- Konu Sahibi huzurolsun
- #3.161
canım dua arkadaşlarım bugün görücülerim geldi çocukta geldi ama olmadıhiç birbirimize uygun değildik hayırlısı olsun ama ben böyle olacağını düşünmemiştim
üzüldüm.
cnm ben dün senin için Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr duasını okumuştum.hayırlı ise olsun hayırlı deilse olmasın demiştim.demekki hayırlı deilmiş ..hiç üzülme daha iyi birisi karşına çıkacak demektir eğer olmadıysa vardır bunda da bir hayır...inş daha iyi birileri çıkar karşımaza ben inanıyorum..benimde öyle oluyo başlamadan bitiyo demekki böyle hayırlı cnm..dua etmeye devamm..
Bugun tüm listeye Yasin-şerif ismi azam ve Furkan süresi 74. Ayeti okudum...yeni liste için çok heyecanlıyım

Aybirgen
öncelikle böyle bir konu açtığın ve dua etmemmize vesile olduğun için Allah razı olsun senden...İnş iyi gelişmler ve güzel haberlerle gelirsin...sevdiğnle mutlu olursun inş..
BizimdeBebişimizolsun
cnm inş sevdiğnle mutlu mesut olursun.çok sevindim..güzel haberlerini belkliyoruz.
Eranay
sende benim gibi yenisin.inş hayırlı kısmetimiz çıkar.gelip bizi bulur hayırlı zamanda..
Rainbyte
Sınavlarında başarılı olursun inş..Allah zihin açıklığı versin..evlilik yolunda mutlu ol inş..
Sevgilim 06
senin de güzel haberlerini duymak nasip olur inş...senin içinde rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr okudum.sende oku cnm..
zehratecher
inş gönlüne göre seni sevecek hayırlı biriyle karşılaştırsın Rabbim Amin..
Listedeki diğer arkdaşlar inş hepimizin duaarı kabul olur bu maberek gecede..İnş hayırlı mutlu evlilikler yapmak nasip olur gönlümüze göre amin...