Hayırlı eş için birlikte dua edelim

lily86 ve dertli gelin dualarinizi okudum dua kardeslerim, Allahım kabul etsin inşallah.

8)lily86: Benim belli sabit bir isteğim yok herşeyin hayırlısını Rabbimden diliyorum o yüzden sizin güzel gönüllerinizden ne geçiyorsa o şekilde dua edersiniz inşallah

9)dertli gelin:
ben bosaniyorum ve cok zor durumdayim Rabbimden bu gunahim varsa afff etmesini istiyorum ve gercek bu yuva kurmak istiyorum cunku benim evliligim hic gercek bi evlilik gibi olmadi ben sinden sonra mutlu olmak istiyorummmm Rabbim herkezin yardimcisi olsun ve hayirlis kimseler cikarsin karsimiza

10) Berirem: Allahım berirem kuluna hayırlı sağlıklı ikiz:)evlatlar nasip et..Allahım evinden huzuru bereketi eksik etme aminnnn

dualarınızı okudum kızlar Allah kabul etsin amin amin amin:D:D:D

Kızlar ben terkedildim ve boşandık. Hayırlı bir eş hayırlı bir yuva için dua ediyorum. Beni de dua gruplarınıza katar mısınız?

Kızlar ben terkedildim ve boşandık. Hayırlı bir eş hayırlı bir yuva için dua ediyorum. Beni de dua gruplarınıza katar mısınız?
Hosgeldin canım, Allah yardimcin olsun inşallah, Allah kabul etsin dualarını, sonraki listeye muhakkak gel sen de dua kardesimiz ol.

canım hosgeldin Allah yardımcın olsun Rabbim iyilerle karsılastırsın.:D:D:D
Amin tatlım... Hamilelerin duası kabul olur ne olur dua et benim için Rabbim hayırlı eş nasip etsin 30 umu görmeden... Hiç bir şey anlamadım evliliğimden, yüzüm gülmedi hiç:(
Rabbim senin de bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin

Amin tatlım... Hamilelerin duası kabul olur ne olur dua et benim için Rabbim hayırlı eş nasip etsin 30 umu görmeden... Hiç bir şey anlamadım evliliğimden, yüzüm gülmedi hiç:KK43:
Rabbim senin de bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin
Allah yardımcın olsun canım tabi dua ederim.amin.Allah razı olsun güzel duaların için insallah darısı sana en yakın zamanda hayırlı esinle yuvanda insallah.yeni listeye aramızda görmeyi isteriz canım :KK19:

11)_tiramisu_: Allahım _tiramisu_ kuluna hayirli, gonlune gore biriyle tez vakitte hayirlisiyla evlenip , hayirli saglikli evlat sahibi olmayı nasip et Allahım .Amin.

12)deryaderya: Allahim bu kuluna ,ailesi ailesine uygun,aşkı askina sevgisi sevgisine,saygısı saygısına,ailesi ailesine uygun,başkalarına muhtaç olmadan yaşayacakları kadar parası ve evi ,mesleği olan ,saglikli uzun ömürlü cocuklarinın olacağı,sağlıkla uzun yıllar süren ,gonlune göre kumral ,güleryüzlü ,yumuşak huylu bir eş,evlilik nasip et tez zamanda Allahım

13)BenimAskPastam: Ya Mubdi Ya Cemil Ya Musavvir , duygu kulunun sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirip,bebeğinin sağlıklı akıllı hayırlı bir evlat olmasını nasip et Allahım.Amin

duaları okudum listeyi tamamladım Allah gönlünüzden gecenleri Ol emriyle hayırlısı ile oldursun kızlar Allah kabul etsin dualarımızı Amin amin amin:D:D:D

Allah yardımcın olsun canım tabi dua ederim.amin.Allah razı olsun güzel duaların için insallah darısı sana en yakın zamanda hayırlı esinle yuvanda insallah.yeni listeye aramızda görmeyi isteriz canım :KK19:
Kesinlikle katılmak isterim haberleşelim lütfen.
Allah razı olsun. İnşallah kolayca bebeğini kucağına alırsın.

Back
X