlı mutlu huzurlu bir yuvaları hayırlı evlatları olsun, allah'ım aybirgenin sevdiğine de namazı nasip et, senin rızan doğrultusunda yaşanan mutlu bir hayatları ve mutlu bir ahiretleri olsun, onlara dünyada da iyilik ve güzellik ver, ahirette de iyilik ve güzellik ver. Onları senin sevdiğin razı olduğun kullarından eyle allah'ım. Burdaki diğer bütün kardeşlerime de gönlündekileri hayırlısıyla kolaylıklar içerisinde nasip et allah'ım. Sen hepimizi nazarlardan kazalardan belalardan koru. Amin amin amin

10. Pupilla34 : Rabbim ,,,

senin sevdiğin, benim de sevebileceğim ve beni sevecek, ahiretimi kurtaracak, dünyamı mutlu edecek, bana senden hz peygamberden bahsedecek, bahsederken gözlerinden iki damla yaş akacak, birlikte namaz kılabileceğim, kuran okuyabileceğim, hergün birlikte sana şükredebileceğim, kıymet bilen ahlaklı, iki dünyada da yüzümü güldürebilecek, temiz kalpli, ahlaklı, karakterlerimizin uyuşacağı, ailesi aileme uygun , ailemi sevebilcek ve ailesini sevebileceğim, bir ömür boyu sevip saygı duyacağım , cömert, yakışıklı gönlüme göre bir mesleği olan , hayırlı bir eş nasip et... Ve bu ekim ayındaki atamalara hayırlı bi şekilde yerleşmek istiyorum

Allah herkese yıllar sonra bile yüzlerine bakıpta iyiki varsın iyi ki sevmişim seni diyebileceğim eşler nasip etsin ,,,

Rabbim sen hayırlı dileklerimizi duyan ve bizi en güzel şekilde cevaplayansın sen bizim dualarımıza en kısa zamanda hayırlı bi şekilde cevap ver... AMİN

11. Rainbyte :
[sıze=3]rabbimden hayirlisiyla bu sene tum derslerimi yuksek notla geçip hayirlisiyla basarili şekilde
mezun olmayi, derslerime calismam icin de bol azim, sabir ve zihin acikligi diliyorum.
ıcimdeki bitmek bitmeyen huzursuzlugun tez vakitte gecmesini ve de hakkkimdaki hayirli, icinde allah korkusu olan, her daim bana destek olacak,
olgun, yakisikli hem kendisi hem ailesi duzgun, guzel bir isi olan,merhametli bir es istiyorum tez ve hayilei vakitte insallah
ayrica bu dua topiğindki tüm kardeslerimin gonullerinden gecenn kabul olur insallah
amın amın amın..[/sıze]

12. Elanur84

13.yaslikiz

Duamı ekledim de toplu olan yere de yazayım dedim... bu arada pazartesi dün ve bugünkü arkadaşlara dualarımı ettim, Esmaül Hüsna ve 41 Selamün gavlem mir Rabbir Rahim okudum Allah kabul etsin inşallah :)

merhaba kızlar , bende aranıza katılmak istiyorum,, hangi duaları ne zaman kimler için okuyorsunuz bilgi verir misiniz?
İnternet problemim olmaz her akşam 6 dan sonra müsaitim..

2. Asinaz :
[sıze=3]allah'ım asinaz ile sevdiği birbirlerine hayırlı iseler, kalplerini birbirine daha çok ısındır, yakınlaştır. Ikisinin de işlerini kolaylaştır, helalinden bol para kazanmak için hayırlı kısmetler ver. çeyizlerini hayırlısıyla ve kolaylıkla yapabilmelerini nasip et. Aileleri de hayırlı zamanda tanışsınlar ve birbirlerini sevsinler. Iki ailenin de kalplerini hoşgörü, anlayış, sevgi ve muhabbet ver. Asinaz'a ve sevdiğinin kalbine sevgi, saygı, aşk, muhabbet, huzur ver. Asinaz'a şafi isminin hürmetine şifa ver. Gönlündeki derdine karşı bakış açısını değiştirmesi için hayırlı sebepler yarat. Amin.[/sıze]

ALLAH GÖNLÜNDEKİLERİ HAYIRLISI İLE OL EMRİ İLE OLDURSUN ALLAH NE DİLEGİN NE DERDİN VARSA KABUL ETSİN DERMAN VERSİN HAYIRLI YUVANI SEVDİGİNLE İNSALLAH EN YAKIN ZAMANDA KUR İNSALLAH ALLAH EN YAKIN ZAMANDA HAYIRLISI İLE MUTLU HABERİNİ VERMEYİ NASİP ETSİN HASTALIGINA ŞİFA VERSİN AMİN:21::21::21:

2. AsiNaz :
Allah'ım AsiNaz ile sevdiği birbirlerine hayırlı iseler, kalplerini birbirine daha çok ısındır, yakınlaştır. İkisinin de işlerini kolaylaştır, helalinden bol para kazanmak için hayırlı kısmetler ver. Çeyizlerini hayırlısıyla ve kolaylıkla yapabilmelerini nasip et. Aileleri de hayırlı zamanda tanışsınlar ve birbirlerini sevsinler. İki ailenin de kalplerini hoşgörü, anlayış, sevgi ve muhabbet ver. AsiNaz'a ve sevdiğinin kalbine sevgi, saygı, aşk, muhabbet, huzur ver. AsiNaz'a Şafi isminin hürmetine şifa ver. Gönlündeki derdine karşı bakış açısını değiştirmesi için hayırlı sebepler yarat. Amin.

