Hayırlı eş için birlikte dua edelim

8-mavigece07-
9-nazlıesma-
10-Buujuu-

Dualarinizi Allah kabul etsin canlarim.Gönlünüze göre eş nasip eylesin Rabbim :) :) :)Güzel haberlerinizi tez zamanda alalım inşallah :)

Bismillahirrahmannirrahim
Yeni liste
1)Lilruba
2)
3)
4)
5)Sevgilim06

Katılmak isteyen Canlarim kendinizi ekleyin :)

Son düzenleme:
Hayırlı kandiller İnşaallah hepimizin duası hayırlısıyla kabul olur :16:

Mavigece07
Nazliesma
Buujuu

Dualarınızı okudum listeyi tamamladım

Yeni liste
1)Lilruba
2)
3)
4)
5)Sevgilim06
6)00Turkuaz

6)00Turkuaz:Eüzubillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrah.Hamd alemlerin Rabbi Allah'adır.
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.
Allah'ım bildiğim bilmediğim tüm güzel isimlerinle sana dua ediyorum sen 00Turkuazın, ailesinin ve tüm müslümanların günahlarını bağışla tövbelerini kabul et bütün kötülüklerden, nazarlardan, hastalıklardan, zalimlerden koru.Ahirette ve dünyada iyilik ve güzellik ver sana kulluğun en güzelini yapmak için bize yardım et.Allah'ım sen 00Turkuazın maddi manevi sıkıntılarını korkularını kaygılarını hastalıklarını vesvesleri defet.Hayırlısıyla sağlık sabır güç esenlik huzur mutluluk ve ihlas ver.
00Turkuazın Ahireti dini dünyası ve tüm hayatı için hakkında herşeyin hayırlısını nasip et gönlündeki istediklerini hakkında hayırlı eyle hakkında hayırlı olanıda gönlüne razı eyle.00Turkuaza ve isteyen herkese Ahiretini ve dünyasını güzelleştirecek iki cihan sadeti sürecek pişmanlığın yaşanmayacağı hayırlı evlilik nasip et.Nasip etmeyeceğin kişilerin peşine düşürme.
Kimseyi üzüp incitip ahını alıp pişmanlık yaşatmayalım kimsede bizi üzüp incitmesin ahımızı alıp pişmanlık yaşatmasın, Allah'ım bizleri senden başkasına muhtaç etme.Dualarımızı Paygamber efendimiz (sav) hürmetine hayırlısıyla kabul et.Hamd alemlerin Rabbi Allah'adır.Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.Amin El-Fatiha.

Son düzenleme:
beni de ekleyin listeye.. ama ben bu başlığa yeni geldiğim için bilmiyorum nasıl yapıyoruz?

1-00Turkuaz-22 nisan salı
2-Sevgilim06-23 nisan çarşamba
3-esrazambak-24 nisan perşembe
4-ece06-25 nisan cuma
5-Aybirgen-26 nisan cumartesi
6-missnunu-27 nisan pazar
7-carmenn-28 nisan pazartesi
8-mavigece07-29 nisan salı
9-nazlıesma-30 nisan çarşamba
10-Buujuu-1 mayıs perşembe

Kızlar,dualarınızı ettim,Rabbim bu mübarek regaip kandilinin hürmetine dualarımızı tez zamanda kabul eder,gönlümüze göre verir inşallah,

Hayırlı kandiller,hepinizi öpüyorum:16::16:

Dualarinizi okudum kizlar.Rabbim kabul etsin ins.Listemizdeki herkesin dualarini da tekrar okuudum.Rabbim bu mubarek gece hurmetine hepimizin dualarini hayirlisiyla kabul etsin ins:16::16::16::16:

Kizlar hepinizden Allah razi olsun ins.Cok tesekkur ederim.:13: telden gi tek tek kopyalayamadim.Rabbim hepimizin gonlune gore versin ins.Regaip
Kandiliniz kutlu olsun :54::54:54::54:

Hayırlı Kandiller kızlar Allah kabul etsin

Yeni liste
1)Lilruba
2)
3)
4)
5)Sevgilim06
6)00Turkuaz
7)mavigece07

4missnunu olsun..allah hepimizin gonlune gore versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlarrr daha öncede yazmıştımm ama listeye eklemediniz benii ekleyebilirmisiniz benide listenize:16:

kızlar ben genelde telden gırıyorum o yuzden begenı yapamıyorum..hepınızden allah razı olsun ettıgınız dualar ıcın..umarım tez zamanda allah gonlumuze gore bırıyle yuva kurmamızı nasıp eder ennnn kısa zamanda ..hıdrellezde gul agacı resım cızme denıze atma vs..baska yapıpta dılegı olan varsa nasıl yaptı paylasırsa sevınırım..bızde uygulayalım...bıde bu telden begenı nasıl yapılır bılenınız varsa yazabılır mı

kızlar ben genelde telden gırıyorum o yuzden begenı yapamıyorum..hepınızden allah razı olsun ettıgınız dualar ıcın..umarım tez zamanda allah gonlumuze gore bırıyle yuva kurmamızı nasıp eder ennnn kısa zamanda ..hıdrellezde gul agacı resım cızme denıze atma vs..baska yapıpta dılegı olan varsa nasıl yaptı paylasırsa sevınırım..bızde uygulayalım...bıde bu telden begenı nasıl yapılır bılenınız varsa yazabılır mı

hıdır ellez ne zamannn yaklaştı sanki 7 mayıs mı öyle kaldı aklımda bu sene hiç karışmayacağım annem yapsın onunki tutuyor :16:

Haftasonu çok dağılıyoruz malüm bahar geldi isterseniz pazartesi 5 mayısta başlayalım ve o gece hıdırellez içinde dileklerimizi yapalım hadi hayırlısı.....

Slm canim 5 mayista basliyo aksam ezaniyla 6 mayis ikindi ezanyla
Bitiyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.
kabul eder misiniz?
nasıl dua ediyorsunuz?
hepimizin duası kabul olsun....:9:

kızlar bende katılmak istiyorum dua grubuna...
kabul eder misiniz?:92::92::92::92::92::92:

:119::119:

arkadaşlar aranıza katımak istedim...

ama bir dönüş alamadım...

dua grubuna katılmak için ne yapmalıyım.....?

sevgiler ve hayırlı kısmetler herkese.......

canım çok sağol...

peki nasıl bir yol izliyoruz...

listedeki herkese dua mı ediyoruz...

sanırım herkes arzu etti dua metnini hazırlıyor...:44:

Hoşgeldiniz yeni dua kardeşlerimiz:71: Kusura bakmayın sizi bi süredir giremediğim için cevapsız bıraktım :( Canlar gönlünüzden geçen duaları yazın yeni listemize ekleyelim, herkes duasını yazıyor ve herkes için kendi istediği gibi dua ediyoruz. Günü gelen kişiye herkes kendi okumak istediği sure ve duaları okuyabilir, kendi gönlünden ne geçerse yani, isteyen 1 yasin okur, isteyen 1 ihlas, önemli olan o kişi için samimi bir şekilde dua edebilmemiz, bi de herkesin dualarını yazdığı listemizi mümkün olduğu kadar sık okuyabilirsek güzel olur tabi.

Back
X