- Konu Sahibi huzurolsun
- #6.981
Birgaripyalnizzz okudum Allah kabul etsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM DUA ARKADASLARIM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN SİZE MÜJDEM VAR TOPİĞİMİZE İNSALLAH MİNİŞ GELİYO
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HEP DUAMDASINIZ RABBİM HEPİNİZE HAYIRLI YUVA HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN CANIM ARKADASLARIM ALLAHA SÜKÜRRRR![]()
Evet azeriyem.ilk insansin ki benim azeri olduqumu anladin :)
Ahh canım ya, cokkkkk sevındım anlatamam.
Masaallah subhanallah. Cok mutlu oldum![]()
Birgaripyalnizzz okudum Allah kabul etsin.
Sağolasin canim Allah razi olsun Rabbim senin de dualarini kabul etsin.
CANIM DUA ARKADASLARIM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN SİZE MÜJDEM VAR TOPİĞİMİZE İNSALLAH MİNİŞ GELİYO
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HEP DUAMDASINIZ RABBİM HEPİNİZE HAYIRLI YUVA HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN CANIM ARKADASLARIM ALLAHA SÜKÜRRRR![]()
Tabiki katılabilirsin ama lütfen bu listemizin biteceği günden sonra muhakkak uğra
Amin canım, inşallah beklediğimizden de daha güzel olaylarla karşılaşırız, altın önemli değil de hep mutlu olalım inşallah hepimiz
Canım dediğin gibi de yapabilirdim ama her yeni gelende aynı uygulamayı yapmam gerekecekti bu defa ve listeye bir kez bakıp bi kaç gün uğramadan ilk sayıya göre okuyanlarda olabilir, herşey belirli olsun, karışıklık olmasın istedim, sonraki listeye muhakkak bekleriz![]()
7 ağustosta bitiyor değilmi? şimdiden çok teşekkürler
Sizlere birsey danismak istiyorum hani eğer istediğin kabul olmuyorsa çok zorlama senin için hayırlı değildir diyorlar ya ben uzun zamandır benim yanımda olacak beni koruyacak, kollayacak iki cihanda da benim eşim olacak bir insan olmasi için dua ettim karşıma çıkanlar oldu ama bilmiyorum hiç içim ısınmadı onlara ve hala hayatımda biri yok ve acaba benim için hayırlı mi değil diye dusunmuyor değilim bazen ümitsizliğe kaplıyorum tamam ben bu şekilde yaşayacagim diye düşünüyorum boşver diyorum ama etrafım da benden küçükler bile evleniyor ve cok üzülüyorum
ya yanlış dua ediyorum ya da dediğim gibi benim nasibim yok
bana nasıl dua etmem gerektiğini söyleyebilirmisiniz
bir de kardeşim var o da aynı durumdan muzdarip bizim için ne kadar zor ama bakiyorum başkaları kadar rahat bir eş adayı biliyorlar ben ne yapacağımı bilmiyorum
aaaaaaa gerçekten çoooooook sevindim ve çok duygulandımNe kadar güzel bi haber buuu, allahım sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah, darısı da bizim başımıza inşallah, ilk minişimiz haaa allah onu da seni de korusun, inşallah hayırlı bi evlat olur
Dualarımdaydın, yine dualarımdasın canım dua kardeşim, sakın bizi bırakıp gitme tamam mı, ben de evlenince çocuk istiyorum hemen, senle durumumuz da çok benziyodu, senin tecrübelerinden bilgilerinden faydalanmayı çok isterim
![]()
ben sizi bırakırmıyım gülüm bu günlere sizlerin sayenizde geldim hem dertleserek hem dua ederekbende duygulandım.benim oldugu kadar bu topiğnde minisi o
asla bırakmam.insallah seninde hemen yavrun olur gülüm allah büyük.darısı hepinizin basına insallah.allah razı olsun canım arkadasım amin insallah saglıklı kucagıma alırım.hayatımdaki en güzel sey bu topige gelmek oldu en basından beri.
her zaman yardımcı olurum canım benim sanada.hepiniz duamdasınız insallah hepiniz hayırlı mutlu yuvanıza kavusursunuz o yanlız gecirdiğim günleri unutamam asla siz olmasanız nasıl gecerdi.hepinizden allah razı olsun listeye bende dua edicem listede olmayan arkadaslarımıda.hepsi aklımda.allaha emanetsiniz
![]()
Ben de 50 tane okudum Allah kabul etsin inşallah
ben sizi bırakırmıyım gülüm bu günlere sizlerin sayenizde geldim hem dertleserek hem dua ederekbende duygulandım.benim oldugu kadar bu topiğnde minisi o
asla bırakmam.insallah seninde hemen yavrun olur gülüm allah büyük.darısı hepinizin basına insallah.allah razı olsun canım arkadasım amin insallah saglıklı kucagıma alırım.hayatımdaki en güzel sey bu topige gelmek oldu en basından beri.
her zaman yardımcı olurum canım benim sanada.hepiniz duamdasınız insallah hepiniz hayırlı mutlu yuvanıza kavusursunuz o yanlız gecirdiğim günleri unutamam asla siz olmasanız nasıl gecerdi.hepinizden allah razı olsun listeye bende dua edicem listede olmayan arkadaslarımıda.hepsi aklımda.allaha emanetsiniz
![]()
Canım benim çok hoşuma gitti çok şekersin yaaa topiğimizin minişiiii çok güzel tabir .. Ben de elifcimle seni takdir ediyorum canlarım çok vefalısınız gerçekten maşallah insan unutabilir doğası böyle o günlerini duasına kavuşunca sizleri seviyorum ❤❤ inşallah topiğimizdeki tüm dua kardeşlerimiz güzel günlere kavuşur ve önce elifimin sonra bizlerin topiğimiz minişleri olsun amin amin amin
canım benim çok hoşuma gitti çok şekersin yaaa topiğimizin minişiiii çok güzel tabir .. Ben de elifcimle seni takdir ediyorum canlarım çok vefalısınız gerçekten maşallah insan unutabilir doğası böyle o günlerini duasına kavuşunca sizleri seviyorum ❤❤ inşallah topiğimizdeki tüm dua kardeşlerimiz güzel günlere kavuşur ve önce elifimin sonra bizlerin topiğimiz minişleri olsun amin amin amin
canım arkadaşım senı sevıyorum![]()
Aybırgen gıbı ben de Elif'ım, uzerıme alınayım mı![]()
Canım benim alın tabi sizi çok seviyorum ben :)))) onlar dualarına kavuştular nazarlardan korusun Rabbim. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Yeni biri gelmişti topiğe ismini hatırlamıyorum ama evlenen oldu mu diye sormuştu :))) yani dua etmenin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor Rabbim. inşallah çok güzel günler gelecek elifcim ve biz de unutmayacağız topiğimizi :)))
Bendim oama soruma yanit vermemistiniz