Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kizlarrrrr bu aksam cok önemliiiii....dönüm noktam...hoslandigim biri var bugun onunla gorusme durumum var..beyimiz nazli biraz bakalim ne olacak..burdaki duamda niyetimi onun icin tuttum

Kizlarrrrr bu aksam cok önemliiiii....dönüm noktam...hoslandigim biri var bugun onunla gorusme durumum var..beyimiz nazli biraz bakalim ne olacak..burdaki duamda niyetimi onun icin tuttum
Hadi yaa..Ben de merak ettim şimdi,gelişmelerden haberdar edersin bizi:KK66: İçimde değişik bi his var hatta Cuma günü de söyliyecektim sonra vazgeçtim.Güzel haberler bekliyorum bu gruptan:KK36:

Malisef beyimize jest yapicaktim malisef olmadi boylelikle gorusme ihtimalimizde ortadan kalkti :KK43: :KK43: :KK43:

Zaten sans yokki yaaa :KK43:
Cok üzüldüm yaaa.. :KK43:
Bahtsizim bennn

Cok istedigi bisey vardi (tuttugu takim ile ilgili ) ben bunu saglayabilirdim. Onq soyledim bir bakayim yapabilirim galiba dedim ama olmadi :( bunun bahanesiyle daha yakin olacaktim olmadi

Biraz kendi haline bırak bakalım, çok ilgi görünce de havalara girebiliyo bazıları.Ama bence rezil filan olmamışsın:KK12:
Allahim baska
Biraz kendi haline bırak bakalım, çok ilgi görünce de havalara girebiliyo bazıları.Ama bence rezil filan olmamışsın:KK12:
Bilmiyorum yaa..bu adama da niye taktim bilmiyom..yakisikki falan da degil ama gonul iste :)

Kızlar ben okuyamadım ya noldu bilmiyorum nasip olmadı hakkınızı helal edin tefriciyyeyi. Olumsuzluğa mı kapıldım nedir ya bu aralar....

Kızlar niye umutsuzluğa kapılıyorsunuz ki..Benim de içimde bu gruptan çok güzel haberler alacağıma dair his var...Herşeyin hayırlısı olsun zaten.Hayırsız olcaksa hiç olmasın daha iyi

Kızlar niye umutsuzluğa kapılıyorsunuz ki..Benim de içimde bu gruptan çok güzel haberler alacağıma dair his var...Herşeyin hayırlısı olsun zaten.Hayırsız olcaksa hiç olmasın daha iyi
Canim ya kalbin gibi tertemiz hayirli biri ciksin tez zamanda insallah...iyiki burada karsilastik seninle yaa.

Back
X