- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi huzurolsun
- #13.381
Ya cok isterim bitane daja ama adet oldm okunmaz dimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım sure okunmaz ama esma okumak istersen okuyabilirsinYa cok isterim bitane daja ama adet oldm okunmaz dimi?
ekleriz canım nerelerdesin sen yoksun ne zamandırMerhabalar listeye benide ekler misiniz
hemen şimdi okuyabilirsin canım :) toplam sayı alıyoruz kuzum sen kac tane sure okuyabilirsen oku haber ver sonraKızlar ne zaman okuyoruz kendi istegimizle mi alicaz sayıyı yoksa dağitılıyo mu anlayamadım bana anlatabilir misiniz![]()
kuzum yarısını okumuşsun zaten hemen pes etmek yok öyle diğer kalanıda okuyabilirsin sana cumaya kadar süre okuyabilirsen oku okuyamazsan ben tamamlarımya kizlar ben bitiremedim bana yardimci olacak bi yardimsever arkadas gonullu varmi acaba. cok tembel bi ogrenciyim bu aralar. taha suresinin bes ilk sayfasini bitirdim gerisi kaldi. Allah affetsin bitiremedim. yardim edin bana nolur![]()
![]()
![]()
![]()
Kpss hazırlanıyorum canım ondan yoktum birazda sıkıntılarım vardı dedim hem rahatlarım hemde umudu kesmiştim yinedr bir umut geldim hayırlısı bakalımekleriz canım nerelerdesin sen yoksun ne zamandır![]()
COK SAGOL gulbera. tamamlamaya gayret edicem cumaya kadar insallah. kusura bakmayin ya cok uzgunum okuyamiyorum bi turlu kismet olmuyor. insallah bitirip haber vericem gulbera cok sagol bekleyecegin icin.kuzum yarısını okumuşsun zaten hemen pes etmek yok öyle diğer kalanıda okuyabilirsin sana cumaya kadar süre okuyabilirsen oku okuyamazsan ben tamamlarım![]()
canım daha cok okumayan var sıkıntı yapma başına geçip oturmayınca sürekli erteleniyor işte sorun olmaz sen elinden geleni yap olmazsa okuruz yıne inşaallahCOK SAGOL gulbera. tamamlamaya gayret edicem cumaya kadar insallah. kusura bakmayin ya cok uzgunum okuyamiyorum bi turlu kismet olmuyor. insallah bitirip haber vericem gulbera cok sagol bekleyecegin icin.
Allah yardımcın olsun canım Rabbim yüksek yüksek puanlar hayırlı bir iş nasip etsin inşaallah iyi yapmışsın umutsuzluk yok şekerim almıyoruz onu içeri okumaya duaya devamKpss hazırlanıyorum canım ondan yoktum birazda sıkıntılarım vardı dedim hem rahatlarım hemde umudu kesmiştim yinedr bir umut geldim hayırlısı bakalım
İnşallah canım 1 sure mi okudum bile en kısa zamanda esmayıda okurum inşallahAllah yardımcın olsun canım Rabbim yüksek yüksek puanlar hayırlı bir iş nasip etsin inşaallah iyi yapmışsın umutsuzluk yok şekerim almıyoruz onu içeri okumaya duaya devam![]()
canım toplamda 21 tane taha suresi okuyacaktık aslında ama okuyan çok olunca 21 i geçti o yüzden ikinci 21 i okuyoruz şimdi. hatta daha okumayanlar var belki 3. 21 i de okuruz1 tane sure okudum yavaş yavaş olayı çözücem inşallah![]()