Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Aynen kuzum amin katılıyorum:46: umarim kiymetimizi bilirler. Ben zaten sevince bayaa sevdigim ve kiyamadigim icin umarim
Kiymet bilecek bi insanla karşılaşırım bakalim.
bu arada tayinin de hayırlı olsun kuzucukk. Adim adim mutluluğa:16::16:

benim yarın sinavim var, butun dua kardeslerimden dua istiyorum:26:
hepinizi cok seviyorum. Hayirli ggelişmeler olursa yazin paylaşın bizle topigi yalniz birakmayin:16:

sinavinda basarilar canim insaAllah Allahin izniyle diledigin sonucu alirsin.

bende öyleyim sevince cok pis baglanıyorum sevdigime.kıymet verenlerde üzülüyo hep:2:insallah üzülmeyiz:2:cok sagol gülüm insallah iyi olur.bende sıkıntılıyım biraz maddi acıdan ceyiz alamıyorum:26:para yok:26::30:strese girdim yada bunalıma girmeye basladım:26:kira tuttuk 700 150 de aidat 850 elektrik su nasıl gecincez bilmiyom uygun evde bulamadım büyük sehir böyleymiş demek:30:düsünmekten basıma agrılar girdi.benimkide bunalıma girdi.Allah yardımcımız olsun.yarın tasınyom bende.sınavın insallah cok güzel gecer Allah yardımcın olsun tatalı uykular gülüm:54:

Allah yardimciniz olsun canim. Hayirlisiyla kurursiniz insAllah Allahin izniyle yuvanizi.
Benim ceyizlerimde öyle bos bos bekliyo :14:

günaydın hayırlı haftalar kızlar.:31:

ben tulipa nın önerisi üzerine çıktı aldım.abdest alır almaz okuyacağım inşallah.hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

sinavinda basarilar canim insaallah allahin izniyle diledigin sonucu alirsin.

Allah yardimciniz olsun canim. Hayirlisiyla kurursiniz insallah allahin izniyle yuvanizi.
Benim ceyizlerimde öyle bos bos bekliyo :14:

cok sagol pamuk helvam insallah :21:insallah sende mutlu mesut yuvanı düzeceksin hayırlı esinle insallah :21:bendede daha ceyiz yok:17:mutluluk huzur olsunda gerisi bos:16:allah hepimizi mutlu huzurlu eylesin pişmancalık vermesin amin

cok sagol pamuk helvam insallah :21:insallah sende mutlu mesut yuvanı düzeceksin hayırlı esinle insallah :21:bendede daha ceyiz yok:17:mutluluk huzur olsunda gerisi bos:16:allah hepimizi mutlu huzurlu eylesin pişmancalık vermesin amin

amin canim insAllah.
Rabbim yuva kurana yardimci olur.
Evet Dügündü, Evdi falan bunlar okadarda önemli degil huzur ve mutluluk olmadiktan sonra. Rabbim huzurlu, mutlu ve hayirli yuvalar kurmayi nasip etsin hepimize.

Cnm ceyizi falan hic dert etme.Zaten herseyi tastamam Aldim desen bile mutlaka eksiklerin cikar.Bir de insanoglu mesala bur bardak alsak daha sonra baska yerde daha guzelini gorsek onceki aldogimizin gozumuzde Hic degerini kalmaz.Allah yardimcin olsun.Allah saglik huzur mutluluk versin...

Dualarinizi yaptim canlarim.Rabbim bu guzel dualarinizi tez kabul edip yuzunuzu guldursun :) Hakkinizda hayirli olup mutlu huzurlu sizi cok seven kiymetinizi bilen es nasip etsin.Gonlunuze gore es versin insallah :)

Cnm duani okudum .Allah Kabul etsin INS.Rabbim hayirli mutlu evlilik yapmani nasip eder INS.
Tum liste icin Yasin ve Ismi Azam okudum.Allah Kabul etsin INS

Dualarinizi yaptim canlarim.Rabbim bu guzel dualarinizi tez kabul edip yuzunuzu guldursun :) Hakkinizda hayirli olup mutlu huzurlu sizi cok seven kiymetinizi bilen es nasip etsin.Gonlunuze gore es versin insallah :)

