- Konu Sahibi huzurolsun
- #4.641
seni merak ediyorum cnm.INS hersey yolundadir.bize haber cnm.seni seviyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20)Touch: Hayırlı bir eş, hayırlı bir kariyer ve de her şeyin hayırlısı, gönül ferahlığı için dua ederseniz yani listeye böyle eklerseniz çok sevineceğim.... Benim duam bu :) Allah dualarımızı kabul etsin
Duanı okudum hakkında hayırlısı olsun dualarımız kabul olur inşaallah
Duani okudum cnm.Rabbim Kabul etsin INS.Allah gonlune gore seni heryonden mutlu edecek hayirli bir evlilik yapmani nasip eder INS.Amin.Tüm liste için ismi Azam okudum.INS burada ettigimiz dualar en hayirli vakitte ,en hayirli sekilde Kabul olur.Amin..
seni merak ediyorum cnm.INS hersey yolundadir.Rabbim isini rast getirsin.Bizi birakma.bize haber cnm.seni seviyoruz.
Canim noldu ne uyelik iptali. ?
naptin?
su an çevrimiçisin okursun inş.
Lütfen dön geri.![]()
Duygucum nerelerdesinben de merak ediyorum seni, yine ceza yedin galiba ama başka bi taneden giriyodun sen, bi gün gelmesen ozleriz, merakta birakma bizi
![]()
Duygu ceza yedi sanırım![]()
Canım duanı okudum,Rabbim tez zamanda hayırlı,huzurlu,sevgi dolu,mutlu yuvanı kurmayı nasip etsin,
hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar versin..AMİN..
DUYGU üyelik iptali yapmış..ne demek bu şimdi arkadaşlar?bir daha olmayacak mı aramızda,bilgisi olan,görüşen,haber alan falan var mı?
Üzüldüm valla ne yalan söyleyeyim UI görünce![]()
canım çok güzel bir rüya görmüsün inş rüyan dilediğinn gibi çocuğa çıkar
bende buay 2 kez erkek bebek gördüm benm evladımmış eşimde görmş buay
ve tatlı gördüm rüyamda inşşş buay mucizem benmledir aallahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin aminnn
kızlar bende sizleri cok özledim hemde cokama eski üyeliğime giremiyorum kapalı o,aktif etmiyolar onu.yeni üyelik acıyorum üyeliğimi kapatıyolar.foruma giremiyorum kızlar girmem engelleniyor.anlayacagınız istenmiyorum artık burada
bunuda kapatacaklar büyük ihtimal.bende sizleri cok seviyorum sizi asla bırakmam ama kapatılıyor üyeliğim.burda müjdelerimi hüzünlerimi paylastım.kardes gibi olduk.cok alısmısım size
insallah hep sizle olurum.olamazsamda hepinize yeni yıl mutluluk huzur saglık hayırlı es ve yuva nasip etsin insallah.ben dualarımı tamamladım kızlar bu arada.Allah hepinizin yardımcısı olsun.cansum insallah hamilesindir inan kardesim hamileymiş gibi sevinicem o müjdeni görünce insallah
hepiniz dualarımdasınız hepinizin en güzel yuvalara eslere layıksınız insallah Allah hayırlı mutlu yuva nasip etsin hepinize amin
![]()
kuzum benm hoşgeldn seni çok özledim merakettim ben muneye msj attım üyelik iptali için msj atmış dedi kuzum iyiki geldn sensz çekilmyr kk seni çok sevyrm canm neden kapatsınlar canım kapaztmazlar inş kuzum buay müjde verrm sana sağol canım benm inş buay ben sana müjde veririm sonrada sen bana inş
hosbulduk tweetim.insallah canım bende özledim.güzel haberlerini bekliyorum.inanıyorum bu ay müjde vereceksin bize
insallah kapatmazlar.kapatırlarsada hakkınızı helal edin
canım benm ya öyle deme sensiz olmaz kadınlar kulubü yemin ederm sen gittikten sonra kulube giresim bile gelmedi biliyormsn seni çok seviyorm ben canım bacım
bende seni seviyorum bacısının gülü6 ocak insallah en güzel günün olsun 2014 cocuk isteyenlere bebek getirsin insallah bekarlara hayırlı es(topikteki tüm arkadaslarıma
) sevenleride kavustursun insallah(tanem
rainbytem).yeni yılın kutlu olsun simdiden canım hayırlı ugurlu olsun insallah amin
amin canım amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sana dua ettim ama duanı eklmemişsin, Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşaallah
kızlar bende sizleri cok özledim hemde cokama eski üyeliğime giremiyorum kapalı o,aktif etmiyolar onu.yeni üyelik acıyorum üyeliğimi kapatıyolar.foruma giremiyorum kızlar girmem engelleniyor.anlayacagınız istenmiyorum artık burada
bunuda kapatacaklar büyük ihtimal.bende sizleri cok seviyorum sizi asla bırakmam ama kapatılıyor üyeliğim.burda müjdelerimi hüzünlerimi paylastım.kardes gibi olduk.cok alısmısım size
insallah hep sizle olurum.olamazsamda hepinize yeni yıl mutluluk huzur saglık hayırlı es ve yuva nasip etsin insallah.ben dualarımı tamamladım kızlar bu arada.Allah hepinizin yardımcısı olsun.cansum insallah hamilesindir inan kardesim hamileymiş gibi sevinicem o müjdeni görünce insallah
hepiniz dualarımdasınız hepinizin en güzel yuvalara eslere layıksınız insallah Allah hayırlı mutlu yuva nasip etsin hepinize amin
![]()
Canımmm hoşgeldinnn yenidenSakın bidaha gitme
Biz senin düğün haberlerini, bebiş haberlerini hepsini öğrenmek istiyoruz inşallahhh:13:
![]()
YENİ LİSTEMİZ
1)İncilayyy
2)Sevgilim06
3)Aybirgen
4)
Canlar isteyen kendisini ekleyebilir, yeni yılda da duaya devammmm![]()