- 16 Ocak 2014
- 2.184
- 856
- 248
- Konu Sahibi huzurolsun
- #7.261
Yeni listede bende varim...3.siraya yazarsaniz sevinirim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlar yeni listemizde ne okuyalim, Esmaul Husna olabilir, Fetih suresi olabilir, siz ne dersiniz?
Canlar yeni listemizde ne okuyalim, Esmaul Husna olabilir, Fetih suresi olabilir, siz ne dersiniz?
Fetih olabilir, hatta Taha suresi olabilir, listeyi 21 kisiye tamamlarsak gunluk 21 Taha olunmus olur herkese, fevkalade olur
Dua kardeşlerim yeni listemizi oluşturalım, beni ekleyin diyenler olmuş, belli sıra söyleyenler de olmuş, o şekilde takip etmem zor olacağı için ben listeyi oluşturmaya başlıyorum, isteyen kendisini istediği sıraya ekleyebilir. İsterseniz bu defa günü olan kardeşimiz için herkes kendi gönlünden geçen duaları okusun, isteyen Taha suresini, isteyen Yasin suresini, isteyen Fetih suresini, isteyen Esmaül Hüsnayı vs vs... Önemli olan günü olan kardeşimize içten bir şekilde dua edebilmemiz diye düşünüyorum. Bazen içten okunan bir ihlas bir hatimden daha makbul alabilir. Ben listemizi oluşturmaya başlıyorum, hadi hayırlı olsun dua kardeşlerim]Dua kardeşlerim yeni listemizi oluşturalım, beni ekleyin diyenler olmuş, belli sıra söyleyenler de olmuş, o şekilde takip etmem zor olacağı için ben listeyi oluşturmaya başlıyorum, isteyen kendisini istediği sıraya ekleyebilir. İsterseniz bu defa günü olan kardeşimiz için herkes kendi gönlünden geçen duaları okusun, isteyen Taha suresini, isteyen Yasin suresini, isteyen Fetih suresini, isteyen Esmaül Hüsnayı vs vs... Önemli olan günü olan kardeşimize içten bir şekilde dua edebilmemiz diye düşünüyorum. Bazen içten okunan bir ihlas bir hatimden daha makbul alabilir. Ben listemizi oluşturmaya başlıyorum, hadi hayırlı olsun dua kardeşlerim
Bismillahirrahmanirrahim
1)
2)
3)
4)
5)
6)freeware
7)birgaripyalnizzzz
8)Aybirgen
9)BenimAskPastam
10)Nazliesma
Bende kendimi ekledim.Duam ayni.Rabbim Kabul etsin INS...Herkes kendini eklesin canlar:)