Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Canlarim ben size hayatin tadini cikarin.Kafanizi dagitin .Komik film izleyin..Sinemaya gidin diyordum,Siz aglamissiniz.:(((((((( kizlar yapmayin boyle uzulmeyin. caniniza yazik..belki daha kotu seyler yasayacaktiniz ... dua ediyoruz ins hayirlisi neyse olsun..kendinizi uzmeyin yeter artik......

:53::53::53: 4gün oldu ayrıldığım esmaa izin ver acımı yaşıyım:52:

Hem ben o kadar kötü değilim. Hatta gayet keyifliyim:16:

Analar evlatlarını kaybediyor ben bir adam kaybetmişim çok mu peh:ssz:

bende cok acı cektim cok üzüldüm keske tek ben üzülsem annem üzüntüden hasta oldu felc gecirdi simdi iyi sükür,neydi o günler,koluna kocasını takıp bana hava atanlarmı desem bayramlarda dısarı cıkmıyodum kimse beni görmesin die,ah ahhh.anne babama kendine uygunu bulur diyenlermi anladınız siz beni küçümseyenler.ama sükür mutluluga ulastım Allaha sükür Elhamdülillah ,kolay olmadı ama sükür onca seyden sonra sevdiğime kavustum.asla duadan vazgecmeyin.ben ne duadan vazgectim ne sevdigimden.Herseyden büyük Allahımız var.sizde asla vazgecmeyin canlarım.insallah hepimiz mutlu oluruz sizler bütün bu acıları unutturacak hayırlı sevip sevileceginiz esinize kavusursunuz bende sevdigimle bir ömür mutlu olurum...Allah yardımcımız olsun.iyiki varsınız.hep mutlu olun hiç üzülmeyen aglarsanızda sevinçten olsun amin:21:

sagol nazlıcım sende mutlulugu hak ediyosun insallah sende cok mutlu olursun cok iyi niyetlisin.:29:

canımm yaa inan insanı yaşadığı acı kadar etraftakii kendini bilmezlerde üzüyor. ne zor şeyler yaşamışsın. ama şimdi mutlusun. mutluluğun daim olsun inşallah:16::16:

Merhaba kızlar..
bende dualarınıza katılmak istiyorum..
Bende çok acılar çektim. İlk erkek arkadaşımla 4 yıllık bir ilişkimiz nişanlanma noktasını geldiği zaman aldatıldığımı öğrendim (rabbim beni korudu ondan şükürler olsun) çok acıda olsa bitti 1 yıl olacak unuttum çok zordu.. Şimdi ise birileri oluyor çevremde ama kimseye güvenemiyorum tam olur mu diye düşünüyorum görüşmeyi kabul ediyorum 24 saat dolmadan bitiyor.. yani ben kabul edene kadar peşimdeler tam olur diyorum ben kabul edince bahanelerle olmaz diyorlar.. güvenim kırıldı çok artık mutluluk çok uzak gibi hissediyorum çok üzülüyorum yalnız hissediyorum kendimi..
Dualar hakkında nasıl yapıyoruz yada hangi duaları okuyoruz bilgilendirirseniz çok sevinirim..

canım de diyecegimi bilemedim acaba barıstırmak için mi istek yolladı erkekmi bayanmı bu kişi.farklı bir amacı yokturdur demi yani asılma amaclı degildir demi....bence ekleme canım sonucta msjta atabilir sana.hani erkekse maksat farklıysa ekleme

