• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kızlar hayırlı kandiller bu günlerin hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin hakkımızda hayırlısını takdir etsin inşaallah.
Çok dua edelim birbirimize :KK200:

Ben 1 tane daha süre alıyorum tamamlayınca tekrar yazarım, esmaları da okuyorum.

Kızlar hayırlı kandilleriniz olsun. Allah öncelikle tövbelerimizi kabul etsin, günahlarımızı affetsin. Verdiği her şey için bin şükür. Henüz nasip etmediklerin için vardır bir bildiğin diyor sabrediyoruz. Sabrımızın sonu selamet olur. Allahım Bizi hayra yaklaştırır, şerden uzaklaştır inşallah.
1 adet Ta-Ha suresi daha okuyabildim çok şükür. Birbirimiz için ettiğimiz dualar hürmetine,bu mübarek gece hürmetine kabul olsun inşallah.

YENİ LİSTE BAŞLIYOR KATILMAK İSTEYENLER BUYURSUN :KK31:

1- gulbera gulbera --------- 3 sure +esma
2- C cansu_tr ------- 1 sure + esma
3- denizinmavisi denizinmavisi ------ 2 sure + esma
4- @-Mahperi- ------------ 11 sure + esma
5- Sealand Sealand ------------
6- @neyisada --------- 1 sure + esma
7- mycherie mycherie -------------- 1 sure + esma
8- nutella_kavanozu nutella_kavanozu ----- 1 sure + esma
9- Donusunboylemiolacakti Donusunboylemiolacakti ------ 1 sure
10- C Camille_claudel ---- okuyacak
11- ceres87 ceres87 ------- 21 sure +esma
12- Mathildamae Mathildamae ---- 1 sure + esma
13- D dersoy -----
14- ebruli-- ebruli-- ------ 1 sure + esma
15- A _ayse_80 ---- 1 sure + esma
16- Cakmamarliyn Cakmamarliyn ---- 1 sure + esma
17- G gecmisinisil ----- 1 sure + esma
18- tom_tim235 tom_tim235 --------
19- A -Alisa- ------ 1 sure
20- Benvebendeniz Benvebendeniz ----- 1 sure + esma

toplam 21 sure + 21 sure + 7 sure

kalan sure 14

TOPLAMDA 21 ADET TAHA SURESİ

YA FETTAH ( 489 ) + YA BAİS ( 573 ) = 1062 ADET ESMA

YENİ LİSTE BAŞLIYOR KATILMAK İSTEYENLER BUYURSUN :KK31:

1- gulbera gulbera --------- 3 sure +esma
2- C cansu_tr ------- 1 sure + esma
3- denizinmavisi denizinmavisi ------ 2 sure + esma
4- @-Mahperi- ------------ 11 sure + esma
5- Sealand Sealand ------------
6- @neyisada --------- 1 sure + esma
7- mycherie mycherie -------------- 1 sure + esma
8- nutella_kavanozu nutella_kavanozu ----- 1 sure + esma
9- Donusunboylemiolacakti Donusunboylemiolacakti ------ 1 sure
10- C Camille_claudel ---- okuyacak
11- ceres87 ceres87 ------- 21 sure +esma
12- Mathildamae Mathildamae ---- 1 sure + esma
13- D dersoy -----
14- ebruli-- ebruli-- ------ 1 sure + esma
15- A _ayse_80 ---- 1 sure + esma
16- Cakmamarliyn Cakmamarliyn ---- 1 sure + esma
17- G gecmisinisil ----- 1 sure + esma
18- tom_tim235 tom_tim235 --------
19- A -Alisa- ------ 1 sure
20- Benvebendeniz Benvebendeniz ----- 1 sure + esma

toplam 21 sure + 21 sure + 7 sure

kalan sure 14

TOPLAMDA 21 ADET TAHA SURESİ
YA FETTAH ( 489 ) + YA BAİS ( 573 ) = 1062 ADET ESMA
Fenen seferki liste degil mi bu canim ben yeni listeyi goremedim

kızlar çok yalnızım ,burda bir arkadaşım vardı misnunu onla dertleşirdik evlendi bir daha gelmez oldu :( birinin benle arkadaş olmasını istiyorum dertleşmek istiyorum eminim sizde benim yaşadıklarıma benzer şeyler yaşıyorsunuz o yüzden sizden istiyorum bunu :( benle kim dertleşmek isterse özelden yazsın lütfen

kalan sayıyı tamamlayamıycaz anlaşılan :( 3. 21 i de okusaydık çok iyi olacaktı pazartesiye kadar bekleyelim devam eden olmazsa yeni listeye gecelim.
arkadaslar lütfen okumamıs olsanızda bildirim yapınn

kızlar çok yalnızım ,burda bir arkadaşım vardı misnunu onla dertleşirdik evlendi bir daha gelmez oldu :KK43: birinin benle arkadaş olmasını istiyorum dertleşmek istiyorum eminim sizde benim yaşadıklarıma benzer şeyler yaşıyorsunuz o yüzden sizden istiyorum bunu :KK43: benle kim dertleşmek isterse özelden yazsın lütfen
canım sen coktandır yoksun neden cıktın lısteden yeniden katılsan keşke ayrıca ne zaman istersen dertleşiriz yazabılırsın her zaman

canım sen coktandır yoksun neden cıktın lısteden yeniden katılsan keşke ayrıca ne zaman istersen dertleşiriz yazabılırsın her zaman
kuzum dua edemiyorum artık ümitsizlik mi diyeyim, şeytan koymuyor mu diyeyim bilmiyorum ama dua ettiğim yok :KK61:bomboş oturuyorum ama iki dua etmez oldum RABBİM yine nasip etsin işallah . bu arada teşekkür ederim canım

kuzum dua edemiyorum artık ümitsizlik mi diyeyim, şeytan koymuyor mu diyeyim bilmiyorum ama dua ettiğim yok :KK61:bomboş oturuyorum ama iki dua etmez oldum RABBİM yine nasip etsin işallah . bu arada teşekkür ederim canım

Canim emin ol bazen hepimizde oluyor senin yapman gereken nefsini zorlayip bu durumun ustesinden gelmek

Insallah guzel kapilar acilacak yeter ki Allahtan umidini kesme

canım hepimizde oluyor bu olmuyor degıl ama en azından burda birbirinden anlayanlar grubu olarak birbirimizi destekliyoruz ;) bırakma sen bi gayret gel yıne katıl listeye

Hepimiz ayni seyleri yasiyoruz, yalniz hissetmeyin kendinizi, bahar geldi. Yazin dugunler baslayacak. 10kisilik arkadas grubumuzdan son iki bekar kakmistik,o da evleniyor bahar sonu. Esli davetler oluyor hep tek gitmek zorundayim. O kadar zoruma gidiyor ki,onlara bu durumumu belli etmiyorum ama bulusmak bile istemiyorum cogu zaman. Bir gun ben de anne olmak istiyorum. Simdilik beklememiz gerekiyor sanirim kizlar. Allah buyuk ve bize en iyisini nasip edecek insallah

Kızlar rüyamda yengemle hastaneye gitmisiz doktor muayene ediyor beni sonra bi baktım bi odada uyanıyorum (tabi hala rüyada) bi oğlum olmuş :) cibinlikli bi Beşikte yatıyordu kalktım yataktan dışarı çıktım annemle yengem köfte yapıyorlar süt ısıtmaya gittim diyorumki içimden ben bekardım nasıl oldu bu iş ,biriyle tanisirsam söylerim bi oğlum var benim ,nişanlıydık sonra ayrıldık derim :) böyle bi rüya gördüm Allah hayra çıkarsın

Back
X