Hayırlı eş için birlikte dua edelim

elanur84
11)nazliesma
12)nly26-
13)buuju-
14)pupilla34-

sizinde dualarınızı okudum bitrdim arkadaşlar,, allah gönlünüzden ne geçiyorsa tez zamanda versin..

Bu kadar kolay vazgeçilebildiğimi görünce böyle hissettim işte :43: Ama üstesinden gelmeye çalışıyorum, inşallah başarıcam

Şu sözler nasıl da beni anlatıyo şu an, iki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze, bundandır böyle dibe vuruşumuz

Allah büyük Aybirgen vardır bir bildiği. O yüzden dualarında bol şükür et. Eğer evli olsaydın da senden vazgeçseydi daha zor olurdu. Allah sana en doğru zamanda en doğru kişiyi nasip etsin.

Arada girip sizi takip ediyorum aybirgen allahın sevgili kulusunuz bolbol dua ediyorsunuz ne güzel. Benim için de dua edebilrimisiniz benim tek bir ricam var.

Suskun sultan rumuzlu kulu için doğru karar vermesini nasip et. Verdiği kararlardan asla pişmanlık duymasın.

Aybirgen senin için dua edicem. Allah gönlündeki bütün kırgınlıkları gidersin en kısa zamanda seni mutlu edecek güzellikler çıkarsın. Dua ve enerjin bol olsun. Ne düşünürsün o oluyor. hep aklından şunu geçir ... ben ... kadar süre sonra hayatımın adamıyla tanışacağım ve çok güzel bir yuva kuracağım. Yüzünde gülümseme kalbindeki allah sevgisi hiç bitmesin.

Bu kadar kolay vazgeçilebildiğimi görünce böyle hissettim işte :43: Ama üstesinden gelmeye çalışıyorum, inşallah başarıcam

Şu sözler nasıl da beni anlatıyo şu an, iki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze, bundandır böyle dibe vuruşumuz

canımm neler yaşadığını tam olarak bilmesem de bir çok erkek vefasız emek veriyoruz her türlü dertlerini çekiyoruz ufacık mutlulukları bize çok görüyorlar.. Bende çok ağır şeyler yaşadım düşün ki psikoljik terapiyle kendime geldim off çok zordu..
ben atlattım inşallah sende üstesinden en kısa zamanda gelirsin.
bu yanlış insanlar bizim bütün hayatımız etkileyip gidip mutlu oluyorlar ama bizler şükür ki duanın gücüne inanıyoruz senin için çok dua edicem. Allah hepimizin karşısına doğru insanı çıkarsın yanlış yapmaktan korusun..

selam canım adet olduysan kuzum adet döneminde okuyabilecegin duaları okuyabilirsin canım salavat esmaül hüsnalardan okuyabilirsin okuyamadıgın kızlar için canım ben öyle yapmıstım böylece dualarında birikmez...

tamam o zaman okuyabilirim ama listeden çok anlayamıyorum yanında tarih yazıyor ama herkese okuyoruz sanırım ? şimdi ben kime ne okuyacağım bana yardımcı olursan sevinirim canım :26:

tamam o zaman okuyabilirim ama listeden çok anlayamıyorum yanında tarih yazıyor ama herkese okuyoruz sanırım ? şimdi ben kime ne okuyacağım bana yardımcı olursan sevinirim canım :26:

canım o tarihte o kişiye okuyoruz yani ama sen istersen daha önce okuyabiliriz yani o tarihten önce o kişininkini,yada isin cıkarsa sonra okuyabilirsin önemli olan listedeki herkese ayrı ayrı dualarını okumak.

Allah büyük Aybirgen vardır bir bildiği. O yüzden dualarında bol şükür et. Eğer evli olsaydın da senden vazgeçseydi daha zor olurdu. Allah sana en doğru zamanda en doğru kişiyi nasip etsin.

Arada girip sizi takip ediyorum aybirgen allahın sevgili kulusunuz bolbol dua ediyorsunuz ne güzel. Benim için de dua edebilrimisiniz benim tek bir ricam var.

Suskun sultan rumuzlu kulu için doğru karar vermesini nasip et. Verdiği kararlardan asla pişmanlık duymasın.

