- 22 Kasım 2014
- 757
- 701
- 208
- Konu Sahibi huzurolsun
- #8.301
18 kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevindim senin adına. demek mutluluğu ucundan da olsa tuttun. darısı bana inşallahUmut her zaman var diye bosa denmemis..neydim noldum..burayla karsilastim ve burdaki dualrin gucuyle yeniden hayata dondum..hic beklemedigim bi anda hemde...size umut olsun diye yaziyorum yanlis anlamanizi istemem..daha olmus bi durum yok ama guzel giden bi iliskim var cok sukur..hepinize duaciyim..allah razi olsun
hepinizden...dilerim hepiniz gonlunuze gore hayirli insanlarla karsilasirsiniz...
Amin inşallah edmezmiiBizlere dünya ve ahiret mutluluğu getirecek, Allah'ın sevdiği ve bizimde sevebileceğimiz, bizi sevebilecek hayırlı insanın karşımıza çıkması için birlikte dua edelim mi? Ama dualarımız hiç durmasın, Allah duada ısrar edeni severmiş, biz de ısrarla bizim için hayırlı olacak insanın karşımıza çıkması için dua edelim.
Umut her zaman var diye bosa denmemis..neydim noldum..burayla karsilastim ve burdaki dualrin gucuyle yeniden hayata dondum..hic beklemedigim bi anda hemde...size umut olsun diye yaziyorum yanlis anlamanizi istemem..daha olmus bi durum yok ama guzel giden bi iliskim var cok sukur..hepinize duaciyim..allah razi olsun
hepinizden...dilerim hepiniz gonlunuze gore hayirli insanlarla karsilasirsiniz...
Allah tamamına erdirsin inşallah, bir ömür mutlu olunnçok sevindim hayırlı olsun inşALLAH. kızlar benim erkek arkadaşımla da ailem tanıştı cok sevdiler birbirlerini. baharda nişan düşünüyorum yaza da düğün. hayırlısı inşALLAH.
Bu topicde ikimiz okuyoruz sadece galiba
Kızlar dün bu sözü verdim ama okuyamadimKızlar kuran okumayı öğreniyorum işallah nasip olursa yarın bitane veya daha fazla okuyabilirsem bu niyetle bende okurum