- Konu Sahibi huzurolsun
- #2.861
3 ayetel kursıde sizin için okudum golge..allah ne dılegınız var ıse kabul etsın tez vakıtte..
Sağol canim RABBİM razi olsun senden ve hepimizden ve dileklerimizi kabul etsin inşaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 ayetel kursıde sizin için okudum golge..allah ne dılegınız var ıse kabul etsın tez vakıtte..
Ne kadar açıklayıcı ve güzel bir şekilde istiyorsunuz kızlar ben hiç sizin gibi değilim bir özellıgı sölesem dıgerını unutuyorum Allahım hayırlısını ver deyip dua edıyorum ... bu konuyu görmem cok ıyı oldu inş Hakkımızda hayırlısı olur dualarınız kabul olsun.. son kararlarınız hep mutluluk versin![]()
hepimizin eline saglık canım asinaz yapmıstı zaten listeyi canım
Bu arada canın niye sıkkın hayırmı kuzum :26: Allah yardımcın olsun allah kolaylık versin işlerinde amin
Canım senin için 7 inşirah,7 ayetel kürsi okudum..Rabbim kalbindeki sıkıntıları tez zamanda alsın,
moralin bir an önce düzelsin,gönlünden geçen her şey su gibi gerçekleşsin inşallah...Amin..
Umarım çok kötü şeyler değildir moralini bozan..paylaşmak istersen de dinleriz tatlım![]()
3 ayetel kursu okudum senın ıcın ay bırgen ferahlamanı dılıyorum Allahtan..
canım benim noldu niye moralin bozuk?
Canlarım Allah razı olsun hepinizden, Allah sizin de bütün dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin. Canımı sevgilimin beni yerli yersiz eleştirmesi sıkmıştı epey, kendisine de söyledim bu durumdan rahatsız olduğumu, beni böyle sev seveceksen dedim:) ben onun bi eksiğini kusurunu falan gördüğümde yüzüne vurmamak için uğraşırken onun en ufak hatayı kusuru söylemesi çok rahatsız etti beni, kaldı ki davranışlarımla ilgili olsa neyse, dış görünüşümle ilgili. Neyse ona da söyledim ben alınıyorum diye o da tamamen şaka yaptığını söyledi, inşallah bundan sonra daha ince düşünceli olur bu konuda, bi de namaz kılmamasına falan üzülüyorum işte, dua edenlerden halimi soranlardan Allah razı olsun, gönlünüze göre versin Allah'ım![]()
canım benim insallah en yakın zamanda namaza baslar sevdiginevlenince sen teşvik edersin onu canım insallah oda kılar özenip
onlar düzelir canım sen rahatsızlıgını belirtmişssin insallah düzelir canım.erkekler bizim kadar hassas degil
sen iyi olda datlım.Allah sendende razı olsun.evet esrazambak naptı bende merak ediyorum:26:
1. golge1004-100 tane salati Tefriciyye-21.10.2013 OKUDU
2. AsiNaz => 41 Amener rasulü + Esmaül Hüsna.-22.10.2013
3. alabo (esra) / 100 kevser suresi + esma ul husna-23.10.2013
4.BizimdeBebisimizOlsun(duygu)-1 Yasin-i Şerif+Mübin Duası-24.10.2013 OKUDU
5. prenses1006(Ece)-21 taha suresi(ilk 12 ayeti)-25.10.2013 OKUDU
6. melancol-26.10.2013 OKUDU
7. buuju-27.10.2013- 21 taha suresinin (ilk 12 ayeti)
8. yorgunkalp-28.10.2013
9. aybirgen-1 Yasin-i Şerif+21 Ayetel Kürsi-29.10.2013 OKUDU
10. pupilla34-30.10.2013
11. Rainbyte => 41 Fatiha + 1 Esmaül Hüsna 31.10.2013
12. elanur84 => Hz. Yunus'un Duası + Esmaül Hüsna 01.11.2013 OKUDU
13.yaslikiz-41 salatı tefriciye -02.11.2013 OKUDU
OKUYAN ARKADASLAR KENDİSİNİ OKUDU DİYE YAZSINLAR LÜTFEN ALLAH KABUL ETSİN AMİN![]()
2. Asinaz :
[sıze=3]allah'ım asinaz ile sevdiği birbirlerine hayırlı iseler, kalplerini birbirine daha çok ısındır, yakınlaştır. Ikisinin de işlerini kolaylaştır, helalinden bol para kazanmak için hayırlı kısmetler ver. çeyizlerini hayırlısıyla ve kolaylıkla yapabilmelerini nasip et. Aileleri de hayırlı zamanda tanışsınlar ve birbirlerini sevsinler. Iki ailenin de kalplerini hoşgörü, anlayış, sevgi ve muhabbet ver. Asinaz'a ve sevdiğinin kalbine sevgi, saygı, aşk, muhabbet, huzur ver. Asinaz'a şafi isminin hürmetine şifa ver. Gönlündeki derdine karşı bakış açısını değiştirmesi için hayırlı sebepler yarat. Amin.[/sıze]
ALLAH GÖNLÜNDEKİLERİ HAYIRLISI İLE OL EMRİ İLE OLDURSUN ALLAH NE DİLEGİN NE DERDİN VARSA KABUL ETSİN DERMAN VERSİN HAYIRLI YUVANI SEVDİGİNLE İNSALLAH EN YAKIN ZAMANDA KUR İNSALLAH ALLAH EN YAKIN ZAMANDA HAYIRLISI İLE MUTLU HABERİNİ VERMEYİ NASİP ETSİN HASTALIGINA ŞİFA VERSİN AMİN![]()
2. AsiNaz :
Allah'ım AsiNaz ile sevdiği birbirlerine hayırlı iseler, kalplerini birbirine daha çok ısındır, yakınlaştır. İkisinin de işlerini kolaylaştır, helalinden bol para kazanmak için hayırlı kısmetler ver. Çeyizlerini hayırlısıyla ve kolaylıkla yapabilmelerini nasip et. Aileleri de hayırlı zamanda tanışsınlar ve birbirlerini sevsinler. İki ailenin de kalplerini hoşgörü, anlayış, sevgi ve muhabbet ver. AsiNaz'a ve sevdiğinin kalbine sevgi, saygı, aşk, muhabbet, huzur ver. AsiNaz'a Şafi isminin hürmetine şifa ver. Gönlündeki derdine karşı bakış açısını değiştirmesi için hayırlı sebepler yarat. Amin.
