- 30 Kasım 2011
- 2.315
- 84
- 78
- Konu Sahibi huzurolsun
- #3.421
kendime nazar değdirdim herhalde
ayrıldık
canım yaa hakkında hayırlısı olsun.Barışırsınız belki...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıldık
ayrıldık
canlarım benim hepinizin ağzına yureğiıne sağlık.rabbim sizlerinde gönlünden geçen duaları hayırlısıyla kabul etsin inşallah..tez zamanda yuva kurmamızı nasip etsin hepimizin inşallah
![]()
sagol canım benim ya kız senin o kedili resmini yerim ben ne tatlı onlar öyle
Nasıl oldu canım, her şey güzel giderkenkendime nazar değdirdim herhalde
ayrıldık
zannetmiyorum barışacağımızı.. Lafını bir kere söyler çünkü. şuan sadece sinirliyim. Elim ayağım buz kesti. üzgünsem bile sinirden hissetmiyorrum. Kahvaltı yaptık birlikte. Bir sebepten kırılmıştım ona. Gider ayak dedim ki ona kalbimi kırdın. Neden diye sordu. Bende sorma sadece bil dedim. Eğer söylemezsen bir daha görüşmeyiz dedi. Benim sevgilim yabancıydı. Dilim derdimi anlatmaya yetersiz kalyor bazen. önemli değil belki ben hassasımdır dedim. Bitti dedi. Sanki bahane arıyormuşta bulmuş gibi. Bende tamam dedim. Yapcak bişi yok. Inanın onun mutluluğu için elimden gelen herşeyi yaptım. Geri dönse bile ben artık çok kırıldım. Allah'a havale.. Duaya devam inanıyorum kii beni hakettiğim gibi sevecek biri çıkacak karşıma. Beni olduğum gibi kabul eden hatalarıma eksiklerime rağmen seven herdaim yanımda olan bana şevkat gösterecek biri çıkacak karşıma..
zannetmiyorum barışacağımızı.. lafını bir kere söyler çünkü. şuan sadece sinirliyim. elim ayağım buz kesti. üzgünsem bile sinirden hissetmiyorrum. kahvaltı yaptık birlikte. bir sebepten kırılmıştım ona. gider ayak dedim ki ona kalbimi kırdın. neden diye sordu. bende sorma sadece bil dedim. eğer söylemezsen bir daha görüşmeyiz dedi. benim sevgilim yabancıydı. dilim derdimi anlatmaya yetersiz kalyor bazen. önemli değil belki ben hassasımdır dedim. bitti dedi. sanki bahane arıyormuşta bulmuş gibi. bende tamam dedim. yapcak bişi yok. inanın onun mutluluğu için elimden gelen herşeyi yaptım. geri dönse bile ben artık çok kırıldım. Allah'a havale.. Duaya devam inanıyorum kii beni hakettiğim gibi sevecek biri çıkacak karşıma. beni olduğum gibi kabul eden hatalarıma eksiklerime rağmen seven herdaim yanımda olan bana şevkat gösterecek biri çıkacak karşıma..
Nasıl oldu canım, her şey güzel giderken![]()
allah yardımcın olsun allah kimseyi sevdiginin yokluguyla sınamasın insallah barısırsınız![]()
Canım sen de benim gibi hayırlısının böyle olduğuna inan, belki de Allah bizi hayırsızlardan koruyodur ama bu kişi senin için hayırlıysa inşallah barışırsınız yine de.zannetmiyorum barışacağımızı.. lafını bir kere söyler çünkü. şuan sadece sinirliyim. elim ayağım buz kesti. üzgünsem bile sinirden hissetmiyorrum. kahvaltı yaptık birlikte. bir sebepten kırılmıştım ona. gider ayak dedim ki ona kalbimi kırdın. neden diye sordu. bende sorma sadece bil dedim. eğer söylemezsen bir daha görüşmeyiz dedi. benim sevgilim yabancıydı. dilim derdimi anlatmaya yetersiz kalyor bazen. önemli değil belki ben hassasımdır dedim. bitti dedi. sanki bahane arıyormuşta bulmuş gibi. bende tamam dedim. yapcak bişi yok. inanın onun mutluluğu için elimden gelen herşeyi yaptım. geri dönse bile ben artık çok kırıldım. Allah'a havale.. Duaya devam inanıyorum kii beni hakettiğim gibi sevecek biri çıkacak karşıma. beni olduğum gibi kabul eden hatalarıma eksiklerime rağmen seven herdaim yanımda olan bana şevkat gösterecek biri çıkacak karşıma..
Canım etkilenmemek elde değil ama inşallah ayrılık sana uğramaz hiç, hem bu dünyada hem ahirette birlikte olursunuz inşallah siz hayırlısıyla.allah yardımcın olsun allah kimseyi sevdiginin yokluguyla sınamasın insallah barısırsınızCOK ETKİLENİYORUM KIZLAR BU AYRILIK OLAYLARINDAN
zannetmiyorum barışacağımızı.. lafını bir kere söyler çünkü. şuan sadece sinirliyim. elim ayağım buz kesti. üzgünsem bile sinirden hissetmiyorrum. kahvaltı yaptık birlikte. bir sebepten kırılmıştım ona. gider ayak dedim ki ona kalbimi kırdın. neden diye sordu. bende sorma sadece bil dedim. eğer söylemezsen bir daha görüşmeyiz dedi. benim sevgilim yabancıydı. dilim derdimi anlatmaya yetersiz kalyor bazen. önemli değil belki ben hassasımdır dedim. bitti dedi. sanki bahane arıyormuşta bulmuş gibi. bende tamam dedim. yapcak bişi yok. inanın onun mutluluğu için elimden gelen herşeyi yaptım. geri dönse bile ben artık çok kırıldım. Allah'a havale.. Duaya devam inanıyorum kii beni hakettiğim gibi sevecek biri çıkacak karşıma. beni olduğum gibi kabul eden hatalarıma eksiklerime rağmen seven herdaim yanımda olan bana şevkat gösterecek biri çıkacak karşıma..
ayrıldık
canım etkilenmemek elde değil ama inşallah ayrılık sana uğramaz hiç, hem bu dünyada hem ahirette birlikte olursunuz inşallah siz hayırlısıyla.
Biz Allah tan hep hayırlısını istiyoruz, ben inanıyorum Allah ın en sonunda bizi hayırlı olana, en güzeline ulaştıracağına.