1)Pamuk_Helva: Bismillahirrahmanirrahim. Ya Rabbim Herseye gücü yeten, herseye taktir eden sensin. Benim hicbir seye gücüm yetmez. Gizli olani Sen bilirsin ama ben bilemem. Dinim, dünyam ve ahiretim icin hayirli olan kisiyi bana nasip ve taktir et. Iki cihanda mutlu olabilecegim, hayliri, ahlakli, beni sana yakinlastiracak, beni üzmeyecek, sevgi dolu bir es, kuran kokan bir yuva nasip et ya Rabbim...Amin...
2)Rainbyte:Ya Hayyumu ya kayyum ya Allah, Ihsani lütfu bol olan Rabbim.Rainbyte'in gonlundeki kişiyi ona hayirli eyle ve tez zamanda Rainbyte ile bulustur ve birbirine helal eyle. Eger bu hayra engel bi şer varsa o şerri OL emrinle ortadan kaldir ve öyle nasip eyle.
eger ki nasip etmiyceksen onun icin hayırlı olan, guzel ahlakli, sadik, ask dolu huzur dolu, kariyeri olan, yakisikli ve olgun, Alllah korkusu olan, kendisi de ailesi de guzel ahlaklı olan insanla onlari birbirlerine kavustur hayırlı ve tez zamanda. Ayrica Rainbyte'a okuldaki derslerinde cokca basari zihin açıklığı ve hayırlı mezuniyet nasip et .Sen Yüce Peygamberinin hatrina duami kabul eyle. Amin amin amin ecmain.
3)prenses1006(Ece):Rabbim;Ece'nin evleneceği,seveceği,sevileceği,eşim diyeceği,bir ömür aynı yastığa baş koyacağı,gönlüne göre,sadık,
yakışıklı,anlayışlı,hayırlı,sorumluluk sahibi,eğitimli,ekmeğinin peşinde,kariyerli,inançlı,vicdanlı,merhametli,doğr u insan tez zamanda hayatına girsin..
Huzurlu,mutlu,sevgi ve aşk dolu,ailelerin birbirini sevdiği,anlaştığı,bereketli yuvalarını tez zamanda kursunlar..
Bu mutlu yuvayı hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlarla taçlandır..Duasını kabe de edilen dualardan eyle,tez zamanda kabul et;
sen ol dersen olur,artık Ece için de ol de oluversin Ya Rabbim..AMİN
4)Aybirgen:Allah'ım Aybirgen ve sözlüsünü birbirine hayırlı eyle, birbirlerini daha da sevdir, birlikte senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabillsinler, Sana yaklaşmakta birbirlerine vesile olabilsinler, onların günahlarını bağışla, onları sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, birbirlerine her yönden yakışan, uyumlu bir çift olsunlar, sıkıntılarını gider, evlilik yolunda kolaylıklar içerisinde ilerleyebilmelerini, hayırlı bir evlilik yapıp hayırlı evlatlar sahibi olabilmelerini nasip eyle. Onlara bu dünyada da iyilik vegüzellik ver ahirette de iyilik ve güzellik ver. Allah'ım Aybirgenin sözlüsüne de namaz kılabilmeyi nasip et, burdaki tüm kardeşlerimin de gönüllerindekini hayırlısıyla nasip eyle, sıkıntılarını gider, hepimizi nazarlardan, kazalardan, belalardan koru. Ol de olsun Allah'ım Amin amin amin.
canlarım dualarınızı okudum 4 günlük sehir dısına cıkacagım diye erken okudum Allah gönlünüzdekileri ol emri ile hayırlısı ile oldursun insallah.Allah kabul etsin amin

Allah yardımcınız olsun