Hayırlı eş için birlikte dua edelim

14)Pupilla34:Rabbim , senin sevdiğin, benim de sevebileceğim ve beni sevecek, ahiretimi kurtaracak, dünyamı mutlu edecek, bana senden hz peygamberden bahsedecek, bahsederken gözlerinden iki damla yaş akacak, birlikte namaz kılabileceğim, kuran okuyabileceğim, hergün birlikte sana şükredebileceğim, kıymet bilen ahlaklı, iki dünyada da yüzümü güldürebilecek, temiz kalpli, ahlaklı, karakterlerimizin uyuşacağı, ailesi aileme uygun , ailemi sevebilcek ve ailesini sevebileceğim, bir ömür boyu sevip saygı duyacağım , cömert, yakışıklı gönlüme göre bir mesleği olan , hayırlı bir eş nasip et... Ve bu ekim ayındaki atamalara hayırlı bi şekilde yerleşmek istiyorum

Canım okudum dualarını, Allah ım kabul ettiği dualardan eylesin. Amin.

Bazen kendimi çok değersiz hissediyorum, tıpkı şu an olduğu gibi :50:

:53::53::53::53: ne oldu tatlımm:44:
Bu kadar kolay vazgeçilebildiğimi görünce böyle hissettim işte :43: Ama üstesinden gelmeye çalışıyorum, inşallah başarıcam

Şu sözler nasıl da beni anlatıyo şu an, iki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze, bundandır böyle dibe vuruşumuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaslikiz ve 3nokta için de 21er ayetel kursi ve esmaul husna okudum
tum listemiz, MissCherryBlossom ve asinaz icin de birer Fatiha okuyup dua ettim.
İnş kabul olur rabbim dualarima en hayirli ve tez cevap verir inş kizlar,

benim moralim cook bozuk sinavlarim kotu geçiyor. Çarşamba ve perşembe de sinavlar var.
nolur dua edin bana bu iki sinav bari i geçsin. Iyice soguyorum hayattan. Çalışıyorum yine alamıyorum
emeklerimin karşılığını cok uzgunum bu konuda:14::14::14: artik sevdiğim bile daha az aklima gelir oldu okul beni benden alıyor:14::14:

Son düzenleme:
Bu kadar kolay vazgeçilebildiğimi görünce böyle hissettim işte :43: Ama üstesinden gelmeye çalışıyorum, inşallah başarıcam

Şu sözler nasıl da beni anlatıyo şu an, iki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze, bundandır böyle dibe vuruşumuz

üzülme demiyorum. üzülmemek imkansız ama kendini değersiz hissetme lütfen:29:

tum listemiz, MissCherryBlossom ve asinaz icin de birer Fatiha okuyup dua ettim.

benim moralim cook bozuk sinavlarim kotu geçiyor. Çarşamba ve perşembe de sinavlar var.
nolur dua edin bana bu iki sinav bari i geçsin. Iyice soguyorum hayattan. Çalışıyorum yine alamıyorum
emeklerimin karşılığını cok uzgunum bu konuda:14::14::14: artik sevdiğim bile daha az aklima gelir oldu okul beni benden alıyor:14::14:

Allah yardımcın olsun rainbytem insallah bi bakmıssın hepsinden gecmişsin.lütfen cok calıs ve gec hepsini.ben basaracagına inanıyorum.bu dönemlerde gececek inan bana.

Bazen kendimi çok değersiz hissediyorum, tıpkı şu an olduğu gibi :50:

seni cok iyi anlıyorum canım insanı böyle hissetiriyolar işte.sana bu degil aybirgenim sana seni mutlu edecek el üstünde tutacak insan lazım,seni kötü hissettirecek degil.ve yanlıs düsünüyosun sen cok degerlisin...bizim için cok degerlisin tamammı.insallah seni mutlu edecek deger verecek hayırlın en yakın zamanda cıkar.biz dualara devam edecegiz Allah Büyük.lütfen böyle düsünme.kurban olsun o senin sacının teline kız....

