• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Sayı paylaşımı yapmıyoruz herkes 313 adet Ayetel Kürsi Suresi 131 ya Fettah ya Selam cc okuyor inşaallah

1- gulbera gulbera ----- mzrt
2- C cansu_tr ---- mzrt
3- denizinmavisi denizinmavisi ------
4- mycherie mycherie -------------- 77 sure
5- mahperi hatun mahperi hatun ------------ 100 sure
6- Sealand Sealand ----
7- @neyisada ---- -
8- M mormenekse1234 ---
9- nutella_kavanozu nutella_kavanozu -----
10- talena talena -------

listeden çıkmak isteyen ya da listemize katılmak isteyen lütfen bildirsin.
okuyamazsanız bile lütfen bildirim yapın :)
esmaları isteyen hergün okuyabilir dularımızı listedeki bütün arkadaşlarımız adına yapıyoruz Allah razı olsun :KK66:

İyi geceler diliyorum. Zor bir dönem öncelikle Allah yardımcınız olsun. Herkesin başından benzer olaylar geçmiştir sanırım. Ardımızda bıraktıklarımıza bazen kızdık, öfkelendik, onu affetmedik, beddua bile etmişizdir belki. Ben kendimden örnek vereyim sana , bundan uzun zaman önce hayatımda biri vardı uzun süre hem de , fakat o bizim için kolayı seçti, çabalamadı bile. Ayrıldıktan 5 ay sonra da evlendiiii. Evlilik planları yaptığım kişi yapıyor bunu düşün, acılar içindeyim. Ağlıyorum , sızlıyorum filan. Ama inan 1 hafta ağlamadım bile. 2 gün içinde bitti gitti çok şükür. Senin de bu üzüntülerin son bulacak, sıkıntıların bitip gidecek inşallah.

O kötü dönemlerimi çok net hatırlamıyorum bile şu an ama namazımı daha düzenli kılarak, sürekli dualar ederek psikolojim de düzeldi, kendimi iyi hissetmeye başladım. Her işte bir hayır var derler ya , doğruymuş. Namazı dertliyken daha bir içten kılmaya, ibadetimi doyasıya yapmaya başladım. Şu an çok zevk alıyorum Rabbimin huzuruna koşmaktan. Özellikle okuduğum bir dua yoktu, Fetih, İnşirah sevdiğim dualardandır. Hep okurum o zamandan beri.

Bir de şunu belirtmeliyim ki bu dönemi atlatırken öfke duygumu bırakarak daha kolay başardım bir şeyleri. Çünkü kızmak hala onu düşünmek demek, niye değersiz biri için strese sokayım ki kendimi. O yüzden affettim onu, bana yaptığı her şeyi affettim. Hakkımı helal ediyorum Allahım dedim, bir huzur buldum ki anlatamam. Bir yerde okudum:“Nefreti aşmanın tek yolu var: Affetmek… Başkalarını affettiğimizde biz özgürleşiriz.” Özgürlük belgemi elime almış oldum yani :) Ben böyle düşünüyorum. Tabi bunlar zamanla olacak şeyler, birden duygularının bitmesini bekleme.

Kim öfkesini yutarsa Allah onu mükafatlandırır, diye bir hadis duymuştum. Rabbimin sana vereceği güzel mükafatı düşün. Öyle temiz biri çıksın ki karşına sen bütün gidenlere teşekkür et. Sağlıcakla kalll:KK15:
Arkadaşım ne güzel ne içten yazmışsın böyle.Allah razı olsun senden.Bazen affettim sanıyorum ama yine çıkıyor ama belkide zaman lazım. Dediğin gibi öfke hatırlamak yanında gözyaşıda getiriyor malasef.Rabbim affetsin daha dikkat edicem artık beddua edince dua etmeye yüzüde olmuyor insanın çünkü.Aklıma da sen geleceksin eminim,bir örnek olunca insan daha iyi hissediyor o yapmış sen niye yapmayasın diyorum.teşekkür ederim yardımın için.Umarım hayırlısı bir an önce bulur seni:KK200:
Arkadaşlar konuşmanıza kulak misafiri oldum kusura bakmayın
Benvebendeniz Benvebendeniz bende aynı duyguları yaşıyorum hayatımda kimseye bu kadar kin tutmadım ve beddua etmedim hatta insan nasıl hakkını helal etmez bu ölümlü dünya da derdim ama ona bir türlü hakkımı helal edemiyorum düşündükçe gözlerim doluyor senin dedğin gibi de huzursuz da oluyorum kötü düşündükçe. O mutlu olsun istemiyorum bana yaşattıklarınadan sonra denizinmavisi denizinmavisi sana hayran kaldım ben yaklaşık bir yıldır ağlıyorum nasıl 2 günde unuttun senin gibi o da beni bırakıp çok kısa bir süre sonra evlendi Ancak şunu biliyorum ki dua ettikçe ancak rahatlıyorum Bana dua edin ne olur onu unutayım beddua da etmiyim hatta umrumda bile olmasın benim için hayırlı olacak ve mutlu olacağım kişiyle beraber bir yuva kurayım sizde inşaalah size değer verecek kişiyle birlikte olursunuz Ben de size özel olarak dua edicem artık bundan sonra dualarımda ...

