- 14 Ağustos 2013
- 834
- 400
- 78
- Konu Sahibi huzurolsun
- #4.201
Kızlar benide listeye eklermisiniz ?
Bide listedeki kişilere tarih eklemişsiniz onu anlatırmısınız ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canımmKızlar benide listeye eklermisiniz ?Bide listedeki kişilere tarih eklemişsiniz onu anlatırmısınız ?
Hoşgeldin canımmEkledim seni listemize, o tarihlerde o kişilere gönlümüzden geçen duaları okuyoruz, mesela senin tarihin 26 aralıkta listedeki herkes senin için gönlünden geçen duaları okuycak, bi de duanı yazarsan listeye ekleyelim, sana listedeki diğer arkadaşlarımız da senin istediğin gibi dua edicek. Bu arada listede günü olan kişiye kendi istediğimiz duaları okuyoruz ama bunun yanında listedeki diğer kişilere de mümkün olduğunca sık dua etmeye çalışıyoruz, herkes kendi duasını ekliyor ona göre dua ediyoruz.
Merhaba, amaa burası çok güzel olmuş ki
Benide katın dualarınıza. Tam aradığım yer burası :)
Duamı da yazayım;
Bade: Allah'ım sen bilmezleri bildiren, görmezleri gördüren, söylenmezleri söyletensin. Sana inandım, hep inanacağım.
Gönlümde ki kişiyi bana hayırlarla nasip et. Yok hayr değilse hayr eyle öyle gönder rabbim.
Onunda gönlünü bana ısındır. Hayırsızın da yüzünü hayra çevirecek olan sensin.
Sınavımı başarıyla geçip, sevdiğimle mutlu olmamı nasip eyle Rabbim.
Ben elimden geleni yapıyorum, gelmeyenler için ellerimi sana açıyorum. Bizim ağrılı kalplerimize tek ilaç sensin... Amin.
Hoşbuldum duamı yazdım ben regl dönemindeyim bitince sizlere dua etmeye başlayacağım.
00Turkuaz:
Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
Allah'ım 00Turkuazın günahlarını bağışla tövbelerini kabul et, onu kötü olan herşeyden koru, gönlündekini hakkında hayırlı eyle
hakkında hayırlı olanıda gönlüne razı eyle, hayırlı insanlarla karşılaştır dualarını kabul et.Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
Merhaba, amaa burası çok güzel olmuş ki
Benide katın dualarınıza. Tam aradığım yer burası :)
Duamı da yazayım;
Bade: Allah'ım sen bilmezleri bildiren, görmezleri gördüren, söylenmezleri söyletensin. Sana inandım, hep inanacağım.
Gönlümde ki kişiyi bana hayırlarla nasip et. Yok hayr değilse hayr eyle öyle gönder rabbim.
Onunda gönlünü bana ısındır. Hayırsızın da yüzünü hayra çevirecek olan sensin.
Sınavımı başarıyla geçip, sevdiğimle mutlu olmamı nasip eyle Rabbim.
Ben elimden geleni yapıyorum, gelmeyenler için ellerimi sana açıyorum. Bizim ağrılı kalplerimize tek ilaç sensin... Amin.
aramıza hoşgeldiniz. Tek sartimiz surekli katılım. Bir yazip bi daha gelmeyen cok arkadaş oldu.Hoşbuldum duamı yazdım ben regl dönemindeyim bitince sizlere dua etmeye başlayacağım.
00Turkuaz:
Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
Allah'ım 00Turkuazın günahlarını bağışla tövbelerini kabul et, onu kötü olan herşeyden koru, gönlündekini hakkında hayırlı eyle
hakkında hayırlı olanıda gönlüne razı eyle, hayırlı insanlarla karşılaştır dualarını kabul et.Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
aramıza hoşgeldiniz. Tek sartimiz surekli katılım. Bir yazip bi daha gelmeyen cok arkadaş oldu.
o yuzde başta söyleme geregi duydumyanlış anlamayin.
redrosee canim senin dualarini yaptim. Eskisi ile tamamen bitti mi bilmiyorum ama dilerim hakkindaki hayirli insan kimse
kavusursun tez vakitte hayirlisiyla ve annen de sever bu kişiyi. Amin.
canlarim sinavlarim var gene 2.vizeler başladı. Sonra finaller. Ocagin ortasinda okulu kapatıyorum.
Lutfen dua edin bana. Ayrica ex geldiğinden beri cok kötüyüm. Ya ne gerek var hala konuşmaya. Ne acimazsizlik bu![]()