Aybirgen senin için dua edicem. Allah gönlündeki bütün kırgınlıkları gidersin en kısa zamanda seni mutlu edecek güzellikler çıkarsın. Dua ve enerjin bol olsun. Ne düşünürsün o oluyor. hep aklından şunu geçir ... ben ... kadar süre sonra hayatımın adamıyla tanışacağım ve çok güzel bir yuva kuracağım. Yüzünde gülümseme kalbindeki allah sevgisi hiç bitmesin.

canımm neler yaşadığını tam olarak bilmesem de bir çok erkek vefasız emek veriyoruz her türlü dertlerini çekiyoruz ufacık mutlulukları bize çok görüyorlar.. Bende çok ağır şeyler yaşadım düşün ki psikoljik terapiyle kendime geldim off çok zordu..
ben atlattım inşallah sende üstesinden en kısa zamanda gelirsin.
bu yanlış insanlar bizim bütün hayatımız etkileyip gidip mutlu oluyorlar ama bizler şükür ki duanın gücüne inanıyoruz senin için çok dua edicem. Allah hepimizin karşısına doğru insanı çıkarsın yanlış yapmaktan korusun..

Allah razı olsun güzel yürekli kardeşlerim, dualarda buluşalım, sizin gibi temiz yürekli kardeşlerimin dualarının kabul olucana yürekten inanıyorum ben, ben de sizler için dua edicem:16::16::16:

Sevgili dua arkadaslarim bugunku duami da okudum siradaki arkadas icin. Yarin sira bana geliyormus o yuzden duami hatirlatmak istedim. Duam: Peygamber efendimizin (sav) ahlakiyla ahlaklanmis, Onun gibi yakisikli sevecegim sevilecegim, asik olacagim, asik olunacagim, bir omur boyu huzur icinde yasayacagimiz hayirli yuvamizi kuracagimiz, hayirli evlatlar yetistirecegimiz hayirli esimi istiyorum insallah.
Canım dualarını okudum, Allah ım kabul etsin inşallah. Amin.

Arkadaşlar listeyi 21 inde yenileyecez demiştiniz.
Ben arapça ve türkçe dularımı vereyim mi ?

Son düzenleme:
Arkadaşar hani liste nerde?Ve kime nezaman okuyoruz,yukardakini de anlamadım.

kızlar dün ikindiden beri hayatım çok hareketlendi. Türkiye'den misafirlerim geldi. Onlarla ilgileniyorum. Hiç birşey okuyamadım. Buradaki mesajlara dahi bakamadım. ayrıca dün erkek arkadaşım aradı konuşmak istediğini söyledi. buluştuk. arkadaş kalmak istediğini söyledi. arada nefret dargınlık olmasın dedi. eyvallah dedim. hayırlısı olsun. zaten o gün ona olan hislerimin hepsi kalbimden aktı gitti. demekkii böylesi hayırlıymış. üzülmedim nedense.. kalbimi kırdı bazı şeyler hepsi bu. arada çay kahve içeriz. hal hatır sorarız. bir derdimiz sıkıntımız olursa birbirimize destek oluruz. hepsi bu işte. kendi elleriyle öldürdü kalbimdeki sevgisini.

AllahaSukur_Elhamdulillah duayı bulmuşsun. çok teşekkür ederim:16::16::16:

kızlar dün ikindiden beri hayatım çok hareketlendi. Türkiye'den misafirlerim geldi. Onlarla ilgileniyorum. Hiç birşey okuyamadım. Buradaki mesajlara dahi bakamadım. Ayrıca dün erkek arkadaşım aradı konuşmak istediğini söyledi. Buluştuk. Arkadaş kalmak istediğini söyledi. Arada nefret dargınlık olmasın dedi. Eyvallah dedim. Hayırlısı olsun. Zaten o gün ona olan hislerimin hepsi kalbimden aktı gitti. Demekkii böylesi hayırlıymış. üzülmedim nedense.. Kalbimi kırdı bazı şeyler hepsi bu. Arada çay kahve içeriz. Hal hatır sorarız. Bir derdimiz sıkıntımız olursa birbirimize destek oluruz. Hepsi bu işte. Kendi elleriyle öldürdü kalbimdeki sevgisini.

allahasukur_elhamdulillah duayı bulmuşsun. çok teşekkür ederim:16::16::16:

bişey degil canım ne demek.bu arada arkadas kalmak zor bence hakkında hayırlısı olsun ve gönül derdine rabbim derman versin

bişey degil canım ne demek.bu arada arkadas kalmak zor bence hakkında hayırlısı olsun ve gönül derdine rabbim derman versin

başarabiliriz gibi.. çünkü hayatımdan çıkmasını istemiyorum ancak onu artık bir sevgili gibi de sevemiyorum. çok kırıldım. zaten bir hafta sonra tr.ye gideceğim. 15gün yokum. daha da mesafe girer aramıza. iyice alışırız arkadaşlığa. seviyorum ama kırgınlığım sevgimin önüne geçti. nasıl anlatıyım kii. demek ki hayır değilmiş benim için. yeni prensimi bekliyorum:60: :60: :60:

başarabiliriz gibi.. çünkü hayatımdan çıkmasını istemiyorum ancak onu artık bir sevgili gibi de sevemiyorum. çok kırıldım. zaten bir hafta sonra tr.ye gideceğim. 15gün yokum. daha da mesafe girer aramıza. iyice alışırız arkadaşlığa. seviyorum ama kırgınlığım sevgimin önüne geçti. nasıl anlatıyım kii. demek ki hayır değilmiş benim için. yeni prensimi bekliyorum:60: :60: :60:

