Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Çoğunluğunu sen okudun canim Allah senden razi olsun..
Hergun senin icin ayri dua ediuorum..iyiki burada seninle karşılaştım.
Canım sen olmasaydın hayatta bitiremezdim bu kadar vakitte...Hem de şansımıza Cuma gününe denk geldi...Duaların kabul olduğu saate denk getirsin Rabbim...Ben de sana her gün özel dua ediyorum canım...Kalp kalbe karşı:KK68:

merhaba arkadaşlar, bir süredir müsait olamadığım için yasinlerinize katılamadım, bu akşamdan itibaren müsaitim inşallah, tekrar başlayalım mı birşeyler okumaya?

çok sevindim hayırlı olsun inşALLAH. kızlar benim erkek arkadaşımla da ailem tanıştı cok sevdiler birbirlerini. baharda nişan düşünüyorum yaza da düğün. hayırlısı inşALLAH.
Hayırlı olsun canım çok sevindim. İnşallah en güzeliyle tamamına erersiniz...
Ben çok uzak kaldım kızlar. Yeni göeüşmwk isteyen olmuyor nasip tabiki ama bu durum çok üzücü daha öncekileri kabul etsemiysim diyorum bazen.... Kader inancı olmasa insan daha çok üzülür.... Dua edin bana lütfen... Ve görüşenler varsa erkek arkadaşı olan haline şükretsin gerçekten sevgi çok önemliymiş. Çok iyi anladım..

Ben çok uzak kaldım kızlar. Yeni göeüşmwk isteyen olmuyor nasip tabiki ama bu durum çok üzücü daha öncekileri kabul etsemiysim diyorum bazen.... Kader inancı olmasa insan daha çok üzülür.... Dua edin bana lütfen... Ve görüşenler varsa erkek arkadaşı olan haline şükretsin gerçekten sevgi çok önemliymiş. Çok iyi anladım..

Duada ısrar ve kabul inancı çok önemli canım. Sen duaya devam et ve bu topikten uzaklasma. Rabbim en kısa zamanda sana da nasip edecektir inşallah ben buna inanıyorum

Sana dua ettim arkadaşım, Allah gönlüne göre versin inşallah. Ben dualarla kaderin bile değişebileceğine inanırım.Sonuçta her şeyi yaratan Allah. Ol derse mutlaka olduracak bir neden yaratır. Ama bence bu senin imtihanın ve belki düşüncelerinde umutsuzluk oldukça kendi kısmetini kapatıyosundur. Öncelikle herşeyin mümkün olabileceğine inanmalısın bence... Bi de şöyle bi durum var. Bir ara ben de senin gibiydim ama aslında hiçbir şey nedensiz değil. Yani Allah belki bizi bir noktaya çekmeye çalışıyor, düşünce yapısı bakımından ve daha fazla dua etmemizi istiyor. Kaldı ki hakkımızda hayırlı olan kişiyi bulsak bile o da geçici olacak. Herşeyin geçip gittiği gibi...Kalan bir tek Allah, baki olan gerçek aşk.

Liste yapalım mı yapmayalım mı bilemedim; çünkü listeye riayet edilmeyince bir anlamı kalmıyor

Kaç kere liste yaptik ama okumadi arkadaşlar..
Taha suresi evlilik icin okunurken teferruatı cok ve kisinin kendi okumasi gerekiyor.

Farkli birsey okuyalim okuyacaksak.ve riayet edecekler isim yazdirsin

Taha süresi okuyalım derim. Birinden duymuştum çok etkili diye. Okuyacak olanlar listeye adibi yazdirsin:

1. Mutsuzpunk
2.

Kaç kere liste yaptik ama okumadi arkadaşlar..
Taha suresi evlilik icin okunurken teferruatı cok ve kisinin kendi okumasi gerekiyor.

Farkli birsey okuyalim okuyacaksak.ve riayet edecekler isim yazdirsin

1000 ihlas okuyalım mı ne dersiniz?

Taha süresi okuyalım derim. Birinden duymuştum çok etkili diye. Okuyacak olanlar listeye adibi yazdirsin:

1. Mutsuzpunk
2.

ben herşeyi okumaya hazırım, adet dönemi dışında her türlü uyarım :))

Duada ısrar ve kabul inancı çok önemli canım. Sen duaya devam et ve bu topikten uzaklasma. Rabbim en kısa zamanda sana da nasip edecektir inşallah ben buna inanıyorum
Allah razı olsun canım benim çok teşekkürler, inşallah hayırlısı ile hepimiz çok mutlu oluruz

Back
X