Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Rabbim hayirlisiyla tez zamanda dualarimizi kabul etsin.
*3)prenses1006(Ece):Rabbim;Ece'nin evleneceği,seveceği,sevileceği,eşim diyeceği,bir ömür aynı yastığa baş koyacağı,gönlüne göre,sadık,
yakışıklı,anlayışlı,hayırlı,sorumluluk sahibi,eğitimli,ekmeğinin peşinde,kariyerli,inançlı,vicdanlı,merhametli,doğr u insan tez zamanda hayatına girsin..
Huzurlu,mutlu,sevgi ve aşk dolu,ailelerin birbirini sevdiği,anlaştığı,bereketli yuvalarını tez zamanda kursunlar..
Bu mutlu yuvayı hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlarla taçlandır..Duasını kabe de edilen dualardan eyle,tez zamanda kabul et;
sen ol dersen olur,artık Ece için de ol de oluversin Ya Rabbim..AMİN*

İsmi Azam + 10 Tefriciye okudum canim.En kisa zamanda yuvani kurarsin insallah :) Rabbim gonlune gore versin...

3)prenses1006(Ece):Rabbim;Ece'nin evleneceği,seveceği,sevileceği,eşim diyeceği,bir ömür aynı yastığa baş koyacağı,gönlüne göre,sadık,
yakışıklı,anlayışlı,hayırlı,sorumluluk sahibi,eğitimli,ekmeğinin peşinde,kariyerli,inançlı,vicdanlı,merhametli,doğr u insan tez zamanda hayatına girsin..
Huzurlu,mutlu,sevgi ve aşk dolu,ailelerin birbirini sevdiği,anlaştığı,bereketli yuvalarını tez zamanda kursunlar..
Bu mutlu yuvayı hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlarla taçlandır..Duasını kabe de edilen dualardan eyle,tez zamanda kabul et;
sen ol dersen olur,artık Ece için de ol de oluversin Ya Rabbim..AMİN

ececim duanı yaptım canım Allah tez zamanda kabul etsin inş.

Kızlar duaya cook ihtiyacım var, nerdeyse ayrılma sürecine geldik:'(:'(:'( ne olur bana dua edin, bana kafasının karışık olduğunu söyledi, çok üzgünüm ben:'(

off cnm üzüldüm şimdi yaa :(( neden böyle olduki.? Allah yardımcın olsun cnm ..Sevdğinle aran inş hayırlısıyla düzelir.Yarabbim muhabettinizi sevginizi artırsın inş cnm..Nazarlardan korusun sizi.Evlilik yolunda görüşmeniz dünya ve ahiretin için hayırlıysa nasip etsin..hayırlı deilse Allah hayırlı kapı açsın diye dua ediyorum cnm..

senin için şimdi Ya Hayyü,Ya Kayyum! Birahmetike esteğiysü.”Rabbi yessisr vela tuassır rabbi temmim bil hayr. okudum cnm 10ar defa .sende oku cnm.hakkında hayırlısı olsun inş..ne olur üzlmemeye çalış dua et sende:( inş düzelir aranız..

Son düzenleme:
Kizlar telden girdigim icin herkesi alintilayamadim tebrik eden arkadaslarimdan Allah razi olsun Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin insallah en yakin zamanda hayirliniza kavusun insallah bu mubarek cuma gunun hurmetine cok sagolun canlarim.
aybirgen Allah yardimcin olsun Allah kimseyi sevdiginin yokluguyla sinamasin.Allah kalplerinizi birlestirsin insallah amin.sorun ne canim.sen icin nas felak ayetel kursi okiycam.Allah yardim etsin.sevdigimle kavga ettigimde inan 3 gun ard arda hic bisi yemedim ve yataga dustum.cok kotuydu.Allah kimseye vermesin tez zamanda barisin insallah

Yarin nikah.gecmiste cok uzuldum artik mutlu olmak istiyorum.yuzum gulmedi sevgiden yana aldatildim siddet gordum assagilandim genc yasta dul kaldim.daha 1 haftalik evliyken kadin resmi buldum cuzdaninda.inanin hatirlamak bile istemiyom.sildim yasadiklarimi 2aylik bir evliligim oldu ve bu benim 2.evliligim.sevdigim bekar.bu iliskiye uzulursun biz olmayiZ diye basladi.ben sevyom dedim cirpindim birakmadim baska taliplerde geldi istemedim.o olmaz dedi kackez hani baskasina yonelmedim.ailem kabul etmez dedi.Allaha sukur ailesi inancli insanlar ve hz haticemizi ornek gosterdiler.Allah razİ olsun onlardan durumumuda kimseye demediler kimse bilmiyor.ve yuzume bile kimse durumumu vurmadi.ama cok cirpindim kizlar kac kez yataklara dustum.hep Allaha Allahim sana sukredecegim insani cikar karsima dedim.Allaha sukur.insallah hepimiz mutlu oluruz.Allah hepimize yardim etsin amin Allahim sen yardim et.hepinizi cok seviyorum inaniyorum yuzumuz gulecek insallah