Allah razi olsun cnm.Ettigin dualar Kat kat sana donsun.Rabbim seninde gönlüne göre versin.Rabbim hepimizin dualarımızı kabul etsin ins. mutlu yuva kurmak nasip olur ins hepimize.Amin

Cnm ceyizi falan hic dert etme.Zaten herseyi tastamam Aldim desen bile mutlaka eksiklerin cikar.Bir de insanoglu mesala bur bardak alsak daha sonra baska yerde daha guzelini gorsek onceki aldogimizin gozumuzde Hic degerini kalmaz.Allah yardimcin olsun.Allah saglik huzur mutluluk versin...

Haklisin canim eksik zaten bitmiyo borclar azaldikca alirim insallah.huzur olsunda.amin.cok sagol gulum Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin insallah evlilik mujdeleri pes pese gelsinnnnnn amin

Haklisin pamuk helvam huzur olsunda gerisi bos.insallah o ceyizlerini kocisinle evinize tasirsiniz en yakin zamanda:-)

Allah kabul etsin sevgilim06 Allah dualarini kabul etsin amin

11)Aybirgen:Allah'ım Aybirgenin günahlarını bağışla, hatalarını, kusurlarını affeyle, onu sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle. Senin sevdiklerini sevebilmesini ve senin sevdiklerin tarafından sevilebilmesini nasip et. Onun karşısına en hayırlı zamanda onun için en hayırlı olan kimseyi çıkar, Allah ım bu kimse öncelikle senin sevdiğin, razı olduğun bir kişi olsun, namazını kılan, merhametli, dürüst, sadık, sağlam karakterli, mütevazi, aybirgenle her yönden çok uyumlu olacak ve onu çok sevecek, aybirgenin de çok seveceği, ailelerinin de birbirini çok seveceği, aybirgenin gönül rahatlığıyla evet diyebileceği, içine sinebilecek bir kişi olsun. Bu kişiyle en yakın, en hayırlı zamanda yollarını kesiştir Yüce Rabbim, evlilik yolunda harama girmeden kolaylıklar içerisinde ilerleyebilmelerini, hayırlı bir evlilik yapabilmelerini ve hayırlı evlatlar sahibi olabilmelerini nasip eyle, Allah ım hepimize dünyada da iyilik ve güzellik ver, ahirette de iyilik ve güzellik ver. Sen dilediğinde 'Ol' dersin olur, Allah'ım 'Ol' de ve hem bu dünyamız hem de ahiretimiz daha güzel olsun Yüce Rabbim. Amin amin amin.

canim senin icin 1 Yasin, 1 Fatiha, 3 Ihlas okudum RAbbim kabul etsin.

Cnm duani okudum .Allah Kabul etsin INS.Rabbim hayirli mutlu evlilik yapmani nasip eder INS.
Tum liste icin Yasin ve Ismi Azam okudum.Allah Kabul etsin INS
Allah razı olsun canlarım hepinizden :16::16::16: Aslında kapanabilmeyi de çok istiyorum bu aralar ama şu an bu fikir biraz ağır geliyo galiba, inşallah Allahım tez zamanda nasip eder hayırlısıyla, bana bunun için de dua edebilirseniz mutlu olurum, Allahım hepimize kulluğumuzu layıkıyla yapabilmeyi nasip etsin. Aminn.

kızlar regl oldugum için henüz tamamlayamadım duayı inşallah bitircem.ben eski sevgilimi çok özlüyorum kalbim ondan başkasını istemiyor hayırlısıyla tekrar biraraya gelmemiz hayırlı yuva kurmamız için dua istiyorum .imkansızı olduran RABBİM inşallah hayırlısıyla kavuştursun bizi şuan yazarken bile aglıyorum nolur dua edin.