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 864781

:60:

erenay_ sevgilim06 elanur84 nazliesma nly26 buuju pupilla34

dualarınızı tamamladım. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin.
tez zamanda dualarınızı yaşamayı lutfeylesin inşallah.

Allah razi olsun cnm ..ins senin de ne duan varsa kabul olsun.Allah gonlune gore hayirli mutlu bir evlilik yapmayi nasip etsin ins.Amin

Kizlar tesekkur etmeyi unuttuklarim varsa Allah razi olsun hepinizden.telden giriyorum begenemiyorum mesajlarinizi.Cok saolun.Hep dualarimdasiniz.Allah hepimizin dualarini kabul eder ins.Sikintisi olanlar feraha ulasir ins.Amin..Tum liste icin Yasin ve Ismi Azam okudum.Allah kabul etsin ins..

Allah yardımcın olsun canım, dualarımızdasın, inşallah hakkında her şey daha güzele gider.
üzülme demiyorum. üzülmemek imkansız ama kendini değersiz hissetme lütfen:29:

Allah yardımcın olsun rainbytem insallah bi bakmıssın hepsinden gecmişsin.lütfen cok calıs ve gec hepsini.ben basaracagına inanıyorum.bu dönemlerde gececek inan bana.

seni cok iyi anlıyorum canım insanı böyle hissetiriyolar işte.sana bu degil aybirgenim sana seni mutlu edecek el üstünde tutacak insan lazım,seni kötü hissettirecek degil.ve yanlıs düsünüyosun sen cok degerlisin...bizim için cok degerlisin tamammı.insallah seni mutlu edecek deger verecek hayırlın en yakın zamanda cıkar.biz dualara devam edecegiz Allah Büyük.lütfen böyle düsünme.kurban olsun o senin sacının teline kız....
Çok teşekkür ederim canlarım Allah razı olsun sizden, çabuk toparlanıcam inşallah, dualarınızı eksik etmeyin:16::16::16:

Kizlar tesekkur etmeyi unuttuklarim varsa Allah razi olsun hepinizden.telden giriyorum begenemiyorum mesajlarinizi.Cok saolun.Hep dualarimdasiniz.Allah hepimizin dualarini kabul eder ins.Sikintisi olanlar feraha ulasir ins.Amin..Tum liste icin Yasin ve Ismi Azam okudum.Allah kabul etsin ins..

Senden de Allah razı olsun güzel kalpli kardeşim, Allah kabul etsin.

kızlar aranızda fetih süresiyle yapılan duayı bilen var mı? cumartesi başlanıyormuş. bir hafta hergün belli sayıda okunuyormuş. tamamı 40 oluyormuş galiba. bilen varsa nasıl olacak yazabilir mi?

Sevgili dua arkadaslarim bugunku duami da okudum siradaki arkadas icin. Yarin sira bana geliyormus o yuzden duami hatirlatmak istedim. Duam: Peygamber efendimizin (sav) ahlakiyla ahlaklanmis, Onun gibi yakisikli sevecegim sevilecegim, asik olacagim, asik olunacagim, bir omur boyu huzur icinde yasayacagimiz hayirli yuvamizi kuracagimiz, hayirli evlatlar yetistirecegimiz hayirli esimi istiyorum insallah.

kızlar aranızda fetih süresiyle yapılan duayı bilen var mı? cumartesi başlanıyormuş. bir hafta hergün belli sayıda okunuyormuş. tamamı 40 oluyormuş galiba. bilen varsa nasıl olacak yazabilir mi?

Fetih suresini okumaya Cumartesi günü başlanır.Bunun için güzelce bir abdest alın(gusul abdesti olursa daha da iyi olur.) İki rekat namaz kılın Allah rızası için.Önce 3-5 yada 7 defa “Estağfirullah” çekin.Arkasından bir salavat okuyun.Ve niyetinizi yapın.Şimdi okuma usulünü anlatacağım.