Kizlar telden girdigim icin herkesi alintilayamadim tebrik eden arkadaslarimdan Allah razi olsun Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin insallah en yakin zamanda hayirliniza kavusun insallah bu mubarek cuma gunun hurmetine cok sagolun canlarim.
aybirgen Allah yardimcin olsun Allah kimseyi sevdiginin yokluguyla sinamasin.Allah kalplerinizi birlestirsin insallah amin.sorun ne canim.sen icin nas felak ayetel kursi okiycam.Allah yardim etsin.sevdigimle kavga ettigimde inan 3 gun ard arda hic bisi yemedim ve yataga dustum.cok kotuydu.Allah kimseye vermesin tez zamanda barisin insallah

Yarin nikah.gecmiste cok uzuldum artik mutlu olmak istiyorum.yuzum gulmedi sevgiden yana aldatildim siddet gordum assagilandim genc yasta dul kaldim.daha 1 haftalik evliyken kadin resmi buldum cuzdaninda.inanin hatirlamak bile istemiyom.sildim yasadiklarimi 2aylik bir evliligim oldu ve bu benim 2.evliligim.sevdigim bekar.bu iliskiye uzulursun biz olmayiZ diye basladi.ben sevyom dedim cirpindim birakmadim baska taliplerde geldi istemedim.o olmaz dedi kackez hani baskasina yonelmedim.ailem kabul etmez dedi.Allaha sukur ailesi inancli insanlar ve hz haticemizi ornek gosterdiler.Allah razİ olsun onlardan durumumuda kimseye demediler kimse bilmiyor.ve yuzume bile kimse durumumu vurmadi.ama cok cirpindim kizlar kac kez yataklara dustum.hep Allaha Allahim sana sukredecegim insani cikar karsima dedim.Allaha sukur.insallah hepimiz mutlu oluruz.Allah hepimize yardim etsin amin Allahim sen yardim et.hepinizi cok seviyorum inaniyorum yuzumuz gulecek insallah
canım benim gözlerim doldu okurken çok sevindim senin adına RABBİM mutlulugunu kat kat artırsın inşallah çok emek vermişsin Rabbim neticesini vermiş sonsuz olsun .

canım benim gözlerim doldu okurken çok sevindim senin adına RABBİM mutlulugunu kat kat artırsın inşallah çok emek vermişsin Rabbim neticesini vermiş sonsuz olsun .

Amin.Cok sagol bujucum.bana dua etmissin Allah kabul etsin seninde karsina Allah hayirlini tez zamanda cikarsin hayirsizdan uzak tutsun seni.herkesin imrenecegi bir yuvan olur insallah.amin.

Duygucum ben de çok duygulandım okuyunca, inşallah bundan sonra hep mutlu olursun. Uzun uzun konuşmak isterdim ama tlfndan giriyorum, bugün hiç iyi değilim hakkimda hayırlısı için dua edin nolur bana da :'(

3)prenses1006(Ece):Rabbim;Ece'nin evleneceği,seveceği,sevileceği,eşim diyeceği,bir ömür aynı yastığa baş koyacağı,gönlüne göre,sadık,
sen ol dersen olur,artık Ece için de ol de oluversin Ya Rabbim..AMİN*

Ismi Azam + 10 Tefriciye + 5 Ihlas okudum canim senin icin gün gece...

Selam kızlar benide listeye ekleyin lütfen... yaşım 30 sevdiğim biri var 8 yıldır bir dargın bir barışığız ne zaman tamam hadi desek bir engeller çıktı ölümler hastalıklar iflaslar borçlar... bir başımıza meteor düşmediği kaldı.... şimdi gene tamam deme aşamasındayız gene bir engel çıktı... ömrüm geçiyor anne olmak istiyorum.... dua ya ihtiyacım var sanırım....

taha suresinin ilk 21 ayeti miydi okunması gereken..... neler okuyorsunuz....

utanıyorum buraya bunları yazdığım için yahu...