kızlar dualarınızı okudum allah kabul etsın ınsallah :D
kızlar ben bıse yaptım benımkını baska face ve tlfdan denedım buda dustu tabı ,sora acıkladım,bana demezmı evlendıkten sora boyle oyunlarmı yapcan dıye:44: anlıyacagınız ıyıce kotuye gıttı belkıde bıtttı :14: hayalkırıklıgıyla moral bozuklugu ıcındeyım rabbım hayırlısını versın

kızlar ben bıse yaptım benımkını baska face ve tlfdan denedım buda dustu tabı ,sora acıkladım,bana demezmı evlendıkten sora boyle oyunlarmı yapcan dıye:44: anlıyacagınız ıyıce kotuye gıttı belkıde bıtttı :14: hayalkırıklıgıyla moral bozuklugu ıcındeyım rabbım hayırlısını versın
canım madem aciklayacaktin keşke hic yapmasaydin. Bu tarz şeylerde, sonucuna katlanilacaksa yapilanin, denenmesi taraftariyim.
Yaptin, adam düştü, sonra sen tutustun bitiyor diye:20: bi de böyleleri evlenince de yapcan, ben senin olduğunu biliyordum vs
diyerek üste çıkıyor. Ben bu erkek milletine gram güvenmiyorum. :19:
Direkt düşmesi hic hos degil bence. Bu aklinda bi soru işareti olarak kalsın derim.
annenin istememesinde bi Hayır da olabilir.buyuk ihtimal duymak istemediğin şeyleri söyledim ama bu işler aceleye gelmez ve bazi şeyler affedilmez.
Insallah hakkında ne hayırlı ise o olsun.

Son düzenleme:
kızlar regl oldugum için henüz tamamlayamadım duayı inşallah bitircem.ben eski sevgilimi çok özlüyorum kalbim ondan başkasını istemiyor hayırlısıyla tekrar biraraya gelmemiz hayırlı yuva kurmamız için dua istiyorum .imkansızı olduran RABBİM inşallah hayırlısıyla kavuştursun bizi şuan yazarken bile aglıyorum nolur dua edin.
anlıyorum ben seni bujuu. Ben de kac aydır suruncemedeyim. Bugün gene icim koptu cok özledim ya,
bir daha görmek dahi nasip olmadi. Bir kez konusamadik, icimden hic çıkmıyor.
Cok üzülüyorum, geçmesini bekliyorum geçmiyor. O ise benden bihaber, kendi derdinde, kendi dünyasında. Adimi bile unutmustur napsin ki.
cok sert reddedildim su tez canli oluşum yüzünden.:22::22:
zaten yaşayan ölü bir öğrenci modundayim. Kendi kendimin yükü omuzlarima ağır, bir de gönül derdim var, yere göğe sigamiyorum bazen.
Rabbim hepimize yardim etsin. O ol derse olur, inş gönlümüzdeki hakkimizda hayırlı olur aminnnnn:nazar::nazar:

Cnm okuyunca üzüldüm..ve sinirlendim .Denemen iyi olmuş ama... İliskinizin adini koymusmuydunuz canim..soz Nisan gibi sonuçta evlilik niyetiyle görüştüğün birisi...Senin guvenini kıracak bir davranışı Neden yaptı.Yapmamalıydı ..Belki dalgasına mı yapacaktı o da.Bilemeyiz.İns en doğru kararı vermende Rabbim yardımcı olur...
Belki de hakkında hayırlı olan bir kisi deil karşındaki..erkekler kendilerini çok farklı tanitabilyor.. hakkinda Kim hayirliysa onunla evlenmek nasip olur ins cnm.Biz dua ediyoruz eğer iliskiniz olumsuza giderse bunda bizim bilmediğimiz bir hayır vardır.Senin icin Dua ettim cnm.Rabbi yessir velatuassir duasını okudum.sende bol bol oku Allah yardımcın olsun..Üzülme cnm her serde bir hayır vardır..

Canım üzülme bunda da bi hayır vardır muhakkak, inşallah hakkında hayırlı olan neyse o şekilde sonuçlanır senin durumunda, Allah ım yar ve yardımcın olsun:29:

Canım o kişi senin için hayırlıysa inşallah yeniden başlar ve evlilikle sonuçlandırırsınız tez zamanda, eğer hayırsızsa da Allahım aklından gönlünden onu silsin ve kalbine senin için hayırlı olacak kişinin sevgisini versin. Amin.

Back
X