- 22 Kasım 2014
- 757
- 701
- 208
- Konu Sahibi huzurolsun
- #8.701
Ben de az önce fetih suresi okudum hepimiz için.Allah kabul eder inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elanur84 için okuyoruz:
10.000 ihlas suresi okunan miktar
1. Esrazambak = 2.400
2.redvelvetcake = 1.150
3.huyluduygu= 1100
4. elanur84=350
5.evinamin= 1.000
6.frikadelle=2500
7.namaria=800
Nisa1234 arkadaşımız da +100 okudu
OKUNAN=9.600
KALAN=400
50 tane daha okudum işyerinde Allah kabul etsin inş.
Kızlar bana okuyananlar hep yanlış olmuş. Yani eksik yada fazla yazılmış hep çünkü topladigimda asagidaki sayıyı vermiyor
300ihlas okudum kızlar
100 tane daha ihlas okudum kızlar
Allah razı olsun canım, ben dualarımızın kabul olacağına çok inanıyorum...Rabbimin hazinesi bol.İnşallah hayır kapılarını açsın hepimize.
Kızlar ben yeni liste başlattım ama ayetel kürsi, ihlas çok yavaş gidiyor Diye. İki liste olsa sorun olur mu sizler için
Canım benim ALLAH razı olsun, ağzına sağlıkBen de az önce fetih suresi okudum hepimiz için.Allah kabul eder inşallah
Tamam canım kızlar başlamış okumayacanım benim için haftasonu sorun olmaz okurum haftaiçi de akşamları okuyorum ama az oluyo çok okuyamıyorum çalışınca sizin için sorun yoksa benim için uygun
Eve haklısın Elanur kabul oluyor inş, ben de inanıyorum. Çünkü burada okumaya başladıktan sonra tanışmak isteyen oldu benimle sonuç olumsuz oldu ama yine de uzun zaman sonra biri oldu. Evlilik zamanımız nikah saatimiz gelmediği için olmuyor. Ama başka şeylerle Allahım işaret veriyor sanki devam et duaya diye çok şükürKabul oluyor zaten eminim.belki evlilik olarak olmuyor ama başka şekilde oluyor. Beni 2 kişi istemişti birini çok istedim o kadar sevdim ki anlatamam.cok dua ettim hayırlısıyla olsun diye birkaç gündür Sukrediyorum iyiki olmamış ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR ....hayırlı olan kimse onla olsun....dualarımızı ALLAH birsekilde kabul ediyor biliyorum bunu![]()
Canım benim sen kaç yaşındasın? Benim yaşım 30 :) hatta yıl olarak 31Eve haklısın Elanur kabul oluyor inş, ben de inanıyorum. Çünkü burada okumaya başladıktan sonra tanışmak isteyen oldu benimle sonuç olumsuz oldu ama yine de uzun zaman sonra biri oldu. Evlilik zamanımız nikah saatimiz gelmediği için olmuyor. Ama başka şeylerle Allahım işaret veriyor sanki devam et duaya diye çok şükür
Herkese merhabalar :) Bende katılmak istiyorum :)
Tabiiki çok sevinirim :) Peki bu listelerin bir süresi var mı ? Yani haftalık falan gibi ? Yoksa süresi yokta bitene dek devam mı ediyor ?hosgeldin,
ihlas suresi için listemizi bitince tekrar yapıcaz sanırım ama ayetel kürsi listesinin altına ismini yazıp bize katılabilirsin, 21 Taha suresi de okuyacağız inşallah, sayımızın artması iyi olur..
evinamin için 10.000 ihlas okumaya başlıyoruz
10.000 ihlas suresi okunan miktar
1. Esrazambak =
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=400
4. elanur84=120
5.evinamin=100
6.frikadelle=2000
7.namaria=180
OKUNAN=2800
KALAN=7200
Hepimiz için 313 Ayetel Kürsi listemiz.