Hayırlı eş için birlikte dua edelim

YENİ LİSTEMİZ

1)Gabiya-10 Aralık salı
2)Redroseee-11Aralık çarşamba
3)Tanemmmmm-12 Aralık perşembe
4)Aybirgen-13 Aralık cuma
5)Nazliesma-14 Aralık cumartesi
6)Buuju-15 Aralık pazar
7)Suskun_sultan-16 Aralık pazartesi
8)pamuk_helva (Neslihan) -17 Aralık salı
9)3nokta-18 Aralık çarşamba
10)Jeddy-19 Aralık perşembe
11)BizimdeBebisimizOlsun(duygu)-20 Aralık cuma

12)Rainbyte- 21 aralik
13)Zerenteacher (Aslı) 22 Aralık

Eranay cnm duani okudum.Rabbim kabul etsin INS.Allah gonlune gore yuzunun gulecegi bir evlilik yapmayi nasip eder INS..

Nar cicek arkadasım senin icinde dua ettim.Allah ne duan varsa kabul etsin ins..Âmin

Bu ara benim de morelim bozuk..Rabbim bizlere hayırlı kapılar kurtuluş yolları acsın..İns korktuklarımız basımıza gelmez.Yuzumuzun gulecegi seyler olur.cok cok cook dua edelim .Rabbim bize dayanma gucu versin sabir versin INS.Sonumuz aydinlik olur INS.Rabbim bizler perisan etmesin caresiz durumda birakmasin.Amin..

Bu ara benim de morelim bozuk..Rabbim bizlere hayırlı kapılar kurtuluş yolları acsın..İns korktuklarımız basımıza gelmez.Yuzumuzun gulecegi seyler olur.cok cok cook dua edelim .Rabbim bize dayanma gucu versin sabir versin INS.Sonumuz aydinlik olur INS.Rabbim bizler perisan etmesin caresiz durumda birakmasin.Amin..

Rabbin en yakın zamanda iç huzu versin inşallah arkadaşım hayırlı kapıları en yakında karşına çkıarıversin, ne güzel dualarla bekliyoruz bak bu ayrıcalık bence bizim için bazen bunun farkına varmadan şeytana uyuveriyoruz ama çok şükür ki tek dayanağımız bizi herkesten çok seven rabbimiz o yüzden ona emanetiz, bundan büyük özgüvenmi olur demi ama :) çok şükürrr

Rabbin en yakın zamanda iç huzu versin inşallah arkadaşım hayırlı kapıları en yakında karşına çkıarıversin, ne güzel dualarla bekliyoruz bak bu ayrıcalık bence bizim için bazen bunun farkına varmadan şeytana uyuveriyoruz ama çok şükür ki tek dayanağımız bizi herkesten çok seven rabbimiz o yüzden ona emanetiz, bundan büyük özgüvenmi olur demi ama :) çok şükürrr

Çok saol cnm.Allah razı olsun senden de.çok güzel yazmissin..Rabbim bize güç ve sabır versin ins...Dua ettikçe kendime geliyorum..

Çok saol cnm.Allah razı olsun senden de.çok güzel yazmissin..Rabbim bize güç ve sabır versin ins...Dua ettikçe kendime geliyorum..

Allah hepimize hayırlı kapılar açsın canım inşallah tez vakitte, benim de canım çok sıkkın, ümitsizliğe kapıldığım çok oluyor ama sabrediyorum elbet güzel günlerde gelecek ki şu halimize de çok şükür, sağlık olduktan sonra herşey olur:)

YENİ LİSTEMİZ

1)Gabiya-10 Aralık salı
6)Buuju-15 Aralık pazar
12)Rainbyte- 21 aralik cumartesi
13)Zerenteacher (Aslı)- 22 Aralık pazar
14)Erenay-23 Aralık pazartesi

Son düzenleyen: Moderatör:
18. nar_cicekk-09pazartesi

Canım dualarını okudum, Allahım gönlüne göre versin, duaların hayırlısıyla kabul olsun.

bayadır yoktum kızlar hepinizin dualarını tamamladım Allah kabul eder inşallah benim içinde okumuşsunuz Allah razı olsun ancak girebildim geç haber verdiğim için kusura bakmayın kızlar

Allah hepimize hayırlı kapılar açsın canım inşallah tez vakitte, benim de canım çok sıkkın, ümitsizliğe kapıldığım çok oluyor ama sabrediyorum elbet güzel günlerde gelecek ki şu halimize de çok şükür, sağlık olduktan sonra herşey olur:)

cok saol cnm.Allah razı olsun sen de.dediğin gibi çok şükür.ins hersey çok güzel olur.,

Kızlar ben müsait olunca kalan arkadaşların duasını da okuyacağım.Anlarsınız ya..

