- 16 Ocak 2014
- 2.184
- 856
- 248
- Konu Sahibi huzurolsun
- #7.681
Lily86 dahil cuma gunune kadarki arkadaslarin dualarini okudum..hergun yazmiyorum ama okuyorum, biline
insallahhhh guzel gunler yakinda :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin canım, Allah yardimcin olsun inşallah, Allah kabul etsin dualarını, sonraki listeye muhakkak gel sen de dua kardesimiz ol.Kızlar ben terkedildim ve boşandık. Hayırlı bir eş hayırlı bir yuva için dua ediyorum. Beni de dua gruplarınıza katar mısınız?
Bu listeyi kaçırdım muHosgeldin canım, Allah yardimcin olsun inşallah, Allah kabul etsin dualarını, sonraki listeye muhakkak gel sen de dua kardesimiz ol.
canım hosgeldin Allah yardımcın olsun Rabbim iyilerle karsılastırsın.Kızlar ben terkedildim ve boşandık. Hayırlı bir eş hayırlı bir yuva için dua ediyorum. Beni de dua gruplarınıza katar mısınız?
Amin tatlım... Hamilelerin duası kabul olur ne olur dua et benim için Rabbim hayırlı eş nasip etsin 30 umu görmeden... Hiç bir şey anlamadım evliliğimden, yüzüm gülmedi hiçcanım hosgeldin Allah yardımcın olsun Rabbim iyilerle karsılastırsın.![]()
Allah yardımcın olsun canım tabi dua ederim.amin.Allah razı olsun güzel duaların için insallah darısı sana en yakın zamanda hayırlı esinle yuvanda insallah.yeni listeye aramızda görmeyi isteriz canımAmin tatlım... Hamilelerin duası kabul olur ne olur dua et benim için Rabbim hayırlı eş nasip etsin 30 umu görmeden... Hiç bir şey anlamadım evliliğimden, yüzüm gülmedi hiç
Rabbim senin de bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin
Kesinlikle katılmak isterim haberleşelim lütfen.Allah yardımcın olsun canım tabi dua ederim.amin.Allah razı olsun güzel duaların için insallah darısı sana en yakın zamanda hayırlı esinle yuvanda insallah.yeni listeye aramızda görmeyi isteriz canım![]()