14)Pupilla34:Rabbim , senin sevdiğin, benim de sevebileceğim ve beni sevecek, ahiretimi kurtaracak, dünyamı mutlu edecek, bana senden hz peygamberden bahsedecek, bahsederken gözlerinden iki damla yaş akacak, birlikte namaz kılabileceğim, kuran okuyabileceğim, hergün birlikte sana şükredebileceğim, kıymet bilen ahlaklı, iki dünyada da yüzümü güldürebilecek, temiz kalpli, ahlaklı, karakterlerimizin uyuşacağı, ailesi aileme uygun , ailemi sevebilcek ve ailesini sevebileceğim, bir ömür boyu sevip saygı duyacağım , cömert, yakışıklı gönlüme göre bir mesleği olan , hayırlı bir eş nasip et... Ve bu ekim ayındaki atamalara hayırlı bi şekilde yerleşmek istiyorum
16)yaslikiz: Allahım verdiğin nimetlere şükür, Efendimiz s.a.v 'e salatü selamlar olsun. Yaslikiz arkadaşımızın maddi manevi sıkıntılarını gider. Onu maddi sıkıntı ile ve gönül sıkıntısı ile imtihan etme. Gönlündeki kişi hakkında hayırlı ise haklarında hayırlı olan zamanda evlenip bir ömür boyu maddi manevi ayrılık yaşamadan mutlu huzurlu sevgi aşk sadakat güven muhabbet dolu bir yuvaları olması nasibi müyesser eyle. Eğer hakkında hayırlı değilse hakkında hayırlı kıl yine tüm bu güzelleri ver Allahım. Yaslikiz arkadaşımıza yaşadığı şehirden, mahalleden, bulunduğu şehirden, okuldan sınıftan gönlüne göre hayırlı arkadaşlar ver Allahım. Sosyal anlamdaki tüm sıkıntılarını gider Allahım. Yaslikiz arkadaşımıza ders çalışma azmi isteği ve çalışmasını nasibi müyesser eyle. Ve tüm derslerini A ile geçmesini nasibi müyesser eyle. Amin.
Pupilla34, 3nokta ve yaslikiz canlar sizin dualarinizida yaptim. Rabbim kabul etsin insaAllah.
Ismi Azam, 10 Tefriciye ve 5 Ihlas okudum.
Rabbim gönlünüzden gecen dualari hayirlisiyla tez vakite kabul etsin.
Tüm s1k1ntida ve darda olan arkadaslarimi (ve beni) feraha erdirsin, yüregimize genislik versin tez zamanda insaAllah :)