Sayı paylaşımı yapmıyoruz herkes 313 adet Ayetel Kürsi Suresi 131 ya Fettah ya Selam cc okuyor inşaallah

2- C cansu_tr ---- mzrt
6- Sealand Sealand ----
7- @neyisada ---- -
8- M mormenekse1234 ---

esmaları isteyen hergün okuyabilir dularımızı listedeki bütün arkadaşlarımız adına yapıyoruz Allah razı olsun :KK66:
okudum canım mazeretim bitti Rabbim bu topikteki herkese bu yıl mutlu olacakları bir yuva kurmalarını nasip etsin:KK200:

Benvebendeniz Benvebendeniz bende aynı duyguları yaşıyorum hayatımda kimseye bu kadar kin tutmadım ve beddua etmedim hatta insan nasıl hakkını helal etmez bu ölümlü dünya da derdim ama ona bir türlü hakkımı helal edemiyorum düşündükçe gözlerim doluyor senin dedğin gibi de huzursuz da oluyorum kötü düşündükçe. O mutlu olsun istemiyorum bana yaşattıklarınadan sonra denizinmavisi denizinmavisi sana hayran kaldım ben yaklaşık bir yıldır ağlıyorum nasıl 2 günde unuttun senin gibi o da beni bırakıp çok kısa bir süre sonra evlendi Ancak şunu biliyorum ki dua ettikçe ancak rahatlıyorum Bana dua edin ne olur onu unutayım beddua da etmiyim hatta umrumda bile olmasın benim için hayırlı olacak ve mutlu olacağım kişiyle beraber bir yuva kurayım sizde inşaalah size değer verecek kişiyle birlikte olursunuz Ben de size özel olarak dua edicem artık bundan sonra dualarımda ...
Canım benim ne güzel katılman bize.Anlıyorum seni gerçekten ölse pişman olursun diyorum kendime ama yetmiyor.Rabbim affetsin tatlım can acısıyla böyleyiz, geçsin inşallah bir an önce.Bende yarından itibaren Daha ağırlık vericem maneviyatıma düşünsene belki dua kapımız açık ve biz değmeyen bir insan için harcıyoruzdur onu.Sizde benim için ayrıca dualarımdasınız artık, Allâh gönlümüzü ferahlatsın hayırları yaklaştırsın bize

Allah daha iyilerini çıkarsın karşına inşallah. Dualarımdasın merak etme;) Aslında 2 gün ağladım derken şunu kastettim. Biz o kadar ayrılıp barıştık ki, sanırım ben soğumuştum iyice, o hayatımdayken de sürekli problemler yaşıyorduk ve ben ağlıyorum. Dedim en iyisi çıksın hayatımdan ona ağlayım . Ayrıldık çok ağladım, sızladım. Evlendiğini duydum daha kötü oldum, şok oldum inanamadım. Nefes alamadım ama bitti şükür, artık onun ardından üzülmüyorum. Zaten bir başkasına ait olan biri için üzülmemeliyim diye düşündüm. O yüzden normale döndüm şükür. Şöyle düşün hayırlısı olmadığından nasip olmadı, demek güvenilir insanlar değilmiş, yarın evlenince de yarı yolda bırakabilirlerdi.

Hayırlısı ile gönlümüze göre biri bir an önce çıksa artık karşımıza dimi:( ben de bu yeni kişide ümitsizliğe kapılıyorum yaa, iş çevremde görüşeceğim tanışacağım kimsem yok, aracı ile tanıştırılınca da duygu oluşamıyor kasıyorum kendimi. Artık çıksın karşımıza, duygusal olarak çok boşlukta hissediyorum kendimi.

