Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Umut her zaman var diye bosa denmemis..neydim noldum..burayla karsilastim ve burdaki dualrin gucuyle yeniden hayata dondum..hic beklemedigim bi anda hemde...size umut olsun diye yaziyorum yanlis anlamanizi istemem..daha olmus bi durum yok ama guzel giden bi iliskim var cok sukur..hepinize duaciyim..allah razi olsun
hepinizden...dilerim hepiniz gonlunuze gore hayirli insanlarla karsilasirsiniz...

Umut her zaman var diye bosa denmemis..neydim noldum..burayla karsilastim ve burdaki dualrin gucuyle yeniden hayata dondum..hic beklemedigim bi anda hemde...size umut olsun diye yaziyorum yanlis anlamanizi istemem..daha olmus bi durum yok ama guzel giden bi iliskim var cok sukur..hepinize duaciyim..allah razi olsun
hepinizden...dilerim hepiniz gonlunuze gore hayirli insanlarla karsilasirsiniz...
çok sevindim senin adına. demek mutluluğu ucundan da olsa tuttun. darısı bana inşallah

Bizlere dünya ve ahiret mutluluğu getirecek, Allah'ın sevdiği ve bizimde sevebileceğimiz, bizi sevebilecek hayırlı insanın karşımıza çıkması için birlikte dua edelim mi? Ama dualarımız hiç durmasın, Allah duada ısrar edeni severmiş, biz de ısrarla bizim için hayırlı olacak insanın karşımıza çıkması için dua edelim.
Amin inşallah edmezmii

günaydınlarr . varmıdır içinizde duaları kabul olan bende hayırlı bir eş istiyorum yalnızım dua tavsiyeniz varsa çok mutlu olurum

çok sevindim hayırlı olsun inşALLAH. kızlar benim erkek arkadaşımla da ailem tanıştı cok sevdiler birbirlerini. baharda nişan düşünüyorum yaza da düğün. hayırlısı inşALLAH.

Kızlar kuran okumayı öğreniyorum işallah nasip olursa yarın bitane veya daha fazla okuyabilirsem bu niyetle bende okurum
Kızlar dün bu sözü verdim ama okuyamadim :( çünkü tam anlamıyla okuyamiyorum henüz yanlış okumaktan korktum ama çalışıyorum güzel okuyayım doğru okuyayım diye, sözüm söz tam anlamıyla okuduğumda sizlere okuycam .Hakkınızı helal edin

amın allahım herkese hayırlı esler nasıp etsın bu dunyada degıl ahırettede lazım herkese ıyıakşamlarrr

Back
X