Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Misnunu
Frikadella
Mutsuzpunk

Dualarinizi ve Yasinlerinizi okudum dua kardeslerim, Allahım kabul ettiği dualardan eylesin, gönlünüzdekileri hayirlisiyla yaşamanızı nasip etsin. Amin.

Canlar yeni listemizde ne okuyalim, Esmaul Husna olabilir, Fetih suresi olabilir, siz ne dersiniz?
Fetih olabilir, hatta Taha suresi olabilir, listeyi 21 kisiye tamamlarsak gunluk 21 Taha olunmus olur herkese, fevkalade olur

Olabilir canlarım okuyabiliriz İnşallah... Bu sefer katılmak isteyen çok kişi var çok şükür yeni listemize... Farklı dillerden dualarla inşallah Rabbim nasip etsin dualarımızı yaşamayı hepimize amin amin amin :D

Valla canlar ne okursaniz ben varim listede de hangi sıraya koyarsaniz farketmez duam da ayni bir degisiklik yok hayatımda:))) inşallah dualarimiz kabul olur da o zaman duamii degistirir bu kez de hayirli evlat için dua ederiz:))

Dua kardeşlerim yeni listemizi oluşturalım, beni ekleyin diyenler olmuş, belli sıra söyleyenler de olmuş, o şekilde takip etmem zor olacağı için ben listeyi oluşturmaya başlıyorum, isteyen kendisini istediği sıraya ekleyebilir. İsterseniz bu defa günü olan kardeşimiz için herkes kendi gönlünden geçen duaları okusun, isteyen Taha suresini, isteyen Yasin suresini, isteyen Fetih suresini, isteyen Esmaül Hüsnayı vs vs... Önemli olan günü olan kardeşimize içten bir şekilde dua edebilmemiz diye düşünüyorum. Bazen içten okunan bir ihlas bir hatimden daha makbul alabilir. Ben listemizi oluşturmaya başlıyorum, hadi hayırlı olsun dua kardeşlerim :)

Bismillahirrahmanirrahim

YENİ LİSTEMİZ
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)Aybirgen

Dua kardeşlerim yeni listemizi oluşturalım, beni ekleyin diyenler olmuş, belli sıra söyleyenler de olmuş, o şekilde takip etmem zor olacağı için ben listeyi oluşturmaya başlıyorum, isteyen kendisini istediği sıraya ekleyebilir. İsterseniz bu defa günü olan kardeşimiz için herkes kendi gönlünden geçen duaları okusun, isteyen Taha suresini, isteyen Yasin suresini, isteyen Fetih suresini, isteyen Esmaül Hüsnayı vs vs... Önemli olan günü olan kardeşimize içten bir şekilde dua edebilmemiz diye düşünüyorum. Bazen içten okunan bir ihlas bir hatimden daha makbul alabilir. Ben listemizi oluşturmaya başlıyorum, hadi hayırlı olsun dua kardeşlerim

Bismillahirrahmanirrahim

1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)birgaripyalnizzzz
8)Aybirgen

Dua kardeşlerim yeni listemizi oluşturalım, beni ekleyin diyenler olmuş, belli sıra söyleyenler de olmuş, o şekilde takip etmem zor olacağı için ben listeyi oluşturmaya başlıyorum, isteyen kendisini istediği sıraya ekleyebilir. İsterseniz bu defa günü olan kardeşimiz için herkes kendi gönlünden geçen duaları okusun, isteyen Taha suresini, isteyen Yasin suresini, isteyen Fetih suresini, isteyen Esmaül Hüsnayı vs vs... Önemli olan günü olan kardeşimize içten bir şekilde dua edebilmemiz diye düşünüyorum. Bazen içten okunan bir ihlas bir hatimden daha makbul alabilir. Ben listemizi oluşturmaya başlıyorum, hadi hayırlı olsun dua kardeşlerim
Bismillahirrahmanirrahim

1)
2)
3)
4)
5)
7)birgaripyalnizzzz
8)Aybirgen
9)BenimAskPastam

]Dua kardeşlerim yeni listemizi oluşturalım, beni ekleyin diyenler olmuş, belli sıra söyleyenler de olmuş, o şekilde takip etmem zor olacağı için ben listeyi oluşturmaya başlıyorum, isteyen kendisini istediği sıraya ekleyebilir. İsterseniz bu defa günü olan kardeşimiz için herkes kendi gönlünden geçen duaları okusun, isteyen Taha suresini, isteyen Yasin suresini, isteyen Fetih suresini, isteyen Esmaül Hüsnayı vs vs... Önemli olan günü olan kardeşimize içten bir şekilde dua edebilmemiz diye düşünüyorum. Bazen içten okunan bir ihlas bir hatimden daha makbul alabilir. Ben listemizi oluşturmaya başlıyorum, hadi hayırlı olsun dua kardeşlerim
Bismillahirrahmanirrahim

1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)birgaripyalnizzzz
8)Aybirgen
9)BenimAskPastam
10)Nazliesma

Bende kendimi ekledim.Duam ayni.Rabbim Kabul etsin INS...:D Herkes kendini eklesin canlar:)

Son düzenleme:
]Dua kardeşlerim yeni listemizi oluşturalım, beni ekleyin diyenler olmuş, belli sıra söyleyenler de olmuş, o şekilde takip etmem zor olacağı için ben listeyi oluşturmaya başlıyorum, isteyen kendisini istediği sıraya ekleyebilir. İsterseniz bu defa günü olan kardeşimiz için herkes kendi gönlünden geçen duaları okusun, isteyen Taha suresini, isteyen Yasin suresini, isteyen Fetih suresini, isteyen Esmaül Hüsnayı vs vs... Önemli olan günü olan kardeşimize içten bir şekilde dua edebilmemiz diye düşünüyorum. Bazen içten okunan bir ihlas bir hatimden daha makbul alabilir. Ben listemizi oluşturmaya başlıyorum, hadi hayırlı olsun dua kardeşlerim
Bismillahirrahmanirrahim

1)
2)
3)
4)
5)
6)freeware
7)birgaripyalnizzzz
8)Aybirgen
9)BenimAskPastam
10)Nazliesma

Bende kendimi ekledim.Duam ayni.Rabbim Kabul etsin INS...:D Herkes kendini eklesin canlar:)
Bismillahirrahmanirrahim
1)
2)
3)
4)
5)
6)freeware
7)birgaripyalnizzzz
8)Aybirgen
9)BenimAskPastam
10)Nazliesma

madem sondan eklediniz, benimki de böyle olsun:)

Bismillahirrahmanirrahim

1)
2)
3)
4)
5)
7)birgaripyalnizzzz
8)Aybirgen
9)BenimAskPastam
10)nazlıesma
11)asiasi55

Back