Canım benim ne güzel katılman bize.Anlıyorum seni gerçekten ölse pişman olursun diyorum kendime ama yetmiyor.Rabbim affetsin tatlım can acısıyla böyleyiz, geçsin inşallah bir an önce.Bende yarından itibaren Daha ağırlık vericem maneviyatıma düşünsene belki dua kapımız açık ve biz değmeyen bir insan için harcıyoruzdur onu.Sizde benim için ayrıca dualarımdasınız artık, Allâh gönlümüzü ferahlatsın hayırları yaklaştırsın bize
Allah razı olsun canım inan dua etmeseydim kafayı yerdim ne gezmek ne tozmak gece kalıp iki rekat namaz kılmaktan daha iyi gelmiyor insana Rabbim bizi terketmesin yeter O varsa herşey mümkün kalpler onun elinde o benim için ağır bir imtihandı kırılma noktası oldu hayatımda Dünya da insanın Rabbinden başkası yok herkes terkedip gidebilir ama O değil Rabbim ümitsiz etmesin kimseyi Dua ve ümit edelim inşaalah

Allah daha iyilerini çıkarsın karşına inşallah. Dualarımdasın merak etme:KK66: Aslında 2 gün ağladım derken şunu kastettim. Biz o kadar ayrılıp barıştık ki, sanırım ben soğumuştum iyice, o hayatımdayken de sürekli problemler yaşıyorduk ve ben ağlıyorum. Dedim en iyisi çıksın hayatımdan ona ağlayım . Ayrıldık çok ağladım, sızladım. Evlendiğini duydum daha kötü oldum, şok oldum inanamadım. Nefes alamadım ama bitti şükür, artık onun ardından üzülmüyorum. Zaten bir başkasına ait olan biri için üzülmemeliyim diye düşündüm. O yüzden normale döndüm şükür. Şöyle düşün hayırlısı olmadığından nasip olmadı, demek güvenilir insanlar değilmiş, yarın evlenince de yarı yolda bırakabilirlerdi.

Hayırlısı ile gönlümüze göre biri bir an önce çıksa artık karşımıza dimi:KK43: ben de bu yeni kişide ümitsizliğe kapılıyorum yaa, iş çevremde görüşeceğim tanışacağım kimsem yok, aracı ile tanıştırılınca da duygu oluşamıyor kasıyorum kendimi. Artık çıksın karşımıza, duygusal olarak çok boşlukta hissediyorum kendimi.
Uzun süre biriyle olunca yeni ilişkiye başlamak zor oluyor malesef.Hele o duygu arayışı hep oluyor.Çevremde gördüğüm kadarıyla bu işler bir an da oluyor ama çok Süpriz şekilde belli olmuyor bu işler ümitsizlik olmasın hiç kim bilir nasıl bir güzel heyecan bekliyor seni:KK66:

Allah daha iyilerini çıkarsın karşına inşallah. Dualarımdasın merak etme:KK66: Aslında 2 gün ağladım derken şunu kastettim. Biz o kadar ayrılıp barıştık ki, sanırım ben soğumuştum iyice, o hayatımdayken de sürekli problemler yaşıyorduk ve ben ağlıyorum. Dedim en iyisi çıksın hayatımdan ona ağlayım . Ayrıldık çok ağladım, sızladım. Evlendiğini duydum daha kötü oldum, şok oldum inanamadım. Nefes alamadım ama bitti şükür, artık onun ardından üzülmüyorum. Zaten bir başkasına ait olan biri için üzülmemeliyim diye düşündüm. O yüzden normale döndüm şükür. Şöyle düşün hayırlısı olmadığından nasip olmadı, demek güvenilir insanlar değilmiş, yarın evlenince de yarı yolda bırakabilirlerdi.

Hayırlısı ile gönlümüze göre biri bir an önce çıksa artık karşımıza dimi:KK43: ben de bu yeni kişide ümitsizliğe kapılıyorum yaa, iş çevremde görüşeceğim tanışacağım kimsem yok, aracı ile tanıştırılınca da duygu oluşamıyor kasıyorum kendimi. Artık çıksın karşımıza, duygusal olarak çok boşlukta hissediyorum kendimi.
Allah razı olsun canım ben de aynısını yaptım biliyor musun uzatıyordu ayrılmak istediği belli idi ben de gitsinde ne olacaksa olsun dedim ve sonra çok pişman oldum tabii senin gibi unutamadım dünya başıma yıkıldı sanki tüm hayallerim yaşama ümidimi kaybettim ama o zaten gitmeye hazırmış sanki ben ayrılmışım durumuna soktu aslında zemini o hazırlıyordu çok uyanıktı ben de saf saf seviyordum işte ama dedim ki Rabbime Rabbim Hayırlı değilse benim için çok ağlıyıp sızlasamda hayatımdan çıkart nasip etme kaç kere olacak gibi oldu olmadı Doğru söylüyorsun evlenseydik yine bırakırdı beni belki daha kötü olucaktım öyle olsaydı Rabbim karşımıza dürüst imanlı ahlaklı kişileri çıkarsın inşaalah tez zamanda hatta hemen olsa ne güzel olur onlar iyi ki olmamış diyeceğimiz kişiler Dua edelim inşaalah....

