Hayırlı eş için birlikte dua edelim

CANIM DUA ARKADASLARIM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN SİZE MÜJDEM VAR TOPİĞİMİZE İNSALLAH MİNİŞ GELİYO
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

HEP DUAMDASINIZ RABBİM HEPİNİZE HAYIRLI YUVA HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN CANIM ARKADASLARIM ALLAHA SÜKÜRRRR:21::21::21::21:

Ahh canım ya, cokkkkk sevındım anlatamam.
Masaallah subhanallah. Cok mutlu oldum:emir_bebek::emir_bebek:

Evet azeriyem.ilk insansin ki benim azeri olduqumu anladin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne güzel canım konusmandan anladım cok güzel konusuyosun masallah cok tatlı.:nazar::nazar::nazar:

Ahh canım ya, cokkkkk sevındım anlatamam.
Masaallah subhanallah. Cok mutlu oldum:emir_bebek::emir_bebek:

cok sagol gülüm benim Allah sizlerede en yakın zamanda nasip etsin insallah mutlu yuvanızda asinazım insallah.Allaha sükür gülümmmmm

CANIM DUA ARKADASLARIM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN SİZE MÜJDEM VAR TOPİĞİMİZE İNSALLAH MİNİŞ GELİYO
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

HEP DUAMDASINIZ RABBİM HEPİNİZE HAYIRLI YUVA HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN CANIM ARKADASLARIM ALLAHA SÜKÜRRRR:21::21::21::21:

Aaaaaaa gerçekten çoooooook sevindim ve çok duygulandım :14: Ne kadar güzel bi haber buuu, Allahım sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah, darısı da bizim başımıza inşallah, ilk minişimiz haaa Allah onu da seni de korusun, inşallah hayırlı bi evlat olur:49: Dualarımdaydın, yine dualarımdasın canım dua kardeşim, sakın bizi bırakıp gitme tamam mı, ben de evlenince çocuk istiyorum hemen, senle durumumuz da çok benziyodu, senin tecrübelerinden bilgilerinden faydalanmayı çok isterim:16::16::16:

Tabiki katılabilirsin ama lütfen bu listemizin biteceği günden sonra muhakkak uğra:16:

:9:Amin canım, inşallah beklediğimizden de daha güzel olaylarla karşılaşırız, altın önemli değil de hep mutlu olalım inşallah hepimiz:16:

Canım dediğin gibi de yapabilirdim ama her yeni gelende aynı uygulamayı yapmam gerekecekti bu defa ve listeye bir kez bakıp bi kaç gün uğramadan ilk sayıya göre okuyanlarda olabilir, herşey belirli olsun, karışıklık olmasın istedim, sonraki listeye muhakkak bekleriz:16:

7 ağustosta bitiyor değilmi? şimdiden çok teşekkürler
Sizlere birsey danismak istiyorum hani eğer istediğin kabul olmuyorsa çok zorlama senin için hayırlı değildir diyorlar ya ben uzun zamandır benim yanımda olacak beni koruyacak, kollayacak iki cihanda da benim eşim olacak bir insan olmasi için dua ettim karşıma çıkanlar oldu ama bilmiyorum hiç içim ısınmadı onlara ve hala hayatımda biri yok ve acaba benim için hayırlı mi değil diye dusunmuyor değilim bazen ümitsizliğe kaplıyorum tamam ben bu şekilde yaşayacagim diye düşünüyorum boşver diyorum ama etrafım da benden küçükler bile evleniyor ve cok üzülüyorum
ya yanlış dua ediyorum ya da dediğim gibi benim nasibim yok
bana nasıl dua etmem gerektiğini söyleyebilirmisiniz
bir de kardeşim var o da aynı durumdan muzdarip bizim için ne kadar zor ama bakiyorum başkaları kadar rahat bir eş adayı biliyorlar ben ne yapacağımı bilmiyorum