Ben surekli dua ediyorum hersey icin allah kabul etsin bunlari nette okudum.okuyan var mi bu dualari adetler ne kadar dogru bilemiyorum

Hayirli evlilk icin

Cuma sela ezan arasi 18 cuma suresi

Birde okudugum su',dualarin kabul olmasi icin baslarken bitririrken salavat cok hayirliymis

90 gun yatsi ezandan sonra 11 salavat 41 ihlas 11 salavat

11 salavat 3 rahman 11 salavat 21 gun

Taha suresi 21 defa

Furkan suresi 74 ayet

3500 ya semiu 489 ya fettah

Ben bunlari nette okudum adetleri bu sekilde yaziyordu.

Ali imran 38 ayet

Son düzenleme:
Selam kızlar benide listeye ekleyin lütfen... yaşım 30 sevdiğim biri var 8 yıldır bir dargın bir barışığız ne zaman tamam hadi desek bir engeller çıktı ölümler hastalıklar iflaslar borçlar... bir başımıza meteor düşmediği kaldı.... şimdi gene tamam deme aşamasındayız gene bir engel çıktı... ömrüm geçiyor anne olmak istiyorum.... dua ya ihtiyacım var sanırım....

taha suresinin ilk 21 ayeti miydi okunması gereken..... neler okuyorsunuz....

utanıyorum buraya bunları yazdığım için yahu...

Neden utaniyorsun mutlu olmayi gelinlik giymeyi anne olmayi istemek suc mu yada ayip mi

Alllah gonlune gore versin ins.ve burada yazan tum kk arakadaslarimizin amin

amin amin amin arkadaşım...

arkadaşım senin için bu mübarek günün hayırıyla inşallah selayla cuma arasında 1 yasini şerif, 489 tane ya fettah okudum , bugünlerde sıkıntılıymısıında rabbim selamete erdirsin inşallah sorunlarınızı en kısa zamnda çüzüverin... rabbim yardımcın olsun

Ben surekli dua ediyorum hersey icin allah kabul etsin bunlari nette okudum.okuyan var mi bu dualari adetler ne kadar dogru bilemiyorum

Hayirli evlilk icin

Cuma sela ezan arasi 18 cuma suresi

Birde okudugum su',dualarin kabul olmasi icin baslarken bitririrken salavat cok hayirliymis

90 gun yatsi ezandan sonra 11 salavat 41 ihlas 11 salavat

11 salavat 3 rahman 11 salavat 21 gun

Taha suresi 21 defa

Furkan suresi 74 ayet

3500 ya semiu 489 ya fettah

Ben bunlari nette okudum adetleri bu sekilde yaziyordu.

Ali imran 38 ayet

90 gün boyuncami okunmali dualar

Son düzenleme:

yarın nikahmı dedin canım yanlış anlamadım demi allhım hayırlı eylesin pişman etmesin düğün nezamn yaşadıkların seni olgunlaştırdı canım inş bundan sonra mutlu olursun bir işin sonu güzel olsun derler bundan sonra hep gül sen eşinle çocuklarınla yuvanda mutlu ol emi kuzum bende yarın kolmene başlıyorum 6 gün sonrada takibe gidecem inş yumurtam gelişir dua et bana canım dualarımdasın duyguşummm hiç bir zaman eşinn yanında kendini 2. evliliğin diye ezik hissetme sana tavsiyem kuzum sen biliyorsun açık açık yazmayacam bende sennle aynı durumdaym inş senn eşinde benm eşim kadar anlayışlı olur sana hissettrmez
kaderimz nekadarda benziyor hem hemşeriyiz hem huyumuz benziyor duygusalsın benm gibi sevince iliklerine kadar seviyorsun sende pcossun 2 evliliğini sveerek yapıyorsun kardeşmiyiz ne :1::1: ben mutluyum çok şükür tek eksiğim çocuk oda olur inş en kısa zamanda öptüm seni datlum

Seninle ilk buraya sevdiğimden ayrilmanin esigindeyken can havliyle yazdığımda tanıştık ne zor zamanlardi sonra arada başka birinin de olduğunu aldatildigimi öğrendiğim de yine en büyük destekçim sen oldun yaşadıklarini bilmeyerek ne çok isinmistim sana şu yazdiklarini okuyunca neden seni bu kadar sevdiğimi kendime yakin hissettigimi anladim Rabbim seni hep mutlu etsin hayirli olsun nikahiniz yüzünüz hep gülsün inşallah

Kızlar hiç iyi değilim:14::14::14: Ayrılığın eşiğindeyiz, neden böyle oldu hiç bilmiyorum, nolur bana dua edin de hakkımızda hayırlısı olsun:43::43::43:

Back
X