Canım senin duanı yaptım 41 salat okudum hayırlısıyla kabul olsun inş. amin.
Asinaz canım dualarını birazdan abdest alıp okuycam inşallah, bu arada esrazambak ne yaptı acaba, onu da merak ediyorum:44::44:
asinaz için 3 ayetel kursi okudum dileğin tez vakıtte kabul etsın rabbım..
Dualarınızı ettim canlarım..Kurban olduğum Allah'ım kabul ettiği dualardan eylesin..
Gönüllerinize göre versin inşallah..Amin..
Asinaz için 100 tefriciye okudum canim bugün siradaki arkadasim içinse uyumadan önce edecem duasini sizleri seviyorum kizlar ben de 2 ay önce sevgilimle ne kadar mutluydum bugün onu düşündüm ağladım ağladım bitmeseydi tahammül edemeyeceğim sorunlar vardi ama yanimda olmasi bile yetiyordu mutlu olmama şimdi ise yok RABBİM kaldıramayacagimiz yükü yüklemez inşallah bundan sonra mutlu oluruz kızlar
Golge1004, Asinaz, Alabo-esra ve de Duygu'nun dualarini yaptim canlar.
Allahim kabul eylesin insallah dualarimizi. ayrica hepimizin adini gecirdim dualarimi ederken.
icinizdeki o boslugu, yalnizlik hissini ve sevme- sevilme ihtiyacini coook iyi anliyorum.
hamdolsun, ailemin varligi ve saglikli olmam en buyuk zenginlik elbette ama, bu kalbi de Allah vermis,
ihtiyac duyuyorsak insallah tez vakitte o ihtiyacimizi giderir Rabbim..
aybirgencim sorununuzun hallolmasina cok sevindim, insallah gozler, gonuller tum duyu organlarinizla seversiniz birbirinizi hayirlisiyla.
taviz vermemen iyi olmusbazen sakayi kakayi ayirt edemiyorlar kadinlik gururu denen bisey var saka yapmasinlar bazi konularda
valla mumkunseinsallah namaz hidayeti de tez gelir de kilmaya baslar mustakbel esin.
esmeralisa cim annenin iyilesmesine cook sevindim sukurler olsun.
ana gibi yar olmaz, Allah analarimizi basimizdan eksik etmesin, ailemizi de tabi ki.
mutlu huzurlu gunler sizinle olsun canimmm![]()
Duamı ekledim de toplu olan yere de yazayım dedim... bu arada pazartesi dün ve bugünkü arkadaşlara dualarımı ettim, Esmaül Hüsna ve 41 Selamün gavlem mir Rabbir Rahim okudum Allah kabul etsin inşallah :)
Hepiniz sağolun kızlar, Allah razı olsun sizlerden. Dün ve bugün benim için çok kötü günlerdi. Başım çok ağrıyor, dün gece de ağlaya ağlaya dua ettim. Neyse ki, dualarınız var. Onlar sayesinde çabuk toparlandım. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.
golge1004 kardeşim için 41 Amener Rasulü ve Esmaül Hüsna okudum, yazamamıştım.
1. golge1004-100 tane salati Tefriciyye-21.10.2013 OKUDU
2. AsiNaz => 41 Amener rasulü + Esmaül Hüsna.-22.10.2013 OKUDU
3. alabo (esra) / 100 kevser suresi + esma ul husna-23.10.2013
4.BizimdeBebisimizOlsun(duygu)-1 Yasin-i Şerif+Mübin Duası-24.10.2013 OKUDU
5. prenses1006(Ece)-21 taha suresi(ilk 12 ayeti)-25.10.2013 OKUDU
6. melancol-26.10.2013 OKUDU
7. buuju-27.10.2013- 21 taha suresinin (ilk 12 ayeti)
8. yorgunkalp-28.10.2013
9. aybirgen-1 Yasin-i Şerif+21 Ayetel Kürsi-29.10.2013 OKUDU
10. pupilla34-30.10.2013
11. Rainbyte => 41 Fatiha + 1 Esmaül Hüsna 31.10.2013
12. elanur84 => Hz. Yunus'un Duası + Esmaül Hüsna 01.11.2013 OKUDU
13.yaslikiz-41 salatı tefriciye -02.11.2013 OKUDU
merhaba kızlar , bende aranıza katılmak istiyorum,, hangi duaları ne zaman kimler için okuyorsunuz bilgi verir misiniz?
İnternet problemim olmaz her akşam 6 dan sonra müsaitim..