YENİ LİSTEMİZ

1)Gabiya-10 Aralık salı
6)Buuju-15 Aralık pazar
12)Rainbyte- 21 aralik cumartesi
13)Zerenteacher (Aslı)- 22 Aralık pazar
14)Erenay-23 Aralık pazartesi

Şekerim beni de ekler misin? Bu gece moralim o kadar bozuk ki resmen darmadağınım, kim ne dua ederse çok ihtiyacım var.

Şekerim beni de ekler misin? Bu gece moralim o kadar bozuk ki resmen darmadağınım, kim ne dua ederse çok ihtiyacım var.

MissCherryBlossom; benim de moralim dün geceden beri fena bozuk , bugün benim DUA günüm , inşallah dualar iyi gelir... dibe düşer ya bazen insan isyan eder, ben de o duruma geldim dün gece :( neyse Allahtan herşeyin hayırlısı, bazen olmuyorsa vardır bir hikmeti diyorum ama neden dualarım kabul olmuyor diye de üzülüyorum , napalım insanız işte, mükemmel değiliz, Allah dayanma gücü versin tüm olanlara, tüm vicdansızlıkları bana yapılanları silsin hafızamdan Rabbim ve artık beklediğim mutluluğu da versin ki inşallah unutayım herşeyi... ALLAH sizin de gönlünüzdekileri versin inşallah kızlar innnşallah ...

yaşasınnn :) yarın benim günüm olmuş :) benim dileğim ; bu sene içinde hayırlı bir insanla evlenmek, e çok bekledim napiyim ;) hem kendisi hem ailesi beni çok sevsin sıcak davransın:) ben de onu çok seveyim, gönlüme göre olsun , vicdan sahibi, şefkatli, iyi niyetli bir insan:) hepimiz için inşallah öyle insanlar olsun hep, canımızı acıtan iyi sever görünüp te arkamızdan vuracak olanlardan Allah sakınsın bizi inşallah, sizi seviyorum ,Allah razı olsun ,ağzınıza yüreğinize sağlık kızlar :)

gabiya duani okudum canim. Senin icin 41 adet furkan suresi 74. ayeti ve 41 kere "Allahümme ya mufettiha'l-ebvab,iftah lena hayre'l-bab" 1 Fatiha 3 Ihlas okudum Rabbim kabul etsin insAllah gönlündeki duani :)

gabiya duani okudum canim. Senin icin 41 adet furkan suresi 74. ayeti ve 41 kere "Allahümme ya mufettiha'l-ebvab,iftah lena hayre'l-bab" 1 Fatiha 3 Ihlas okudum Rabbim kabul etsin insAllah gönlündeki duani :)

Allah razı olsun kardeşim, hakkını helal et, ALLAH kabul etsin inşallah .. :)

Kızlar ;Merhaba..Nasılsınız?

Topiğe ve internete giremedim ne zamandır,ancak yeni listeye bende tekrar katılmak istiyorum..
Fakat kendimle ilgili bir isteğim ve önerim var,şimdi baştan hangi duayı edeceğiz günü gelen arkadaşa yazıyoruz ya,
bu beni kalben sıkıştırıyor,çünkü mesela Taha okumak istiyorum oraya da öyle yazıyorum,ancak özel günüm geliyor
ve ben listemizi yetiştiremeyeceğim,ya da tamamlayamayacağım,arkadaşlarımın kul hakkına gireceğim diye geriliyorum..erkenden bitirmeye çalışıyorum..yada özel günüm yaklaşmış oluyor ve sadece abdestsiz okuyabileceğim dua seçiyorum..bitince de aynı şekilde dua etmeye devam etmem gerekiyor..Şöyle yapsam nasıl olur..günü olan arkadaşıma o gün içimden hangi duayı etmek geliyorsa,özel günüm yada değil dahilinde,okuyabileceğim dualarımı etsem ve buraya da ne okuduğumu yazsam??

Benim eski duam hala aynı geçerli,listeye beni de dahil ederseniz sevinirim..
bugün günü olan arkadaşıma 7 taha okuyacağım..

Sevgilerimle..Ece

Back
X