- Konu Sahibi huzurolsun
- #4.021
dua okuyan bütün arkadaslarımdan Allah razı olsun Allah sizlerinde dualarınızı kabul eylesin amin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kuzum amin katılıyorumumarim kiymetimizi bilirler. Ben zaten sevince bayaa sevdigim ve kiyamadigim icin umarim
Kiymet bilecek bi insanla karşılaşırım bakalim.
bu arada tayinin de hayırlı olsun kuzucukk. Adim adim mutluluğa
benim yarın sinavim var, butun dua kardeslerimden dua istiyorum:26:
hepinizi cok seviyorum. Hayirli ggelişmeler olursa yazin paylaşın bizle topigi yalniz birakmayin![]()
bende öyleyim sevince cok pis baglanıyorum sevdigime.kıymet verenlerde üzülüyo hep:2:insallah üzülmeyiz:2:cok sagol gülüm insallah iyi olur.bende sıkıntılıyım biraz maddi acıdan ceyiz alamıyorum:26ara yok:26:
strese girdim yada bunalıma girmeye basladım:26:kira tuttuk 700 150 de aidat 850 elektrik su nasıl gecincez bilmiyom uygun evde bulamadım büyük sehir böyleymiş demek
düsünmekten basıma agrılar girdi.benimkide bunalıma girdi.Allah yardımcımız olsun.yarın tasınyom bende.sınavın insallah cok güzel gecer Allah yardımcın olsun tatalı uykular gülüm
![]()
sinavinda basarilar canim insaallah allahin izniyle diledigin sonucu alirsin.
Allah yardimciniz olsun canim. Hayirlisiyla kurursiniz insallah allahin izniyle yuvanizi.
Benim ceyizlerimde öyle bos bos bekliyo![]()
günaydın hayırlı haftalar kızlar.
Ben [ı]tulipa[/ı] nın önerisi üzerine çıktı aldım.abdest alır almaz okuyacağım inşallah.hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
cok sagol pamuk helvam insallahinsallah sende mutlu mesut yuvanı düzeceksin hayırlı esinle insallah
bendede daha ceyiz yok
mutluluk huzur olsunda gerisi bos
allah hepimizi mutlu huzurlu eylesin pişmancalık vermesin amin
cok sagol pamuk helvam insallahinsallah sende mutlu mesut yuvanı düzeceksin hayırlı esinle insallah
bendede daha ceyiz yok
mutluluk huzur olsunda gerisi bos
allah hepimizi mutlu huzurlu eylesin pişmancalık vermesin amin
günaydın hayırlı haftalar kızlar.
ben tulipa nın önerisi üzerine çıktı aldım.abdest alır almaz okuyacağım inşallah.hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Dualarinizi yaptim canlarim.Rabbim bu guzel dualarinizi tez kabul edip yuzunuzu guldursun :) Hakkinizda hayirli olup mutlu huzurlu sizi cok seven kiymetinizi bilen es nasip etsin.Gonlunuze gore es versin insallah :)
Dualarinizi yaptim canlarim.Rabbim bu guzel dualarinizi tez kabul edip yuzunuzu guldursun :) Hakkinizda hayirli olup mutlu huzurlu sizi cok seven kiymetinizi bilen es nasip etsin.Gonlunuze gore es versin insallah :)
Cnm ceyizi falan hic dert etme.Zaten herseyi tastamam Aldim desen bile mutlaka eksiklerin cikar.Bir de insanoglu mesala bur bardak alsak daha sonra baska yerde daha guzelini gorsek onceki aldogimizin gozumuzde Hic degerini kalmaz.Allah yardimcin olsun.Allah saglik huzur mutluluk versin...
