• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Gözlerim doldu okurken,ah ah kaderinde varsa ne olursa olsun bir şekilde oluyor kaçamıyorsun.Rabbim mutluluğunuzun bozulmasına izin vermesin ,hep mutlu olun inşallah
herkes mutlu olsun inşallah dünya mutluluk üzerine kurulsun çocuklarımız mutlu bi dünyaya doğsun ne güzel olur değil mi ? daha güzel sevgiler daha hayırlı eş senin için olsun canım benim Rabbim her konuda yar ve yardımcın olsun

evet toplumu okunuyor biraz bilgi rıca edebilirmiyiz:eek:
simdiki duamiz 313 ayetel kursi ve 131 ya fettah ya selam. esmalari hergun okuyoruz. ve sureyi mazeretliyken okumuyoruz ;) ;) Allah kabul etsin dualarinizi niyetlerinizi insallah

Sayı paylaşımı yapmıyoruz herkes 313 adet Ayetel Kürsi Suresi 131 ya Fettah ya Selam cc okuyor inşaallah

1- gulbera gulbera ----- mzrt
2- C cansu_tr ---- mzrt
3- denizinmavisi denizinmavisi ------
4- mycherie mycherie -------------- 77 sure
5- mahperi hatun mahperi hatun ------------ 130 sure
6- Sealand Sealand ---- 313 sure +
7- neyiseda neyiseda ---- -
8- M mormenekse1234 ---
9- nutella_kavanozu nutella_kavanozu -----
10- talena talena -------
11- bal10cukk bal10cukk -----
12- umutlu2525 umutlu2525 ---

listeden çıkmak isteyen ya da listemize katılmak isteyen lütfen bildirsin.
okuyamazsanız bile lütfen bildirim yapın :)
esmaları isteyen hergün okuyabilir dularımızı listedeki bütün arkadaşlarımız adına yapıyoruz Allah razı olsun :KK66:

bal10cukk bal10cukk umutlu2525 umutlu2525 kızlar hoşgeldinizzzz :) kızlar farklı birşey yapmıyoruz aslında bu listede herkes 313 tane Ayetel kürsi ve 131 Ya Selam Ya Fettah okuyoruz listedeki bütün arkadaşlarımız niyetine okunuyor. esmaların 21 ya da 41 gün okunması tavsiye ediliyor okuyabilirseniz çok güzel olur. o kadar :KK76:

bal10cukk bal10cukk umutlu2525 umutlu2525 kızlar hoşgeldinizzzz :) kızlar farklı birşey yapmıyoruz aslında bu listede herkes 313 tane Ayetel kürsi ve 131 Ya Selam Ya Fettah okuyoruz listedeki bütün arkadaşlarımız niyetine okunuyor. esmaların 21 ya da 41 gün okunması tavsiye ediliyor okuyabilirseniz çok güzel olur. o kadar :KK76:

Hoşbulduk İnşallah herkesin duası kabul olur okudukca paylaşcam saolun :KK45:

kızlar yazdıklarınızı okudum Rabbim hiçbirimizi eşimizle ailemizle imtihan etmesin ne kadar zor
üzülmemek elde değil elbet ortada o kadar yaşanmışlık var ama bakın ne kadar güzel bir dua listemiz var birbirimizi görmeden dertleşiyoruz duygularımızı paylaşıyoruz belkide etrafımızdaki çoğu kişi anlamıyor da burdaki adını bile bilmediğimiz kişiler anlıyor dimi :)
kızlar hiç kimse sizin kadar değerli değil bunu unutmayın yerdeki küçücük karıncanın sesini duyan Rabbim bizleri mi duymayacak biz kendimizi rahat bırakmasını bilmiyoruz her seyden once kendi adıma en azından öyle güven Rabbine olmadıysa olmayışında vardır bir hayır de. niyetimiz belli duamız belli helal dairede dünya ahiret mutluluğu yaşayacagımız bir aile diliyoruz. dualarımıza sımsıkı sarılalım varsa bir derdiniz yazın paylaşalım ama umudumuzu kaybetmeyelim hepimizde çok güzel gelinler ve anne olucaz teyze olucaz dahaaa kiiii ;) Rabbim ne dilerse o olur
sevioom sizleri hanımlar :KK36::KK9:

kızlar yazdıklarınızı okudum Rabbim hiçbirimizi eşimizle ailemizle imtihan etmesin ne kadar zor
üzülmemek elde değil elbet ortada o kadar yaşanmışlık var ama bakın ne kadar güzel bir dua listemiz var birbirimizi görmeden dertleşiyoruz duygularımızı paylaşıyoruz belkide etrafımızdaki çoğu kişi anlamıyor da burdaki adını bile bilmediğimiz kişiler anlıyor dimi :)
kızlar hiç kimse sizin kadar değerli değil bunu unutmayın yerdeki küçücük karıncanın sesini duyan Rabbim bizleri mi duymayacak biz kendimizi rahat bırakmasını bilmiyoruz her seyden once kendi adıma en azından öyle güven Rabbine olmadıysa olmayışında vardır bir hayır de. niyetimiz belli duamız belli helal dairede dünya ahiret mutluluğu yaşayacagımız bir aile diliyoruz. dualarımıza sımsıkı sarılalım varsa bir derdiniz yazın paylaşalım ama umudumuzu kaybetmeyelim hepimizde çok güzel gelinler ve anne olucaz teyze olucaz dahaaa kiiii :KK66: Rabbim ne dilerse o olur
Ayyy bebikoomm bizde seni seviyoruzz. Bu dua topikleri sayesinde 3 senede yapamadigimi 3 ayda yaptim. Çok şükür . :)

kızlar hiç kimse sizin kadar değerli değil bunu unutmayın yerdeki küçücük karıncanın sesini duyan Rabbim bizleri mi duymayacak biz kendimizi rahat bırakmasını bilmiyoruz her seyden once kendi adıma en azından öyle güven Rabbine olmadıysa olmayışında vardır bir hayır de. niyetimiz belli duamız belli helal dairede dünya ahiret mutluluğu yaşayacagımız bir aile diliyoruz. dualarımıza sımsıkı sarılalım varsa bir derdiniz yazın paylaşalım ama umudumuzu kaybetmeyelim hepimizde çok güzel gelinler ve anne olucaz teyze olucaz dahaaa kiiii :KK66: Rabbim ne dilerse o olur
o yazanlardan biride bendim sanki :KK15::KK15:ay bende seni seviyorum hatta bayılıyorum bilgine de ayrıca hayranım :KK200::KK200:

denizinmavisi denizinmavisi Sealand Sealand Benvebendeniz Benvebendeniz kızlar hemen hemen aynı duyguları yaşamış aynı imtihan dan gecmisiz. Geçen sene bu zamanlar yaşayan bir öluydum resmen ama bu sene bir o kadar umutlu ve yaşama sevinci olan biriyim. Aynı zamanda olursa olur olmazsa çok sıkıntı değil havasindayim. Bir daha hiçbir erkek için o kadar kahrolmamaya karar verdim inşallah basarabilirim. Rabbim tez zamanda mutlu haberlerimizi birbirimize vermeyi nasip etsin inşallah

Back
X