Merhaba kızlar..
bende dualarınıza katılmak istiyorum..
Bende çok acılar çektim. İlk erkek arkadaşımla 4 yıllık bir ilişkimiz nişanlanma noktasını geldiği zaman aldatıldığımı öğrendim (rabbim beni korudu ondan şükürler olsun) çok acıda olsa bitti 1 yıl olacak unuttum çok zordu.. Şimdi ise birileri oluyor çevremde ama kimseye güvenemiyorum tam olur mu diye düşünüyorum görüşmeyi kabul ediyorum 24 saat dolmadan bitiyor.. yani ben kabul edene kadar peşimdeler tam olur diyorum ben kabul edince bahanelerle olmaz diyorlar.. güvenim kırıldı çok artık mutluluk çok uzak gibi hissediyorum çok üzülüyorum yalnız hissediyorum kendimi..
Dualar hakkında nasıl yapıyoruz yada hangi duaları okuyoruz bilgilendirirseniz çok sevinirim..
kızlar nasıl dua ediyorsunuz birbirniz için. birbrinizin yazdığı dualrımı tekrarlıyorsunuz bana da anlatın bendde katılayım
hosgeldiniz canlarım Allah yardımcınz olsun zor zamanlar gecirmissinz biz zaten hepimiz acı cekip dua arayıp birbirimizi burda bulduk.sizde katılın aramıza Allahın yardımıyla insallah dualarımız kabul olur hosgeldinz.yeni liste 21 de baslıyor sanırım canım ona katılırsınz kuzum
canımm yaa inan insanı yaşadığı acı kadar etraftakii kendini bilmezlerde üzüyor. ne zor şeyler yaşamışsın. ama şimdi mutlusun. mutluluğun daim olsun inşallah:16::16:
canım de diyecegimi bilemedim acaba barıstırmak için mi istek yolladı erkekmi bayanmı bu kişi.farklı bir amacı yokturdur demi yani asılma amaclı degildir demi....bence ekleme canım sonucta msjta atabilir sana.hani erkekse maksat farklıysa ekleme,bayansa ekle.bi ne diycek bak hele

Son düzenleme:
hosgeldin canım Allah yardımcın olsun zor zamanlar gecirmissin biz zaten hepimiz acı cekip dua arayıp birbirimizi burda bulduk.sende katıl aramıza Allahın yardımıyla insallah dualarımız kabul olur hosgeldin.yeni liste 21 de baslıyor sanırımcanım ona katılırsın kuzum

hoşbuldum canım çok teşekkür ederim 21 ini beklicem :)Allah herkesin gönlüne göre versin..

hosgeldiniz canlarım Allah yardımcınz olsun zor zamanlar gecirmissinz biz zaten hepimiz acı cekip dua arayıp birbirimizi burda bulduk.sizde katılın aramıza Allahın yardımıyla insallah dualarımız kabul olur hosgeldinz.yeni liste 21 de baslıyor sanırım canım ona katılırsınz kuzum

hoşbuldum canım, inşallah dualarımız kabul olur da şu kalbimin acısı geçer..

:53::53::53: 4gün oldu ayrıldığım esmaa izin ver acımı yaşıyım:52:

Hem ben o kadar kötü değilim. Hatta gayet keyifliyim:16:

Analar evlatlarını kaybediyor ben bir adam kaybetmişim çok mu peh:ssz:

giden gitmistir gittigi gun kaybetmistir.Sen daha iyilerine layiksin cnm.Emin ol.Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi..

bende cok acı cektim cok üzüldüm keske tek ben üzülsem annem üzüntüden hasta oldu felc gecirdi simdi iyi sükür,neydi o günler,koluna kocasını takıp bana hava atanlarmı desem bayramlarda dısarı cıkmıyodum kimse beni görmesin die,ah ahhh.anne babama kendine uygunu bulur diyenlermi anladınız siz beni küçümseyenler.ama sükür mutluluga ulastım Allaha sükür Elhamdülillah ,kolay olmadı ama sükür onca seyden sonra sevdiğime kavustum.asla duadan vazgecmeyin.ben ne duadan vazgectim ne sevdigimden.Herseyden büyük Allahımız var.sizde asla vazgecmeyin canlarım.insallah hepimiz mutlu oluruz sizler bütün bu acıları unutturacak hayırlı sevip sevileceginiz esinize kavusursunuz bende sevdigimle bir ömür mutlu olurum...Allah yardımcımız olsun.iyiki varsınız.hep mutlu olun hiç üzülmeyen aglarsanızda sevinçten olsun amin:21:

sagol nazlıcım sende mutlulugu hak ediyosun insallah sende cok mutlu olursun cok iyi niyetlisin.:29:

Cnm Allah razi olsun.iyiki sizleri buldum diyorum hep..sen de hep mutlu ol hep gul ins..dualarin o kadar guzel ve tevekkullu ki cnm.bizlere cok iyi ornek oldun.Allah sevdigi kuluna dert verirmis zaten