7 ağustosta bitiyor değilmi? şimdiden çok teşekkürler
Sizlere birsey danismak istiyorum hani eğer istediğin kabul olmuyorsa çok zorlama senin için hayırlı değildir diyorlar ya ben uzun zamandır benim yanımda olacak beni koruyacak, kollayacak iki cihanda da benim eşim olacak bir insan olmasi için dua ettim karşıma çıkanlar oldu ama bilmiyorum hiç içim ısınmadı onlara ve hala hayatımda biri yok ve acaba benim için hayırlı mi değil diye dusunmuyor değilim bazen ümitsizliğe kaplıyorum tamam ben bu şekilde yaşayacagim diye düşünüyorum boşver diyorum ama etrafım da benden küçükler bile evleniyor ve cok üzülüyorum
ya yanlış dua ediyorum ya da dediğim gibi benim nasibim yok
bana nasıl dua etmem gerektiğini söyleyebilirmisiniz
bir de kardeşim var o da aynı durumdan muzdarip bizim için ne kadar zor ama bakiyorum başkaları kadar rahat bir eş adayı biliyorlar ben ne yapacağımı bilmiyorum

Ben de senin gibi düşünüyorum çalışırken kafam doluydu o yüzden bu kadar kendimi kötü hissetmiyordum simdi tatil berbat geciyor cevremde arkadaslarimdan ailemden evlenen 6 _7cift var şimdi berbat durumdayim hiç evlenmeyecekmisim gibi Rabbimden umut kesilmez biliyorum ama ben de aciz bir kulum girişimlerim sonuçsuz kalınca ben de umutsuzluğa düşüyorum

aaaaaaa gerçekten çoooooook sevindim ve çok duygulandım :14: Ne kadar güzel bi haber buuu, allahım sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah, darısı da bizim başımıza inşallah, ilk minişimiz haaa allah onu da seni de korusun, inşallah hayırlı bi evlat olur:49: Dualarımdaydın, yine dualarımdasın canım dua kardeşim, sakın bizi bırakıp gitme tamam mı, ben de evlenince çocuk istiyorum hemen, senle durumumuz da çok benziyodu, senin tecrübelerinden bilgilerinden faydalanmayı çok isterim:16::16::16:

ben sizi bırakırmıyım gülüm bu günlere sizlerin sayenizde geldim hem dertleserek hem dua ederek :14:bende duygulandım.benim oldugu kadar bu topiğnde minisi o:55:asla bırakmam.insallah seninde hemen yavrun olur gülüm allah büyük.darısı hepinizin basına insallah.allah razı olsun canım arkadasım amin insallah saglıklı kucagıma alırım.hayatımdaki en güzel sey bu topige gelmek oldu en basından beri.:16::16::16:her zaman yardımcı olurum canım benim sanada.hepiniz duamdasınız insallah hepiniz hayırlı mutlu yuvanıza kavusursunuz o yanlız gecirdiğim günleri unutamam asla siz olmasanız nasıl gecerdi.hepinizden allah razı olsun listeye bende dua edicem listede olmayan arkadaslarımıda.hepsi aklımda.allaha emanetsiniz:21::21::21:

ben sizi bırakırmıyım gülüm bu günlere sizlerin sayenizde geldim hem dertleserek hem dua ederek :14:bende duygulandım.benim oldugu kadar bu topiğnde minisi o:55:asla bırakmam.insallah seninde hemen yavrun olur gülüm allah büyük.darısı hepinizin basına insallah.allah razı olsun canım arkadasım amin insallah saglıklı kucagıma alırım.hayatımdaki en güzel sey bu topige gelmek oldu en basından beri.:16::16::16:her zaman yardımcı olurum canım benim sanada.hepiniz duamdasınız insallah hepiniz hayırlı mutlu yuvanıza kavusursunuz o yanlız gecirdiğim günleri unutamam asla siz olmasanız nasıl gecerdi.hepinizden allah razı olsun listeye bende dua edicem listede olmayan arkadaslarımıda.hepsi aklımda.allaha emanetsiniz:21::21::21:

Canım benim çok hoşuma gitti çok şekersin yaaa topiğimizin minişiiii çok güzel tabir .. Ben de elifcimle seni takdir ediyorum canlarım çok vefalısınız gerçekten maşallah insan unutabilir doğası böyle o günlerini duasına kavuşunca sizleri seviyorum ❤❤ inşallah topiğimizdeki tüm dua kardeşlerimiz güzel günlere kavuşur ve önce elifimin sonra bizlerin topiğimiz minişleri olsun amin amin amin

Canım arkadaşım senı sevıyorum:17::17:

Canım benim çok hoşuma gitti çok şekersin yaaa topiğimizin minişiiii çok güzel tabir .. Ben de elifcimle seni takdir ediyorum canlarım çok vefalısınız gerçekten maşallah insan unutabilir doğası böyle o günlerini duasına kavuşunca sizleri seviyorum ❤❤ inşallah topiğimizdeki tüm dua kardeşlerimiz güzel günlere kavuşur ve önce elifimin sonra bizlerin topiğimiz minişleri olsun amin amin amin

Aybırgen gıbı ben de Elif'ım, uzerıme alınayım mı:51::51:

canım benim çok hoşuma gitti çok şekersin yaaa topiğimizin minişiiii çok güzel tabir .. Ben de elifcimle seni takdir ediyorum canlarım çok vefalısınız gerçekten maşallah insan unutabilir doğası böyle o günlerini duasına kavuşunca sizleri seviyorum ❤❤ inşallah topiğimizdeki tüm dua kardeşlerimiz güzel günlere kavuşur ve önce elifimin sonra bizlerin topiğimiz minişleri olsun amin amin amin

sende vefalısın canım ben sizleri cok seviyorum hep yanımda oldunuz bu topik benim için cok özel ve degerli.amin insallah esram darısı sizlere insallah önce istediğiniz gibi bir es ve sonrada saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin o vefa sizden kaynaklanıyo esram sizin güzel kabinizden...sıra sıra evlenin insallah dua edicem hepiniz için...

canım arkadaşım senı sevıyorum:17::17:

bende seni seviyorum asinazım:54::54::54::54:canımsın:29:

Aybırgen gıbı ben de Elif'ım, uzerıme alınayım mı:51::51:

Canım benim alın tabi sizi çok seviyorum ben :)))) onlar dualarına kavuştular nazarlardan korusun Rabbim. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Yeni biri gelmişti topiğe ismini hatırlamıyorum ama evlenen oldu mu diye sormuştu :))) yani dua etmenin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor Rabbim. inşallah çok güzel günler gelecek elifcim ve biz de unutmayacağız topiğimizi :)))

Son düzenleme:
1)Nara87-
2)Birgaripyalnizzz-
3)Esrazambak-
4)Aybirgen-
5)Deryadeniz28
6)Birgaripelif

Canlarım ayetel kürsi leri okudum toptan, herkes için 50şer tane, kendim için 63tane.. Allah kabul etsin inşallah , dualarımızı da kabul etsin amin amin amin...

Canım benim alın tabi sizi çok seviyorum ben :)))) onlar dualarına kavuştular nazarlardan korusun Rabbim. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Yeni biri gelmişti topiğe ismini hatırlamıyorum ama evlenen oldu mu diye sormuştu :))) yani dua etmenin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor Rabbim. inşallah çok güzel günler gelecek elifcim ve biz de unutmayacağız topiğimizi :)))

Bendim o :-) ama soruma yanit vermemistiniz

Bendim o :-) ama soruma yanit vermemistiniz

Evet hatırladım canım seni ama cevap verdim diye hatırlatıyorum canım isimlerini söylememiştik sanki kusura bakma ama :(( iki kişi evlendi topikten şimdilik diyelim inşallah daha da artacak sayımız amin :) dualarımızın karşılığını veriyor Rabbim pes etmeden ısrarla dua etmemiz lazım

Back
X