11)Aybirgen:Allah'ım Aybirgenin günahlarını bağışla, hatalarını, kusurlarını affeyle, onu sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle. Senin sevdiklerini sevebilmesini ve senin sevdiklerin tarafından sevilebilmesini nasip et. Onun karşısına en hayırlı zamanda onun için en hayırlı olan kimseyi çıkar, Allah ım bu kimse öncelikle senin sevdiğin, razı olduğun bir kişi olsun, namazını kılan, merhametli, dürüst, sadık, sağlam karakterli, mütevazi, aybirgenle her yönden çok uyumlu olacak ve onu çok sevecek, aybirgenin de çok seveceği, ailelerinin de birbirini çok seveceği, aybirgenin gönül rahatlığıyla evet diyebileceği, içine sinebilecek bir kişi olsun. Bu kişiyle en yakın, en hayırlı zamanda yollarını kesiştir Yüce Rabbim, evlilik yolunda harama girmeden kolaylıklar içerisinde ilerleyebilmelerini, hayırlı bir evlilik yapabilmelerini ve hayırlı evlatlar sahibi olabilmelerini nasip eyle, Allah ım hepimize dünyada da iyilik ve güzellik ver, ahirette de iyilik ve güzellik ver. Sen dilediğinde 'Ol' dersin olur, Allah'ım 'Ol' de ve hem bu dünyamız hem de ahiretimiz daha güzel olsun Yüce Rabbim. Amin amin amin.
canim senin icin 1 Yasin, 1 Fatiha, 3 Ihlas okudum RAbbim kabul etsin.
Allah razı olsun canlarım hepinizdenCnm duani okudum .Allah Kabul etsin INS.Rabbim hayirli mutlu evlilik yapmani nasip eder INS.
Tum liste icin Yasin ve Ismi Azam okudum.Allah Kabul etsin INS
canım madem aciklayacaktin keşke hic yapmasaydin. Bu tarz şeylerde, sonucuna katlanilacaksa yapilanin, denenmesi taraftariyim.kızlar dualarınızı okudum allah kabul etsın ınsallah![]()
kızlar ben bıse yaptım benımkını baska face ve tlfdan denedım buda dustu tabı ,sora acıkladım,bana demezmı evlendıkten sora boyle oyunlarmı yapcan dıye:44: anlıyacagınız ıyıce kotuye gıttı belkıde bıtttıhayalkırıklıgıyla moral bozuklugu ıcındeyım rabbım hayırlısını versın
anlıyorum ben seni bujuu. Ben de kac aydır suruncemedeyim. Bugün gene icim koptu cok özledim ya,kızlar regl oldugum için henüz tamamlayamadım duayı inşallah bitircem.ben eski sevgilimi çok özlüyorum kalbim ondan başkasını istemiyor hayırlısıyla tekrar biraraya gelmemiz hayırlı yuva kurmamız için dua istiyorum .imkansızı olduran RABBİM inşallah hayırlısıyla kavuştursun bizi şuan yazarken bile aglıyorum nolur dua edin.
kızlar dualarınızı okudum allah kabul etsın ınsallah![]()
kızlar ben bıse yaptım benımkını baska face ve tlfdan denedım buda dustu tabı ,sora acıkladım,bana demezmı evlendıkten sora boyle oyunlarmı yapcan dıye:44: anlıyacagınız ıyıce kotuye gıttı belkıde bıtttıhayalkırıklıgıyla moral bozuklugu ıcındeyım rabbım hayırlısını versın
Canım üzülme bunda da bi hayır vardır muhakkak, inşallah hakkında hayırlı olan neyse o şekilde sonuçlanır senin durumunda, Allah ım yar ve yardımcın olsunkızlar dualarınızı okudum allah kabul etsın ınsallah![]()
Canım o kişi senin için hayırlıysa inşallah yeniden başlar ve evlilikle sonuçlandırırsınız tez zamanda, eğer hayırsızsa da Allahım aklından gönlünden onu silsin ve kalbine senin için hayırlı olacak kişinin sevgisini versin. Amin.kızlar regl oldugum için henüz tamamlayamadım duayı inşallah bitircem.ben eski sevgilimi çok özlüyorum kalbim ondan başkasını istemiyor hayırlısıyla tekrar biraraya gelmemiz hayırlı yuva kurmamız için dua istiyorum .imkansızı olduran RABBİM inşallah hayırlısıyla kavuştursun bizi şuan yazarken bile aglıyorum nolur dua edin.