Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Bu gün benim günümmüş :)

benim de içimde bi sıkıntı var Allah tez zamnda geçirsin inşallah , doktora tercihlerimi yaptım inşallah hayırlı bi şekilde kazanırım ,size müjdeli haberi veririm :32:

sevgili dua arkadaşlarım görücülerim bugün arayacaklardı ama aramamışlar :( heralde olmadı yada çevreden biri bizi kötüledi o yüzden vazgeçtiler :( herşeyin hayırlısı olsun tabi ama üzüldüm açıkcası :(

canım ararlar hemen olumsuz düşünme,,, allah gönlüne göre versin inşallah..

Bu gün benim günümmüş :)

benim de içimde bi sıkıntı var Allah tez zamnda geçirsin inşallah , doktora tercihlerimi yaptım inşallah hayırlı bi şekilde kazanırım ,size müjdeli haberi veririm :32:
Canım senin için 1 Yasin-i Şerif ve 21 Ayetel Kürsi okudum. Allah'ım kabul etsin, bütün duaların kabul olsun hayırlısıyla. Aminnn :21:

Son düzenleyen: Moderatör:
YENİ LİSTE (İsteyen kendini ekleyebilir canlarım)

1)Pamuk_helva
2)Rainbyte
3)Prenses1006
4)Aybirgen

sevgili dua arkadaşlarım görücülerim bugün arayacaklardı ama aramamışlar :( heralde olmadı yada çevreden biri bizi kötüledi o yüzden vazgeçtiler :( herşeyin hayırlısı olsun tabi ama üzüldüm açıkcası :(
Canım hakkında hayırlı olanı biz bilemeyiz Allah bilir, belki de hayırlısı böylesidir ama inanıyorum senin için hayırlı olan kimse tez zamanda yollarınız kesişecek Allah'ın izniyle, eğer bu kişi hayırlıysa da inşallah ararlar, hakkında her şeyin hayırlısı olsun, mutlu ol inşallah.

Kızlar bu güzel dua arkadaşlığına bende katılmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

Rabbim;Ece'nin evleneceği,seveceği,sevileceği,eşim diyeceği,bir ömür aynı yastığa baş koyacağı,gönlüne göre,sadık,
yakışıklı,anlayışlı,hayırlı,sorumluluk sahibi,eğitimli,ekmeğinin peşinde olan,doğru insan tez zamanda hayatına girsin..
Huzurlu,mutlu,sevgi,aşk dolu,ailelerin birbirini sevdiği,anlaştığı,bereketli yuvalarını tez zamanda kursunlar..
Bu mutlu yuvayı hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlarla taçlandır..Duasını kabe de edilen dualardan eyle,tez zamanda kabul et;
sen ol dersen olur,artık Ece için de ol de oluversin Ya Rabbim..AMİN

Sizler için:41 salat-ı tefriciye okuyacağım..Rabbim kabul etsin inşallah..

Son düzenleme:
Canlarım dualarımız kabul olmuyosa eksiklik bizdedir:( bidahaki listemizde yeni düzenlemeler yapalım, mesela listedeki herkese hergün 1 er fatiha okuyup, buraya yazdığımız dualardan herkes için ayrı ayrı dua edelim, daha içten isteyelim, teheccüd namazına kalkmıştık bi ara, onun maneviyatı çok başka ona da devam edebiliriz isteyenlerle, sonra cuma gecesi hacet namazı kılalım, ben bunları yaptığımız sıralarda bi anda başladım sevgilimle (inşallah birbirimiz için hayırlıyızdır) ama birbirimize temiz günahsız dillerle ettiğimiz duaların önemi çoook büyük, ne olur dualarımızın kabul olacağına inanarak yalvaralım Rabbimize, inşallah hepimiz için çook güzel gelişmeler olucak, burdaki hiç kimse yalnız kalmıycak :29::29::29::29:

Canım hakkında hayırlı olanı biz bilemeyiz Allah bilir, belki de hayırlısı böylesidir ama inanıyorum senin için hayırlı olan kimse tez zamanda yollarınız kesişecek Allah'ın izniyle, eğer bu kişi hayırlıysa da inşallah ararlar, hakkında her şeyin hayırlısı olsun, mutlu ol inşallah.

Bende öyle dua ettim valla,hayırlı insansa birbirlerini,beğensinler,gönülleri ısınsın,niyetleri engelsiz su gibi gerçekleşsin tez zamanda ,eğer
olmaycaksa da hayırlı doğru insanı tez zamanda elanurun karşısına çıkar,huzurlu,mutlu,sevgi dolu,bereketli yuvasını tez zamanda kursun dedim..Rabbim tez zamanda dualarımızı kabul etsin,hepimizin gönlüne göre versin inşallah..AMİN..AMİN..AMİN..:16::16:

Son düzenleme:
Kızlar bu güzel dua arkadaşlığına bende katılmak istiyorum. Ne yapmalıyım?
Canım hoşgeldinn, ayın 4 ünde uğrarsan ne yapacağımıza karar vermiş oluruz, yeni liste 5 inde başlıyor.:16::16::16:

YENİ LİSTE (İsteyen kendini ekleyebilir canlarım)

1)Pamuk_helva
2)Rainbyte
3)Prenses1006(Ece)-41 salat-ı tefriciye
4)Aybirgen
5)bizimdebebisimizolsun(Duygu)
6)ddilsah
7)zarenteacher(Aslı)

prenses1006;Rabbim;Ece'nin evleneceği,seveceği,sevileceği,eşim diyeceği,bir ömür aynı yastığa baş koyacağı,gönlüne göre,sadık,
yakışıklı,anlayışlı,hayırlı,sorumluluk sahibi,eğitimli,ekmeğinin peşinde olan,doğru insan tez zamanda hayatına girsin..
Huzurlu,mutlu,sevgi,aşk dolu,ailelerin birbirini sevdiği,anlaştığı,bereketli yuvalarını tez zamanda kursunlar..
Bu mutlu yuvayı hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlarla taçlandır..Duasını kabe de edilen dualardan eyle,tez zamanda kabul et;
sen ol dersen olur,artık Ece için de ol de oluversin Ya Rabbim..AMİN

Son düzenleyen: Moderatör:
Canlarım dualarımız kabul olmuyosa eksiklik bizdedir:( bidahaki listemizde yeni düzenlemeler yapalım, mesela listedeki herkese hergün 1 er fatiha okuyup, buraya yazdığımız dualardan herkes için ayrı ayrı dua edelim, daha içten isteyelim, teheccüd namazına kalkmıştık bi ara, onun maneviyatı çok başka ona da devam edebiliriz isteyenlerle, sonra cuma gecesi hacet namazı kılalım, ben bunları yaptığımız sıralarda bi anda başladım sevgilimle (inşallah birbirimiz için hayırlıyızdır) ama birbirimize temiz günahsız dillerle ettiğimiz duaların önemi çoook büyük, ne olur dualarımızın kabul olacağına inanarak yalvaralım Rabbimize, inşallah hepimiz için çook güzel gelişmeler olucak, burdaki hiç kimse yalnız kalmıycak :29::29::29::29:

evet yapalım canım gercekten haklısın insallah canım ben birbirimize ettiğimiz duaların gücüne inanıyorum cuma hacet namazı kılalım canım

Back
X