Senin adina cok sevindim cnm.Zaten duanda hayirli ise olsun demistin.demekki hayirli deilmiski olmamis.konusmanizda cok iyi olmus .icinde bir pismanlik falan olmaz ilerde.kimsenin ahi kimse de kalmaz.. kin kotu bisey.mecbur kalmadikca gorusmezseniz iyi olur bence de bu durumda..Allah'a emanet ol..

Senin adina cok sevindim cnm.Zaten duanda hayirli ise olsun demistin.demekki hayirli deilmiski olmamis.konusmanizda cok iyi olmus .icinde bir pismanlik falan olmaz ilerde.kimsenin ahi kimse de kalmaz.. kin kotu bisey.mecbur kalmadikca gorusmezseniz iyi olur bence de bu durumda..Allah'a emanet ol..

canım benim yaa açıkcası arkadaş kalalım diye araması bile beni şaşırttı. hiç ondan beklenmeyecek bir hareket. bir de önce o söyledi düşüncesini. bende şuan bilmiyorum arkadaş mı kalırız ne oluruz. dedim. sonra başka şeyler konuştuk. o anlatıyor ben düşünüyorum:) dedim haklısın arkadaş kalmak en iyisi. gözleri doldu öyle diyince.. sonuçta beni hayatında hiç istemese o gün bitti git dedi. sonra arayıpta hadi konuşalım demezdi. hayır olsun ne diyim.

canım benim yaa açıkcası arkadaş kalalım diye araması bile beni şaşırttı. hiç ondan beklenmeyecek bir hareket. bir de önce o söyledi düşüncesini. bende şuan bilmiyorum arkadaş mı kalırız ne oluruz. dedim. sonra başka şeyler konuştuk. o anlatıyor ben düşünüyorum:) dedim haklısın arkadaş kalmak en iyisi. gözleri doldu öyle diyince.. sonuçta beni hayatında hiç istemese o gün bitti git dedi. sonra arayıpta hadi konuşalım demezdi. hayır olsun ne diyim.

ins canim hakkinda hayirlisi olur.Hayirliysa olsun deilse olmasin..Rabbi yessir velatuassir rabbi temim bil hayr.bu duayi 100 kere falan oku cnm.dua et.bakalim hayirlisi olsun ins.

Arkadaşlar listeye adımı alın.

Arapça dilek duam:Nihat Hatiboğlu Hoca evlilik duası olarak belirtmiş..

Allahümme ya mufettihal ebvab iftah lena hayral bab..

Türkçe anlamı.''Ey kapıları açan Allah'ım .Bana hayırlı kapılar aç.''

Türkçe duam:

Yüce Rabbim....Tulipa'ya ruh ve beden gücü ver.Tahammül ver....

Çalışma azmi,insanlarla başedebilme ve geçinme gücü ver.Kötü niyetli insanların şerrinden koru.Heryerde iyi insanlarla karşılaştır.Onu sevilen,sözü geçen bir insan kıl.Hayırlı,vefalı,güvenli arkadaşlar,dostlar nasib et.Yalnızlıktan koru....Aile ortamına sevgi,bağlılık,vefa ve maneviyat ver....
İş ve kalacak yer konusunda neresi hayırlı ve güzel olacaksa orayı kalbine ilham et ve orayı nasib et.....

Yaşama sevince ver.Bütün olumsuzlukları unuttur.Depresyondan kurtar,ruh beden sağlığını her daim genç ve güzel kıl. Nasip olursa yaşlılığında sağlıklı kıl...

İbadet etme isteği ver ve nasib et.sana yakınlaştır,günahlardan koru,ölürken imanlı gitmeyi nasib et.....

Sevilen hayırlı olacaksa eğer tez vakitte hayırlısıyla kavuştur.Nasib olmayacaksa eğer sevileni unuttur.Daha güzelini tez vakitte hayırla gönder.En çabuk vakitte ömür boyu sevip sevileceğim ,güzel geçecek hayırlı,vefalı bir evilik nasib et.Hayırlı evlatlar ver..
...Tüm acı çekmiş ve yaşını almış bayanlara tez vakitte hayırlı evlilikler ver..

Son düzenleme:

Sıradakiiii :)) evet böyle bakman hoşuma gitti.. takıntılı olmamak doğru zamanda vazgeçmeyi bilmekte önemli bu hayatta... Daha iyisi gelsin inşallah amin....

Back
X