Uzun süre biriyle olunca yeni ilişkiye başlamak zor oluyor malesef.Hele o duygu arayışı hep oluyor.Çevremde gördüğüm kadarıyla bu işler bir an da oluyor ama çok Süpriz şekilde belli olmuyor bu işler ümitsizlik olmasın hiç kim bilir nasıl bir güzel heyecan bekliyor seni:KK66:
Aminnnnn hepimize inşaalah:KK19:

Ayy inşalah yalnızlığın dibine vurduğum bu zamanlarda nasıl güzel olur anlatamam o sürpriz, hepimiz yaşayalım tez zamanda en güzel dualarımızı.

Allah razı olsun canım ben de aynısını yaptım biliyor musun uzatıyordu ayrılmak istediği belli idi ben de gitsinde ne olacaksa olsun dedim ve sonra çok pişman oldum tabii senin gibi unutamadım dünya başıma yıkıldı sanki tüm hayallerim yaşama ümidimi kaybettim ama o zaten gitmeye hazırmış sanki ben ayrılmışım durumuna soktu aslında zemini o hazırlıyordu çok uyanıktı ben de saf saf seviyordum işte ama dedim ki Rabbime Rabbim Hayırlı değilse benim için çok ağlıyıp sızlasamda hayatımdan çıkart nasip etme kaç kere olacak gibi oldu olmadı Doğru söylüyorsun evlenseydik yine bırakırdı beni belki daha kötü olucaktım öyle olsaydı Rabbim karşımıza dürüst imanlı ahlaklı kişileri çıkarsın inşaalah tez zamanda hatta hemen olsa ne güzel olur onlar iyi ki olmamış diyeceğimiz kişiler Dua edelim inşaalah....

İnşallah çok amin diyorum dualarına. O kişi için üzülme artık, buna bile değmez gerçekten. Yaşadıkların seni bir kat daha büyütmüş, olgunlaştırmış oldu. Artık olaylara tepkin bakış açın daha farklı. Mesela artık kimseye böyle tavizler vermeyeceksin. Acın seni öldürmedi, daha da güçlendirdi. Güçlü birer birey olarak hayatımıza devam ediyoruz:)

Umarım evleneceğim kişinin yüzüne baktığımda kalbindeki temizliği göreyim istiyorum. Hepimizin de öyle olur inşallah. Hayırsız ,yalancı, riyakar, sadık olmayan,bizi oyalayacak insanları Allah uzak tutsun bizden. İyi oldu dertleştik bu gece, ruhum darlanıyordu , iyi geldiniz bana, insanın tanımadığı birilerine dua etmesi çok hoş ve değişik oluyor. allah kabul eder inşallah sizin için ettiğim güzel dualarıı:KK39:

TE="denizinmavisi, post: 45186053, member: 695023"]İnşallah çok amin diyorum dualarına. O kişi için üzülme artık, buna bile değmez gerçekten. Yaşadıkların seni bir kat daha büyütmüş, olgunlaştırmış oldu. Artık olaylara tepkin bakış açın daha farklı. Mesela artık kimseye böyle tavizler vermeyeceksin. Acın seni öldürmedi, daha da güçlendirdi. Güçlü birer birey olarak hayatımıza devam ediyoruz:)

Umarım evleneceğim kişinin yüzüne baktığımda kalbindeki temizliği göreyim istiyorum. Hepimizin de öyle olur inşallah. Hayırsız ,yalancı, riyakar, sadık olmayan,bizi oyalayacak insanları Allah uzak tutsun bizden. İyi oldu dertleştik bu gece, ruhum darlanıyordu , iyi geldiniz bana, insanın tanımadığı birilerine dua etmesi çok hoş ve değişik oluyor. allah kabul eder inşallah sizin için ettiğim güzel dualarıı:KK39:[/QUOTE]
Aminnn canım inşallah:KK15:

2- C cansu_tr ---- mzrt
6- Sealand Sealand ---- 313 sure +
7- @neyisada ---- -
8- M mormenekse1234 ---

Rabbim hepimize hayırlı yuvalar hayırlı eşler nasip etsin okudum yazılarınızı .. ayrılık çok acı hele ayrıldıktan bir kaç ay sonra karşı tarafın evlilik adında adım atması insanın resmen kanını damarlarından çekip almak gibi bir şeydir herhalde. bende bi ayrılık dönemi yaşadım ama ne ayrılık kan kustum resmen sevgiliydik tanışmaya geldiler hemde doğum günümde ertesi gün aradı kahvaltıya gidelim mi dedi olur dedim ama biliyorum bir şeyler var annesiyle oturmayı kabul etmedim diye ailesi cansu yada ailen diye seçim yapman gerekiyor demişler bunu bana söyledi yıkıldım o anda ben buraya söz gününü konuşmaya geldiğimi sanıyordum meğer seçim yapılması gerekiyormuş tabi ki git aileni seç ailenin istediğiyle evlen deyip bana aldığı bilekliği aldım fırlattım koşar adımlarla ayrıldım oradan arkadaşıma gittim ağladım ağladım sonra eve gittim bana o gece getirdikleri çiçeği parçalayacaktım annem zorla aldı elimden ve o gün sinir krizi geçirdim yengemin beni omuzlarımdan tutup silkelediğini hatırlıyorum cansu kendine gel diye ben babamın omzunda ağlıyordum onu unutamayacağım diye bide aynı iş yerinde çalışmıştık sonra 2buçuk 3 ay kadar ayrı kaldık ama dışarıdan kimse benim üzüldüğümü anlamıyordu çünkü belli etmiyordum ama her gece yastığım namazda seccadem ıslanırdı tutamazdım kendimi Allaha anlatırdım derdimi hayırlısını ver Allahım bu içimdeki yangını söndür hayırlıysa nasip et derdim sonra annesi geldi oğlum günden güne eriyor nasıl bi sevgi bu falan dedi bizi ayıran sensin oğlun hayatında benden başkasını sevemeyecek evlense de aklında ben kalacağım ve siz onu öyle her gördüğünüzde içiniz yanacak ah vah edeceksiniz ama olmayacak çünkü bizim yaşadığımız ilişki çok farklıydı beni her sabah namaza kaldırırdı kılmadığımda kızardı diye annesine ağzıma geleni söyledim ağlaya ağlaya .. ara ara telefonda konuşuyorduk en son askere gidecekti ben aradım hakkını helal et diye bana söylediği cümle hala kulaklarımda sen gittiğinden beri ben kimseye Allaha emanet ol demedim hani Allaha emanet ettiğimizi ölmeden görürdük ben seni hiç göremiyorum sen gittiğinden beri iyi gecem olmadı benim sende kaldı bütün iyi geceler mesajları aramaları diye 1buçuk saatlik telefon konuşmamız oldu sonra bigün son noktayı koymak için buluştuk ama kimseler görmesin diye gece 12de buluştuk ve sabah 5te tekrar sevgili olarak ayrıldık o gece bana her şeyi yapabilirdi alır kaçırırdı ne bilim herşey olurdu ama yapmadı çok şükür 1 yıl asker bekledim geldi sözlendik nişanlandık 3 aydır nişanlıyım bizim işimizin hiç oluru yoktu ama Rabbim yazmış demekki dünyaya bi daha gelsem yine bu adamı severim. ve biz askerden önce barışmasaydık dönmeyecekmiş geriye zaten timdeydi uzman çavuş kalacaktı beni görmemek için nereden nereye köşe bucak kaçtığım adamdı bir zamanlar şimdi köşe bucak aradığım adam oldu.. çok uzun oldu ama her gecenin sabahı olduğu gibi bu zamanlarında ferahı olacaktır canlarım hepimizin musmutlu imanlı huzurlu evlilikleri olur inşallah hepinizi görmeden çok sevdim bu Allahın bi hikmeti Rabbim hepinizi bütün kötülüklerden korusun amin inşallah