Cumartesi günü 1 defa okuyun
Pazar günü 3 defa okuyun
Pazartesi günü 5 defa okuyun
Salı günü 7 defa okuyun
Çarşamaba günü 7 defa okuyun
Perşembe günü 7 defa okuyun
Cuma günü sela okunmadan 11 defa okuyun.

Cuma günü ” Errahmanirrahim” dedikden sonra, 87 defa “YA NUR” okunur
Toplamda 41 defa okumuş oluyorsunuz.Ardından dileğinizi tüm içtenliğinizle Allah’a yalvararak isteyin.

Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yesifün. Veselâmün alel mürselin. Velhamdülillahirabbil alemin. EL FÂTİHA.

Ben okurum, inşallah 1 tane Yasin. İsmi neydi? Yiğit mi?

asinazcım çok sağol her yerde yardım ediyosun bana hakkını ödeyemem ki:16::16::16::16::16::16::16: adı ferhat :)

Estagfurullah canım, ne önemi var ki.
Eğitim deyince akan sular durur benim için. Şu an özel günümdeyim. Bitince inşallah okuyacağım.

Son kalan arkadaş şansına küs 1 hafta sonraya kaldın :( Reglim gelmeden bitireyim dedim ama son bir kişi kaldı yine. Bu arada kızlar şöyle bir göz gezdirebildim yazdıklarınıza Rabbim sıkıntısı olan herkesin sıkıntılarını gidersin inş. Dua dua dua.. Bizim silahımız bu. Bu arada vize haftasına girmek üzereyim dualarınızı bekliyorum.

Son sırada ben vardım galiba. Vallahi isabet olmuş :))
Rabbim sınavlarında yardım etsin sana.

bende cok acı cektim cok üzüldüm keske tek ben üzülsem annem üzüntüden hasta oldu felc gecirdi simdi iyi sükür,neydi o günler,koluna kocasını takıp bana hava atanlarmı desem bayramlarda dısarı cıkmıyodum kimse beni görmesin die,ah ahhh.anne babama kendine uygunu bulur diyenlermi anladınız siz beni küçümseyenler.ama sükür mutluluga ulastım Allaha sükür Elhamdülillah ,kolay olmadı ama sükür onca seyden sonra sevdiğime kavustum.asla duadan vazgecmeyin.ben ne duadan vazgectim ne sevdigimden.Herseyden büyük Allahımız var.sizde asla vazgecmeyin canlarım.insallah hepimiz mutlu oluruz sizler bütün bu acıları unutturacak hayırlı sevip sevileceginiz esinize kavusursunuz bende sevdigimle bir ömür mutlu olurum...Allah yardımcımız olsun.iyiki varsınız.hep mutlu olun hiç üzülmeyen aglarsanızda sevinçten olsun amin:21:

sagol nazlıcım sende mutlulugu hak ediyosun insallah sende cok mutlu olursun cok iyi niyetlisin.:29:

Canım benim, seni çok seviyorum. Rabbim mutluluğunu daim eylesin.

Duan için sağol canım.
Bir de, canım, sınavda stres yapıyorsan, seni olumsuz etkiliyor olabilir.
Sakin olmaya çalış ;)

Kızlar, dualarınızda bu aciz kardeşinizi de anın.

Son düzenleme:
Estagfurullah canım, ne önemi var ki.
Eğitim deyince akan sular durur benim için. Şu an özel günümdeyim. Bitince inşallah okuyacağım.

Son sırada ben vardım galiba. Vallahi isabet olmuş :))
Rabbim sınavlarında yardım etsin sana.

Canım benim, seni çok seviyorum. Rabbim mutluluğunu daim eylesin.

Duan için sağol canım.
Bir de, canım, sınavda stres yapıyorsan, seni olumsuz etkiliyor olabilir.
Sakin olmaya çalış ;)

Kızlar, dualarınızda bu aciz kardeşinizi de anın.

bende seni cok seviyorum canım arkadasım Allah razı olsun amin ecmain hepimizi mutlu eylesin insallah amin

Back
X