14)Pupilla34:Rabbim , senin sevdiğin, benim de sevebileceğim ve beni sevecek, ahiretimi kurtaracak, dünyamı mutlu edecek, bana senden hz peygamberden bahsedecek, bahsederken gözlerinden iki damla yaş akacak, birlikte namaz kılabileceğim, kuran okuyabileceğim, hergün birlikte sana şükredebileceğim, kıymet bilen ahlaklı, iki dünyada da yüzümü güldürebilecek, temiz kalpli, ahlaklı, karakterlerimizin uyuşacağı, ailesi aileme uygun , ailemi sevebilcek ve ailesini sevebileceğim, bir ömür boyu sevip saygı duyacağım , cömert, yakışıklı gönlüme göre bir mesleği olan , hayırlı bir eş nasip et... Ve bu ekim ayındaki atamalara hayırlı bi şekilde yerleşmek istiyorum

16)yaslikiz: Allahım verdiğin nimetlere şükür, Efendimiz s.a.v 'e salatü selamlar olsun. Yaslikiz arkadaşımızın maddi manevi sıkıntılarını gider. Onu maddi sıkıntı ile ve gönül sıkıntısı ile imtihan etme. Gönlündeki kişi hakkında hayırlı ise haklarında hayırlı olan zamanda evlenip bir ömür boyu maddi manevi ayrılık yaşamadan mutlu huzurlu sevgi aşk sadakat güven muhabbet dolu bir yuvaları olması nasibi müyesser eyle. Eğer hakkında hayırlı değilse hakkında hayırlı kıl yine tüm bu güzelleri ver Allahım. Yaslikiz arkadaşımıza yaşadığı şehirden, mahalleden, bulunduğu şehirden, okuldan sınıftan gönlüne göre hayırlı arkadaşlar ver Allahım. Sosyal anlamdaki tüm sıkıntılarını gider Allahım. Yaslikiz arkadaşımıza ders çalışma azmi isteği ve çalışmasını nasibi müyesser eyle. Ve tüm derslerini A ile geçmesini nasibi müyesser eyle. Amin.

Pupilla34, 3nokta ve yaslikiz canlar sizin dualarinizida yaptim. Rabbim kabul etsin insaAllah.

Ismi Azam, 10 Tefriciye ve 5 Ihlas okudum.

Rabbim gönlünüzden gecen dualari hayirlisiyla tez vakite kabul etsin.

Tüm s1k1ntida ve darda olan arkadaslarimi (ve beni) feraha erdirsin, yüregimize genislik versin tez zamanda insaAllah :)

13)buujuu:Bismillahirrahmanirrahim Allahım hayırlısıyla tez zamanda karşıma beni sevecek, deger verecek ekmegini, kazanan,kalbi, yüzü, huyu güzel sadık bir insan çıkar .Ya Rabbim öle bir evliligim olsunki iyiki evlenmişim dedirtsin herkes imrensin çocuklu huzurlu aşk dolu bir yuva nasip et.ben eşimi eşimde beni tıpkı hz peygamberimizin hz .haticeyi sevdigi gibi ,hz .Alinin Hz fatımayı sevdigi gibi sonsuz aşk ,baglılık ve sadakatle sevsin gönlümüz birbirine kördügüm olsun .anne olmayı nasip et buraya hayırlısıyla evlilik haberimi yazmayı kısmet et ALLAHım .Amin

14)Pupilla34:Rabbim , senin sevdiğin, benim de sevebileceğim ve beni sevecek, ahiretimi kurtaracak, dünyamı mutlu edecek, bana senden hz peygamberden bahsedecek, bahsederken gözlerinden iki damla yaş akacak, birlikte namaz kılabileceğim, kuran okuyabileceğim, hergün birlikte sana şükredebileceğim, kıymet bilen ahlaklı, iki dünyada da yüzümü güldürebilecek, temiz kalpli, ahlaklı, karakterlerimizin uyuşacağı, ailesi aileme uygun , ailemi sevebilcek ve ailesini sevebileceğim, bir ömür boyu sevip saygı duyacağım , cömert, yakışıklı gönlüme göre bir mesleği olan , hayırlı bir eş nasip et... Ve bu ekim ayındaki atamalara hayırlı bi şekilde yerleşmek istiyorum

İsmi azam ve 10 tefriciye okudum.Dualarınız kabul olsun .Mevlam gönlünüze göre versin.

$58871_1756629401144438_3435602_n.webp

:60:

erenay_ sevgilim06 elanur84 nazliesma nly26 buuju pupilla34

dualarınızı tamamladım. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin.
tez zamanda dualarınızı yaşamayı lutfeylesin inşallah.

Back
X