Rabbim hepimize hayırlı yuvalar hayırlı eşler nasip etsin okudum yazılarınızı .. ayrılık çok acı hele ayrıldıktan bir kaç ay sonra karşı tarafın evlilik adında adım atması insanın resmen kanını damarlarından çekip almak gibi bir şeydir herhalde. bende bi ayrılık dönemi yaşadım ama ne ayrılık kan kustum resmen sevgiliydik tanışmaya geldiler hemde doğum günümde ertesi gün aradı kahvaltıya gidelim mi dedi olur dedim ama biliyorum bir şeyler var annesiyle oturmayı kabul etmedim diye ailesi cansu yada ailen diye seçim yapman gerekiyor demişler bunu bana söyledi yıkıldım o anda ben buraya söz gününü konuşmaya geldiğimi sanıyordum meğer seçim yapılması gerekiyormuş tabi ki git aileni seç ailenin istediğiyle evlen deyip bana aldığı bilekliği aldım fırlattım koşar adımlarla ayrıldım oradan arkadaşıma gittim ağladım ağladım sonra eve gittim bana o gece getirdikleri çiçeği parçalayacaktım annem zorla aldı elimden ve o gün sinir krizi geçirdim yengemin beni omuzlarımdan tutup silkelediğini hatırlıyorum cansu kendine gel diye ben babamın omzunda ağlıyordum onu unutamayacağım diye bide aynı iş yerinde çalışmıştık sonra 2buçuk 3 ay kadar ayrı kaldık ama dışarıdan kimse benim üzüldüğümü anlamıyordu çünkü belli etmiyordum ama her gece yastığım namazda seccadem ıslanırdı tutamazdım kendimi Allaha anlatırdım derdimi hayırlısını ver Allahım bu içimdeki yangını söndür hayırlıysa nasip et derdim sonra annesi geldi oğlum günden güne eriyor nasıl bi sevgi bu falan dedi bizi ayıran sensin oğlun hayatında benden başkasını sevemeyecek evlense de aklında ben kalacağım ve siz onu öyle her gördüğünüzde içiniz yanacak ah vah edeceksiniz ama olmayacak çünkü bizim yaşadığımız ilişki çok farklıydı beni her sabah namaza kaldırırdı kılmadığımda kızardı diye annesine ağzıma geleni söyledim ağlaya ağlaya .. ara ara telefonda konuşuyorduk en son askere gidecekti ben aradım hakkını helal et diye bana söylediği cümle hala kulaklarımda sen gittiğinden beri ben kimseye Allaha emanet ol demedim hani Allaha emanet ettiğimizi ölmeden görürdük ben seni hiç göremiyorum sen gittiğinden beri iyi gecem olmadı benim sende kaldı bütün iyi geceler mesajları aramaları diye 1buçuk saatlik telefon konuşmamız oldu sonra bigün son noktayı koymak için buluştuk ama kimseler görmesin diye gece 12de buluştuk ve sabah 5te tekrar sevgili olarak ayrıldık o gece bana her şeyi yapabilirdi alır kaçırırdı ne bilim herşey olurdu ama yapmadı çok şükür 1 yıl asker bekledim geldi sözlendik nişanlandık 3 aydır nişanlıyım bizim işimizin hiç oluru yoktu ama Rabbim yazmış demekki dünyaya bi daha gelsem yine bu adamı severim. ve biz askerden önce barışmasaydık dönmeyecekmiş geriye zaten timdeydi uzman çavuş kalacaktı beni görmemek için nereden nereye köşe bucak kaçtığım adamdı bir zamanlar şimdi köşe bucak aradığım adam oldu.. çok uzun oldu ama her gecenin sabahı olduğu gibi bu zamanlarında ferahı olacaktır canlarım hepimizin musmutlu imanlı huzurlu evlilikleri olur inşallah hepinizi görmeden çok sevdim bu Allahın bi hikmeti Rabbim hepinizi bütün kötülüklerden korusun amin inşallah
gozlerimden yaslar aka aka okudum cok duygulandim. rabbim hayirlisini versin insallah benimde hakkimda hayirlisiysa o olsun degilse ciksin hayatimdan

Gözlerim doldu okurken,ah ah kaderinde varsa ne olursa olsun bir şekilde oluyor kaçamıyorsun.Rabbim mutluluğunuzun bozulmasına izin vermesin ,hep mutlu olun inşallah

gozlerimden yaslar aka aka okudum cok duygulandim. rabbim hayirlisini versin insallah benimde hakkimda hayirlisiysa o olsun degilse ciksin hayatimdan
amin herkes için hayırlısı neyse o olsun cani gönülden hepinizin mutlu olmasını istiyorum yaşıyorsak hala umudumuz ve Rabbimiz var demektir . okuduğun içinde teşekkür ederim Rabbim daha iyi sevgiyi daha hayırlı insanı senin karşına çıkarsın inşallah

Back
X