Canım senin duanı yaptım 41 salat okudum hayırlısıyla kabul olsun inş. amin.

Asinaz canım dualarını birazdan abdest alıp okuycam inşallah, bu arada esrazambak ne yaptı acaba, onu da merak ediyorum:44::44:

asinaz için 3 ayetel kursi okudum dileğin tez vakıtte kabul etsın rabbım..

Dualarınızı ettim canlarım..Kurban olduğum Allah'ım kabul ettiği dualardan eylesin..
Gönüllerinize göre versin inşallah..Amin..

Asinaz için 100 tefriciye okudum canim bugün siradaki arkadasim içinse uyumadan önce edecem duasini sizleri seviyorum kizlar ben de 2 ay önce sevgilimle ne kadar mutluydum bugün onu düşündüm ağladım ağladım bitmeseydi tahammül edemeyeceğim sorunlar vardi ama yanimda olmasi bile yetiyordu mutlu olmama şimdi ise yok RABBİM kaldıramayacagimiz yükü yüklemez inşallah bundan sonra mutlu oluruz kızlar

Golge1004, Asinaz, Alabo-esra ve de Duygu'nun dualarini yaptim canlar.
Allahim kabul eylesin insallah dualarimizi. ayrica hepimizin adini gecirdim dualarimi ederken.
icinizdeki o boslugu, yalnizlik hissini ve sevme- sevilme ihtiyacini coook iyi anliyorum.
hamdolsun, ailemin varligi ve saglikli olmam en buyuk zenginlik elbette ama, bu kalbi de Allah vermis,
ihtiyac duyuyorsak insallah tez vakitte o ihtiyacimizi giderir Rabbim..

aybirgencim sorununuzun hallolmasina cok sevindim, insallah gozler, gonuller tum duyu organlarinizla seversiniz birbirinizi hayirlisiyla.
taviz vermemen iyi olmus ;) bazen sakayi kakayi ayirt edemiyorlar kadinlik gururu denen bisey var saka yapmasinlar bazi konularda
valla mumkunse:36: insallah namaz hidayeti de tez gelir de kilmaya baslar mustakbel esin.

esmeralisa cim annenin iyilesmesine cook sevindim sukurler olsun.
ana gibi yar olmaz, Allah analarimizi basimizdan eksik etmesin, ailemizi de tabi ki.
mutlu huzurlu gunler sizinle olsun canimmm :16::16::16:

Duamı ekledim de toplu olan yere de yazayım dedim... bu arada pazartesi dün ve bugünkü arkadaşlara dualarımı ettim, Esmaül Hüsna ve 41 Selamün gavlem mir Rabbir Rahim okudum Allah kabul etsin inşallah :)

Hepiniz sağolun kızlar, Allah razı olsun sizlerden. Dün ve bugün benim için çok kötü günlerdi. Başım çok ağrıyor, dün gece de ağlaya ağlaya dua ettim. Neyse ki, dualarınız var. Onlar sayesinde çabuk toparlandım. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.

golge1004 kardeşim için 41 Amener Rasulü ve Esmaül Hüsna okudum, yazamamıştım.

2. AsiNaz => 41 Amener rasulü + Esmaül Hüsna.-22.10.2013 OKUDU
8. yorgunkalp-28.10.2013
10. pupilla34-30.10.2013

Hepiniz sağolun kızlar, Allah razı olsun sizlerden. Dün ve bugün benim için çok kötü günlerdi. Başım çok ağrıyor, dün gece de ağlaya ağlaya dua ettim. Neyse ki, dualarınız var. Onlar sayesinde çabuk toparlandım. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.

golge1004 kardeşim için 41 Amener Rasulü ve Esmaül Hüsna okudum, yazamamıştım.

2. AsiNaz => 41 Amener rasulü + Esmaül Hüsna.-22.10.2013 OKUDU
8. yorgunkalp-28.10.2013
10. pupilla34-30.10.2013

neyin var canım hayırmı :26:Allah yardımcın olsun Allah derdine derman versin amin:21:

merhaba kızlar , bende aranıza katılmak istiyorum,, hangi duaları ne zaman kimler için okuyorsunuz bilgi verir misiniz?
İnternet problemim olmaz her akşam 6 dan sonra müsaitim..

canım istedigin duaları sen ne okumak istiyosan yazıyosun herkes istediği duaları okuyor listede oldugu gibi.günler yanda kime ne zaman okunacagı yazıyor listenin sagında.benimki yarın mesela.kızlar bana yarın okuyacaklar ama sen dualarını öncedende tamamlamak istersen tamamlayabilirsin önemli olan herkese dualarını okumak:16:katılmak istiyosan hangi duaları okuyacagını ve sana nasıl dua etmemizi istedigini yaz canım.yarın 4. kişinin dualarını okuyacagız sende katılırsın ilk 4 kişininde dualarını etmen lazım kuzum

Canım 1 Yasin-i Şerif ve 21 Ayetel Kürsi okudum, Allah im kabul ettigi dualardan eylesin, inşallah gönlünden geçen bütün dualar tez vakitte hayirlisiyla kabul olur. Amin amin amin.

canlarım beni cuma günü istemeye geliyolar dualarınıza cok ihtiyacım var cuma ve cumartesi gününüm cok güzel gecmesi hiçbir sorun kaza bela olmadan herseyin gönlümüzce güzel hayırlı olması ve ailelerin birbirlerini sevmesi memnun olmaları için dua istiyorum sizlerden.... beni dualarınızdan eksik etmeyin lütfen

Allah ettiğiniz duaların bin katı güzelini sizlere versin Allah hepimizin yüzünü güldürsün amin

Son düzenleme:
Back
X